• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahaha babanı anlıyorum da ablanı anlamadım :KK48: Maşallah nazar değmesin bu devirde çiflerin büyük çoğunluğu sevgilerini dejenere etmekte çok başarılılar bizler öyle olmayız inşallah.. Yazın evet millet kaçıyor biyerlere eylül en güzeli gerçekten. Mayıs ta bile havalar tam ısınmamış oluyor aslında bir de düğüne de rahat rahat hazırlanmak var aslında daha güzel öyle

Selam kızçeler süpermiş burası ya :KK25:
ne sandın tatlım gel sende katıl bize herkese yerimiz var hatta bilgilerini yaz senide daimi gelinciklerimize ekliyim beraber gün sayarız :)
merhabalar :KK3:
benimde kasımda söz/nişanım olucak nasipse:KK68: mutluhatunla tanışmıstım sanırım ama herkesle tanışmak isterim:KK19:

26yaşındayım ben, kimyagerim. sevdiceğimle ilk birbirimizi gördüğümüz, tanıştığımız gün 22 ocak 2012:oops:

nasipse kasım ayında sözümüz olucak aile arasında, nişan yapmıcaz bizim ailede pek yapılmıyor. sözü nişan kabul edicez yani:KK60:

eylül 2015te de artık gidicem ömürlük sevgilimle yaşlanmaya:oops:
evet kuzum hatırlıyorum senide artık burdaysan senide ekliyim mi listeye:)

kendime gecelikler filan alcam canım evlilik için hiç geceliğim yok hala miki mauslu pijamalar giyiyorum:KK70:

al benden de o kadar zaten evli arkadaşlar diyo bol bol iç çamaşırı alın diye :KK70: ben çarşıya pazara gittikçe alıyorum ama takım olarak hiç almadım gecelik :KK70:

Selam kızçeler süpermiş burası ya :KK25:

Merhaabaaaaa :KK3:

merhabalar :KK3:
benimde kasımda söz/nişanım olucak nasipse:KK68: mutluhatunla tanışmıstım sanırım ama herkesle tanışmak isterim:KK19:

26yaşındayım ben, kimyagerim. sevdiceğimle ilk birbirimizi gördüğümüz, tanıştığımız gün 22 ocak 2012:oops:

nasipse kasım ayında sözümüz olucak aile arasında, nişan yapmıcaz bizim ailede pek yapılmıyor. sözü nişan kabul edicez yani:KK60:

eylül 2015te de artık gidicem ömürlük sevgilimle yaşlanmaya:oops:

Merhaba çok güzel enerjili birisisin o elektriği aldım senden :D (sanaldan nasıl olduysa artıkın :KK70: )

Bende 24 Yaşındayım. Ar-Ge teknisyeniyim. Asker yareniEn Büyük TÜRKİYE hasret dolu biriyim :cry:

ne sandın tatlım gel sende katıl bize herkese yerimiz var hatta bilgilerini yaz senide daimi gelinciklerimize ekliyim beraber gün sayarız :)

evet kuzum hatırlıyorum senide artık burdaysan senide ekliyim mi listeye:)

Canım zevkle ama benim bilgiler kesin değil ya ama neyse dur ben kesin olanları yazayım :) 27 yaşındayım master öğrencisiyim ve işsizim :KK42:sevdiceğimle tanışma tarihim 29 haziran, nişan tarihim her an olabilir (biz ekim diyelim) :p evlilik ya şubat ya mayıs o da belli değil öyle işte :KK14:

al benden de o kadar zaten evli arkadaşlar diyo bol bol iç çamaşırı alın diye :KK70: ben çarşıya pazara gittikçe alıyorum ama takım olarak hiç almadım gecelik :KK70:

Merhaabaaaaa :KK3:

Merhaba çok güzel enerjili birisisin o elektriği aldım senden :D (sanaldan nasıl olduysa artıkın :KK70: )

Bende 24 Yaşındayım. Ar-Ge teknisyeniyim. Asker yareniEn Büyük TÜRKİYE hasret dolu biriyim :cry:

Allah kavuştursun hayırlısıyla hacı :)

kızlar güvenip alışveriş yaptığınız gecelik satan site isimlerini söylesenize faydalanalım yavaştan :KK49:
önce alışveriş yapmış memnun olan arkadşlardan bekliyorum :KK76::KK76:

benim hiç çamaşır takımım yok
ayyy gerçi yok demiyim 5 takımım var birini ilk gece için saklıyorum gecelik sbahlık çok güzel dantelli tüllü bişey:) bi siyah gecelik ona dantel sabahlık alıcam 1 şort takımım var 2 tanede geceliğim:KK70: bide var desem neler çıkar bilmiyorum:KK70:

Canım zevkle ama benim bilgiler kesin değil ya ama neyse dur ben kesin olanları yazayım :) 27 yaşındayım master öğrencisiyim ve işsizim :KK42:sevdiceğimle tanışma tarihim 29 haziran, nişan tarihim her an olabilir (biz ekim diyelim) :p evlilik ya şubat ya mayıs o da belli değil öyle işte :KK14:
bizimde kesin değil tahmini yazdık işte beraber heyecan yaşıyoruz burda:KK71:
kızlar güvenip alışveriş yaptığınız gecelik satan site isimlerini söylesenize faydalanalım yavaştan :KK49:
benim bohça için alışveriş yaptığım sitelerde geceliklerde var tatlım:cool:

aliexpress var aşırı ucuz geliyor ordan kargo ücreti de yok, ben de daha almadım ama alanlar memnun. İngilizceniz varsa ordan da alabilirsiniz. 5 dolara bile harika takımlar babydolller var.

