2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ya annem dedi ki nişan alışverişinizi yapın siz belkş yetişmez dedi. Benim odunda diyo ki herşey usulune uygun olsun dio. Kafayı yicem böyle rahat olunca ya

mutluhatun ben edipsaat diye siteden fossilin saatini 300 tl ye aldım. baya indirimli orda ve de güvenilir ve ilgiliiler dışsarda beğendik saati ve ben netten aynısını arşatrmaya koyuldum bu siteyi bulup aldım. orda fossile özel indirm vardı o vakit..
bizde de nişanda erkeğin saati takılır ondan almıştım

bakım üürnlerini watsondan 170 tl ye aldım eksiği olmasın fazlası olsun dedim...neler aldım dersek;
pamuk/kulak çubuğu
parfüm, şampuan
ayak kremi, el kremi, jöle
duş jeli,gilette blue3,
tırnak makası, gözlük bezi(gözlk kullanıyoruz)
traş jeli, traş kolonyası,traş sonrası krem,traş fırçası,
deodorant, roll on, diş macunu, yüz temizleme jeli

saç bakım kiti remington aldım 120 tl(bimeksden)

Ya annem dedi ki nişan alışverişinizi yapın siz belkş yetişmez dedi. Benim odunda diyo ki herşey usulune uygun olsun dio. Kafayı yicem böyle rahat olunca ya
neler alcaksınız ki canım kıyafet yüzükler dışında bişey var mı?

bunları söylemen iyi olmuş canım bu bakım setinde ne olur ki diye düşünüp duruyodum valla
yıl dönümüzde saatini lidyanadan almıştım heralde yine ordan alırım emin değilim :)
traş makinesi alcaktın canım onu almıycak mısın?

yok canım sadece yüzük ve kıyafet. ya diyelimki bulamadım napacam? bide o diyo ki alyansı annesinin tanıdığı kuyumcudan alacakmış. e biz alışvrişe onların memleketine gitmicez ki. o nasıl olacak bilmiyorum

katalogdan mı seçmeni istiycekler acaba canım

öyle düşünüyolarsa haklısın tabi :)

bilmiyorum ki hala kararsızım bizde tek bohça yapılırmış bi seferde çıkılırmış işin içinden:)

hımm valla bizde nişanda yapanlar vardır muhtemelen amaa gerek görmüyorum . düğünden snra adettir el öpmeye giderken bohça hazırlanır eli boş gidilmez .

Ama senin içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım

Maşallah canım ne çok şey almışsın .

o site nasıl peki?
birde nişanda mı takılıyor saat erkeğe düğünde ne takıyosunuz peki

bizimki evde söz nişan bir arada olacak ben şimdi saat mi almam gerekecek bilemedim ya?

valla ben aldım hiçbir sorun yaşamadımda. orijinal üründe gönderiyorlar.artık düğünde birşey takmıcaz ona cnm...hatta onların adetine göre sözde damada saat takılıyormuş.biz ayrıyeten söz yapmadığımız için nişanda taktık..

ya traş makinesinden kastim böyle bişeydi canım benmki zaten saç sakal berbere oluyor. uzayan sakalları düzeltirim filan dedi.daha uygunları bile vardıda.ben biraz iyi olsun istedim.

Valla benimki el kremiymiş yüz kremiymiş kullanmaz.

valla bende benimkini krem kullanırken görmedim açıkçası

valla benmkide kullanmıyor gördüğüm kadarıylada ben yine de alayım istedim.çnkü ikimizde doğuda köy öğretmeniyiz ve kışın baya çetin geçiyor.o sürmese bile her sabah sür diye hatırlatırım ben ona.yazık elleri çatlamasın.baksın kendinee aaaa

nİŞAN SÖZ BİR ARADA OLDU O ZAMAN SİZİN CANIM .

Hayırlı olsun tekrardan canım.zaen bir tek saat takılıyo başka bileklik tarzında bişey takılıyo.

nİŞAN SÖZ BİR ARADA OLDU O ZAMAN SİZİN CANIM .

Hayırlı olsun tekrardan canım.zaen bir tek saat takılıyo başka bileklik tarzında bişey takılıyo.

erkeğemi bileklik gibi bişi takılıyor anlamadım biz ona saat aldık. bana almadık gerek yok diye düşündüm.bazıları aldıyormuş sanırım. adam zaten tek taş pırlanta ile teklif etti. annesigil set taktı bide kelepçe gibi bişey.daha fazla masrf yaptrmak istemedim.ki benm bakımürünleri filanda tuttu baya.bi yerden snra kıyamadım artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…