- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
dur daha yeni başladın hemen pes etmeOff ne çok ayrıntısı var bu eşyanın ya
Geçen bi arkadaşın evini topladık. Tayini çıktı. Mutfağı bitiremedik:)dur daha yeni başladın hemen pes etme
bir evde en çok eşya mutfakta oluyor heraldeGeçen bi arkadaşın evini topladık. Tayini çıktı. Mutfağı bitiremedik:)
Evet :) biz mutfağı toplayana kadar beyler tüm evi topladı:)bir evde en çok eşya mutfakta oluyor heralde
alıncak bi türlü bitmiyo ki :)Evet :) biz mutfağı toplayana kadar beyler tüm evi topladı:)
neler alcaksınız ki canım kıyafet yüzükler dışında bişey var mı?Ya annem dedi ki nişan alışverişinizi yapın siz belkş yetişmez dedi. Benim odunda diyo ki herşey usulune uygun olsun dio. Kafayı yicem böyle rahat olunca ya
bunları söylemen iyi olmuş canım bu bakım setinde ne olur ki diye düşünüp duruyodum vallamutluhatun ben edipsaat diye siteden fossilin saatini 300 tl ye aldım. baya indirimli orda ve de güvenilir ve ilgiliilerdışsarda beğendik saati ve ben netten aynısını arşatrmaya koyuldum bu siteyi bulup aldım. orda fossile özel indirm vardı o vakit..
bizde de nişanda erkeğin saati takılır ondan almıştım
bakım üürnlerini watsondan 170 tl ye aldımeksiği olmasın fazlası olsun dedim...neler aldım dersek;
pamuk/kulak çubuğu
parfüm, şampuan
ayak kremi, el kremi, jöle
duş jeli,gilette blue3,
tırnak makası, gözlük bezi(gözlk kullanıyoruz)
traş jeli, traş kolonyası,traş sonrası krem,traş fırçası,
deodorant, roll on, diş macunu, yüz temizleme jeli
saç bakım kiti remington aldım 120 tl(bimeksden)
valla bende benimkini krem kullanırken görmedim açıkçasıValla benimki el kremiymiş yüz kremiymiş kullanmaz.
yok canım sadece yüzük ve kıyafet. ya diyelimki bulamadım napacam? bide o diyo ki alyansı annesinin tanıdığı kuyumcudan alacakmış. e biz alışvrişe onların memleketine gitmicez ki. o nasıl olacak bilmiyorumneler alcaksınız ki canım kıyafet yüzükler dışında bişey var mı?
bunları söylemen iyi olmuş canım bu bakım setinde ne olur ki diye düşünüp duruyodum valla
yıl dönümüzde saatini lidyanadan almıştım heralde yine ordan alırım emin değilim :)
traş makinesi alcaktın canım onu almıycak mısın?
katalogdan mı seçmeni istiycekler acaba canımyok canım sadece yüzük ve kıyafet. ya diyelimki bulamadım napacam? bide o diyo ki alyansı annesinin tanıdığı kuyumcudan alacakmış. e biz alışvrişe onların memleketine gitmicez ki. o nasıl olacak bilmiyorum
Senin dediğin de mantıklı canım..
öyle düşünüyolarsa haklısın tabi :)
bilmiyorum ki hala kararsızım bizde tek bohça yapılırmış bi seferde çıkılırmış işin içinden:)
mutluhatun ben edipsaat diye siteden fossilin saatini 300 tl ye aldım. baya indirimli orda ve de güvenilir ve ilgiliilerdışsarda beğendik saati ve ben netten aynısını arşatrmaya koyuldum bu siteyi bulup aldım. orda fossile özel indirm vardı o vakit..
bizde de nişanda erkeğin saati takılır ondan almıştım
bakım üürnlerini watsondan 170 tl ye aldımeksiği olmasın fazlası olsun dedim...neler aldım dersek;
pamuk/kulak çubuğu
parfüm, şampuan
ayak kremi, el kremi, jöle
duş jeli,gilette blue3,
tırnak makası, gözlük bezi(gözlk kullanıyoruz)
traş jeli, traş kolonyası,traş sonrası krem,traş fırçası,
deodorant, roll on, diş macunu, yüz temizleme jeli
saç bakım kiti remington aldım 120 tl(bimeksden)
Fotodan beğencekmişimkatalogdan mı seçmeni istiycekler acaba canım
Maşallah canım ne çok şey almışsın .
o site nasıl peki?
birde nişanda mı takılıyor saat erkeğe düğünde ne takıyosunuz peki
bizimki evde söz nişan bir arada olacak ben şimdi saat mi almam gerekecek bilemedim ya?
neler alcaksınız ki canım kıyafet yüzükler dışında bişey var mı?
bunları söylemen iyi olmuş canım bu bakım setinde ne olur ki diye düşünüp duruyodum valla
yıl dönümüzde saatini lidyanadan almıştım heralde yine ordan alırım emin değilim :)
traş makinesi alcaktın canım onu almıycak mısın?
Valla benimki el kremiymiş yüz kremiymiş kullanmaz.
valla bende benimkini krem kullanırken görmedim açıkçası
valla ben aldım hiçbir sorun yaşamadımda. orijinal üründe gönderiyorlar.artık düğünde birşey takmıcaz ona cnm...hatta onların adetine göre sözde damada saat takılıyormuş.biz ayrıyeten söz yapmadığımız için nişanda taktık..
ya traş makinesinden kastim böyle bişeydi canımbenmki zaten saç sakal berbere oluyor. uzayan sakalları düzeltirim filan dedi.daha uygunları bile vardıda.ben biraz iyi olsun istedim.
valla benmkide kullanmıyor gördüğüm kadarıyladaben yine de alayım istedim.çnkü ikimizde doğuda köy öğretmeniyiz ve kışın baya çetin geçiyor.o sürmese bile her sabah sür diye hatırlatırım ben ona.yazık elleri çatlamasın.baksın kendinee aaaa
nİŞAN SÖZ BİR ARADA OLDU O ZAMAN SİZİN CANIM .
Hayırlı olsun tekrardan canım.zaen bir tek saat takılıyo başka bileklik tarzında bişey takılıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?