Allah kavuştursun hayırlısıyla hacı :)

Allah razi Olsun haciii :KK70: nerede oturuyorsun tatlım :)

benim hiç çamaşır takımım yok
ayyy gerçi yok demiyim 5 takımım var birini ilk gece için saklıyorum gecelik sbahlık çok güzel dantelli tüllü bişey:) bi siyah gecelik ona dantel sabahlık alıcam 1 şort takımım var 2 tanede geceliğim:KK70: bide var desem neler çıkar bilmiyorum:KK70:

bizimde kesin değil tahmini yazdık işte beraber heyecan yaşıyoruz burda:KK71:

benim bohça için alışveriş yaptığım sitelerde geceliklerde var tatlım:cool:

Ahh ahh tatlım yok deme bea 5takım varmış daha nolsun :D zaten birde bohçada geliyor 6lı mı 7li mi takım ne bence almana bile gerek yok ;) he dolap zengin olsun diyosan ayrı :KK70:

Burada sevinçlerimizi heyecanlarımızı hazırlıklarımızı hikayemizi paylaşmaya ne dersiniz? Sizlerde katılın aramıza:)
:nazar::nazar: Merhaba Gelincikler:nazar::nazar:

#Topiğimizin Gelincikleri#
Mutluhatun...21 yaşında fizyoterapist...:KK52:

Sevdiceğiyle tanışma tarihi 1 mart 2013
Sevdiceğiyle söz-nişan tarihi 1 mart 2015
Sevdiceğiyle evlilik tarihi temmuz 2015

Sevilay Sp 26 yaşında elektronik mühendisi...:KK52:

Sevdiceğiyle tanışma tarihi 10 mayıs
SEvdiceğiyle söz tarihi Ekimin son haftası
Sevdiceğiyle nişan tarihi Kasımın son haftası
Sevdiceğiyle evlilik tarihi Nisan 2.hafta

Tikkabilla 25 yaşında ingilizce öğretmeni...:KK52:

Sevdiceğiyle tanışma tarihi 9 Mayıs 2013
SEvdiceğiyle söz nişan tarihi 2015 Yazı

Sevdiceğiyle evlilik tarihi 2016 yazı

Seyma1991 23 yaşında Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni...:KK52:

Sevdiceğiyle tanışma tarihi 5 Şubat
SEvdiceğiyle söz nişan tarihi 24 Ağustos 2015
Sevdiceğiyle evlilik tarihi 19 Temmuz 2015

Math27 25 yaşında Matematik Öğretmeni...:KK52:

Sevdiceğiyle tanışma tarihi 4 Mart 2014
SEvdiceğiyle söz nişan tarihi 10 Ekim 2014
Sevdiceğiyle evlilik tarihi Şubat 2015

Minnakprenses 26 yaşında Okul Öncesi Öğretmeni...:KK52:

Sevdiceğiyle tanışma tarihi 19 Mayıs
SEvdiceğiyle söz nişan tarihi 23 Ağustos 2014

Sevdiceğiyle evlilik tarihi 29 Ağustos 2015

Giizmaydin 23 yaşında Muhasebeci...:KK52:

Sevdiceğiyle tanışma tarihi 11 Eylül 2009
SEvdiceğiyle söz nişan tarihi 11 Ağustos 2013

Sevdiceğiyle evlilik tarihi 15 Ağustos 2015

December90 24 yaşında Finans Raporlama..:KK52:

Sevdiceğiyle tanışma tarihi 21 Temmuz 2013
SEvdiceğiyle söz nişan tarihi En yakın zaman
Sevdiceğiyle evlilik tarihi En yakın zaman

Evmakinesi 24 yaşında ar-ge teknisyeni:KK52:

Sevdiceğiyle tanışma tarihi 16 Haziran 2013
SEvdiceğiyle söz nişan tarihi 2015
Sevdiceğiyle evlilik tarihi ekim 2015

Amanda aman aramıza yeni gelincikler katılmış, herkese aşk dolu günler diliyorum efenim. Aşkla kalın, hatta aşkla yatın aşkla kalkın felan yani :KK68::KK68::KK68:

Benimki de asla ve asla uzun kol, uzun paça pijama takımı falan istemiyor evlenince hep gecelikle yatacakmışım. Kışın kat kat yatan ben asla gecelikle duramam sabaha kadar diyorum da ben ısıtırım seni orasını dert etme diyor. :KK48:

Hadii canım kışında yatılır mı öyle ben donarım ya :)
benimde pek pijama alışkanlığı yok niyeyse çok şükür ona bişey demiyor giymicen gibilerinden :)

Kendileri rahat tabi..

ben birde atletle dolaşlmasını istemiyor hiç sevmem diyorum da napim böyle rahatım ben diyor hayır dedim giy kaprini otur eşofman tarzı hoşlanmıyorum ya

Back