annesi eltilere kardeşlerime bi seccade havlu lif yeter dedi annemde öyle olmaz yapıcaksam tam yaparım dedi öyle olunca liste uzadı gitti :)
çok güzel basit detaylar var öyle yapıcam :)Eki Görüntüle 1244501 Eki Görüntüle 1244502 Eki Görüntüle 1244503 böyle detaylar olucak bohçalarda :)
Merhaba :))Okuldan geldim kızlar resmen 2günde enerjim kalmadı
Benim aklımda hep beyaz çarşaflara dikilmiş danteller geliyor, ondan sanırsam ama dediğin gibi olursa bende sevebilirim..Bende annemi madame coco'ya soktum beğendi kumaşlarını onay aldım anneden
Tatlim bunlar cok hosss:)))) zevkini begendim masallah sana) bohca icinde mi gotureceksin peki o kismi nasil yapacaksiniz
Merhaba :))
Merhabaa :)
Günaydın kızlarrr :)Merhaba, Günaydın...
erkeğemi bileklik gibi bişi takılıyor anlamadımbiz ona saat aldık. bana almadık gerek yok diye düşündüm.bazıları aldıyormuş sanırım. adam zaten tek taş pırlanta ile teklif etti. annesigil set taktı bide kelepçe gibi bişey.daha fazla masrf yaptrmak istemedim.ki benm bakımürünleri filanda tuttu baya.bi yerden snra kıyamadım artk
ayyy düğünden sonra uğraştırmasınlar benihımm valla bizde nişanda yapanlar vardır muhtemelen amaa gerek görmüyorum . düğünden snra adettir el öpmeye giderken bohça hazırlanır eli boş gidilmez .
Ama senin içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım
tam tahmin ettiğim gibi bence sen adamın ne kadar indirim yapcağını ögren canım bide yüzük fiyatlarını araştır çok fark yoksa hiç katalogdan seçme işine girme bence parmagında nasıl durcak bilmeden alınmaz kiFotodan beğencekmişim
ya traş makinesinden kastim böyle bişeydi canımbenmki zaten saç sakal berbere oluyor. uzayan sakalları düzeltirim filan dedi.daha uygunları bile vardıda.ben biraz iyi olsun istedim.
valla benmkide kullanmıyor gördüğüm kadarıyladaben yine de alayım istedim.çnkü ikimizde doğuda köy öğretmeniyiz ve kışın baya çetin geçiyor.o sürmese bile her sabah sür diye hatırlatırım ben ona.yazık elleri çatlamasın.baksın kendinee aaaa
evet canım bohça içinde olucak bohçadaki herşey kendi halinde bir bütün olucak hazırladığım zaman resimlerini atarım mutlaka :)Tatlim bunlar cok hosss:)))) zevkini begendim masallah sana) bohca icinde mi gotureceksin peki o kismi nasil yapacaksiniz
Merhaba, Günaydın...
Günaydınnnn bugün nasılsınızzgünaydın gelinler
ayyy düğünden sonra uğraştırmasınlar beni
tam tahmin ettiğim gibi bence sen adamın ne kadar indirim yapcağını ögren canım bide yüzük fiyatlarını araştır çok fark yoksa hiç katalogdan seçme işine girme bence parmagında nasıl durcak bilmeden alınmaz ki
aman kıyamazmışşşresmi var mı canım adı ne diye geçiyo bunların benimkide hep berberde traş oluyo onun yerine böyle bişey alabilirim bende bide alışveriş yaptığın sitenin kapıda ödemesi var mı :)
evet canım bohça içinde olucak bohçadaki herşey kendi halinde bir bütün olucak hazırladığım zaman resimlerini atarım mutlaka :)
o günler gelsinde bi tatlım benim dediğimi yapıcak olurlarsa sizden bol bol fikir alırım :)canım zaten onu hazırlıyorsun kendi evine götürüyorsun düğüne bikaç gün kala :)
idare eder ben keyfim yok sen naıslın canım
o günler gelsinde bi tatlım benim dediğimi yapıcak olurlarsa sizden bol bol fikir alırım :)
Alt katımızda tadilat var gece matkap sesiyle uyudum gündüz matkap sesiyle uyandım beynimi deldiler resmen
Şu matkabın sessiz çalışanı varsa alıp hediye edicem o hale geldim
Günaydınnnn bugün nasılsınızz
benimde bugün çok uykum var gece iyi uyuyamadım kiuykulu ve yorgun ,sizler nasılsınız
Matkap yüzünden mibenimde bugün çok uykum var gece iyi uyuyamadım ki
evet yaa valla delircem sandım insanlar bu yüzden katil olabilirMatkap yüzünden mi
kargolarım dağıtıma çıkmış dua edinde gelsin kızlar yaa
cumartesiden beri kol düğmesi bekliyorum canım yaaSakin ol gelin olacaksın sen
Merhaba, Günaydın...
Günaydın canım :))Günaydın kızlarrr :)
Günaydın tatlım :)günaydın gelinler
Süperayyy düğünden sonra uğraştırmasınlar beni
tam tahmin ettiğim gibi bence sen adamın ne kadar indirim yapcağını ögren canım bide yüzük fiyatlarını araştır çok fark yoksa hiç katalogdan seçme işine girme bence parmagında nasıl durcak bilmeden alınmaz ki
aman kıyamazmışşşresmi var mı canım adı ne diye geçiyo bunların benimkide hep berberde traş oluyo onun yerine böyle bişey alabilirim bende bide alışveriş yaptığın sitenin kapıda ödemesi var mı :)
evet canım bohça içinde olucak bohçadaki herşey kendi halinde bir bütün olucak hazırladığım zaman resimlerini atarım mutlaka :)
benim böyle hazırlandığıma bakma canım daha var bohçanın gitmesine ben herşey elimin altında olsun istediğim için böyle davranıyorumSüperTamam canım bekliyoruz Nezaman bohçayı götüreceksiniz peki
benim böyle hazırlandığıma bakma canım daha var bohçanın gitmesine ben herşey elimin altında olsun istediğim için böyle davranıyorum
o günler gelsinde bi tatlım benim dediğimi yapıcak olurlarsa sizden bol bol fikir alırım :)
Alt katımızda tadilat var gece matkap sesiyle uyudum gündüz matkap sesiyle uyandım beynimi deldiler resmen
Şu matkabın sessiz çalışanı varsa alıp hediye edicem o hale geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?