- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
kendime gecelikler filan alcam canım evlilik için hiç geceliğim yok hala miki mauslu pijamalar giyiyorum
BEN KENDİME ONLRDAN BAKIYOR MİCKİE MOUSE:)
ÇOCUK MUSUN DİYOR DA İÇİMDE YAŞAYAN ÇOCUK VAR DİYORUM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendime gecelikler filan alcam canım evlilik için hiç geceliğim yok hala miki mauslu pijamalar giyiyorum
içimdeki çocuga kıyamıyorum vallaBEN KENDİME ONLRDAN BAKIYOR MİCKİE MOUSE:)
içimdeki çocuga kıyamıyorum valla
hala akşamları babamdan çikolata bekliyorum nolcak sonum bilmiyorum
o çikolataları tartıştığımız zaman cephane niyetine kullanıyoHAAHA :)
SEVDİĞİN GETİRİR BUNDAN SONRASINDA :)
markha ve toperler canım :)Mutluhatun hangi siteymiş o:)
BEN KENDİME ONLRDAN BAKIYOR MİCKİE MOUSE:)
şu yaşıma kadar hep pijamayla yattım napcam bilmiyorum ama alıcam kendime güzel gecelikler belki heveslenirde giyerimBenimki de asla ve asla uzun kol, uzun paça pijama takımı falan istemiyor evlenince hep gecelikle yatacakmışım. Kışın kat kat yatan ben asla gecelikle duramam sabaha kadar diyorum da ben ısıtırım seni orasını dert etme diyor.
şu yaşıma kadar hep pijamayla yattım napcam bilmiyorum ama alıcam kendime güzel gecelikler belki heveslenirde giyerim
ayyy çık çık yataktan olurYa ben çok hevesliyim zaten öyle gecelikmiş babydollmüş falan ama el insaf yani her gece de öyle yatamam ki, kışın polar pijamalarımı giyip gitsem yatağa tepkisi ne olur acaba ya
ayyy çık çık yataktan olur
ayyy düğünden sonra uğraştırmasınlar beni
tam tahmin ettiğim gibi bence sen adamın ne kadar indirim yapcağını ögren canım bide yüzük fiyatlarını araştır çok fark yoksa hiç katalogdan seçme işine girme bence parmagında nasıl durcak bilmeden alınmaz ki
aman kıyamazmışşş resmi var mı canım adı ne diye geçiyo bunların benimkide hep berberde traş oluyo onun yerine böyle bişey alabilirim bende bide alışveriş yaptığın sitenin kapıda ödemesi var mı :)
evet canım bohça içinde olucak bohçadaki herşey kendi halinde bir bütün olucak hazırladığım zaman resimlerini atarım mutlaka :)
Aaaa hem güzel hem fiyatıda uygun bende böyle bişey alabilirim :)canım ben bimeksden aldım traş makinesini..şu model Eki Görüntüle 1245865
Remington PG350 Groom Erkek Bakım Kiti
merhabalar
benimde kasımda söz/nişanım olucak nasipse mutluhatunla tanışmıstım sanırım ama herkesle tanışmak isterim
26yaşındayım ben, kimyagerim. sevdiceğimle ilk birbirimizi gördüğümüz, tanıştığımız gün 22 ocak 2012
nasipse kasım ayında sözümüz olucak aile arasında, nişan yapmıcaz bizim ailede pek yapılmıyor. sözü nişan kabul edicez yani
eylül 2015te de artık gidicem ömürlük sevgilimle yaşlanmaya
Merhaba canım resmen heyecan yaptım senin mesajını okurken Bizde de söze gerek duyulmaz nişan yapılır neyse bende aşırı heyecanlıyım bu cuma kısmetse aileler tanışacaklar nişan tarihine o zaman karar verilir heralde bilmiyorum ayyyyyyyyyyyyyy çok heyecanlıyım yarından itibaren karnım ağrımaya başlar kesin ve cuma ellerim titrer başım döner ay ben bi fena oldum
Aminn kuzucum benim babam alışma aşamasında inanır mısın? Bir hafta öncesine kadar annem ona konuyu açtıkça babam duymamazlığa geliyormuş konuyu değiştiriyormuş falan ama bir haftadır alıştı gibi cumaya geliyorlar inşallah alışsın bi zahmet bikaç haftaya da isteme olur diye düşünüyorum bakalım dediğin gibi darısı başına.. Ama nişan-düğün arası uzun gibi geldi bana sizin ki zaten 2 yıldır tanışıyormuşsunuz neyse istediğin gibi olur inşallah herşey