2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben dantel,kanaviçe tarzı şeyleri sevmediğim için anneme yaptırmadım ki, ayy ben nerelere gidem

annesi eltilere kardeşlerime bi seccade havlu lif yeter dedi annemde öyle olmaz yapıcaksam tam yaparım dedi öyle olunca liste uzadı gitti :)
çok güzel basit detaylar var öyle yapıcam :) böyle detaylar olucak bohçalarda :)

Ben dantel,kanaviçe tarzı şeyleri sevmediğim için anneme yaptırmadım ki, ayy ben nerelere gidem
bende sevmiyorum ama şimdi o kanaviçeleri eski kumaşlardan çıkarıp öyle güzel nevresim takımları yapıyolar ki
ayyy o da ne yaa diyen ben ayyy bu çok güzel diyorum
taa annemin çeyizinden kalma şeyler yoksa bitmiştim bende annem öyle güzel saklamış ki ilk gün ki gibi duruyo bide gençler sevmesede orta yaşlılar filan hani dantel diyo ben 60 yaşında kadına english homedan nevresim takımı alsam bu ne der begenmez

Okuldan geldim kızlar resmen 2günde enerjim kalmadı

Benim aklımda hep beyaz çarşaflara dikilmiş danteller geliyor, ondan sanırsam ama dediğin gibi olursa bende sevebilirim.. Bende annemi madame coco'ya soktum beğendi kumaşlarını onay aldım anneden

Şu an için öyle bir düşüncem yok şahsen, ama ne olur bilemedim..Ama abim ve ablamda gördüğüm kadarıyla yaptılar bohça..Sadece damada bohca yapsak olmuyormu ki
olur canım hatta çok güzel olur ama birazda ailenin isteklerine bağlı bi durum :)
bana bıraksalardı sadece bize yeterdi ama öyle olmadı :)

olur canım hatta çok güzel olur ama birazda ailenin isteklerine bağlı bi durum :)
bana bıraksalardı sadece bize yeterdi ama öyle olmadı :)

Annem sağolsun, benim istediklerime önem verir..Erkek arkadaşımın annesi de gördüğüm ve duyduğum kadarıyla gereksiz buluyormuş..Kendi evinde kullanmıyormuş o yüzden israfa gerek yok

hhmmm

bencede kullanıma bağlı canım

ben bohçaya eşofman takımı spor aykkabıda koyacağım. birbirimizi aynı takımları alacağız :)

bn anneye babaya ablaya abilere yapmayacağım gerek görmüyorum masraf yani.

zaten düğünden snra el öpmeye gidildiğinde ancak bohça yapıp götüreceğim anne babaya onlarda İstanbul dışında yaşıyolar.

Ben de sadece damada bohça yapıcam canım, gereksiz buluyorum sülaleye yapmayı..

bencede nişanda gerek yok . bizde düğünden sonra el öpmeye gidildiğinde yapılır. eğerki sorun yaşamazsam bohça yapacağım yaşarsam hiç bişey yapmam :)

Annem sağolsun, benim istediklerime önem verir..Erkek arkadaşımın annesi de gördüğüm ve duyduğum kadarıyla gereksiz buluyormuş..Kendi evinde kullanmıyormuş o yüzden israfa gerek yok
öyle düşünüyolarsa haklısın tabi :)

bilmiyorum ki hala kararsızım bizde tek bohça yapılırmış bi seferde çıkılırmış işin içinden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…