- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
günaydın tatlım senide ekledim :)yaz kızım
26 yaşındayım okul öncesi öğretmeni
tanışma tarihi;19 mayıs
nişan tarihi; 23 ağustos
düğün tarihi;29 ağustos 2015 (büyük ihtimalle)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın tatlım senide ekledim :)yaz kızım
26 yaşındayım okul öncesi öğretmeni
tanışma tarihi;19 mayıs
nişan tarihi; 23 ağustos
düğün tarihi;29 ağustos 2015 (büyük ihtimalle)
bu uzun ilişkiler nasıl devam ediyo merak ediyorum valla canım kaç yaşında başladınız senide ekliyim mi:)kızzlaaarrrr ne 4 ayı ne 1.5 yılı benim 6 yıl oldu anca evleniyozz Günaydınlaar bu aradaa iyi haftalarrr canlarım :) :)
biz 17-18 yaşlarındaydık başladık askerlikti , benim üniversite bitti falan derken gecen sene söz yaptık ben okuldan dönünce şimdide düğünü bekliyoruz :) Aslında cok zor cnkü artık çok zaman gecmiş oluyo kimi zaman kırgınlıkların birikiyo sevinçlerinde oluyo ama bazı kırgınlıklar hep akılda kalıyo bunu kullanarak bazen yıpratıyosun ilşkiyi yoruluyosun ama bitmiyo sevgin yani bizimki oyle oluyo :) en güzeli bi yıl içinde evliliğe geçip aynı ev içinde tanıyıp yaşamaya başlamk bence tabi ki :) Eklee canım tabi kiiiii :)bu uzun ilişkiler nasıl devam ediyo merak ediyorum valla canım kaç yaşında başladınız senide ekliyim mi:)
ayy ne güzel ya maşallah bilgileri yaz canım ekliyim :)biz 17-18 yaşlarındaydık başladık askerlikti , benim üniversite bitti falan derken gecen sene söz yaptık ben okuldan dönünce şimdide düğünü bekliyoruz :) Aslında cok zor cnkü artık çok zaman gecmiş oluyo kimi zaman kırgınlıkların birikiyo sevinçlerinde oluyo ama bazı kırgınlıklar hep akılda kalıyo bunu kullanarak bazen yıpratıyosun ilşkiyi yoruluyosun ama bitmiyo sevgin yani bizimki oyle oluyo :) en güzeli bi yıl içinde evliliğe geçip aynı ev içinde tanıyıp yaşamaya başlamk bence tabi ki :) Eklee canım tabi kiiiii :)
Askerlik geçti artık o yüzden hızlandırdık :)günaydın kuzum sen hepimizden hızlı çıktın :)
bizim daha askerliğimiz var evlenin gider artıkAskerlik geçti artık o yüzden hızlandırdık :)
Benmki gitmick ama zor yabizim daha askerliğimiz var evlenin gider artık
niye ki rahatsızlığı mı varBenmki gitmick ama zor ya
ben burdayımmm :) :)Gelinciklerrrr
bugün pek sessiziz klasik pazartesi işteben burdayımmm :) :)
Eveet bi an önce kendimi eve atıp uyumak istiyorum dün bütün gün salon baktık hala yorgunummbugün pek sessiziz klasik pazartesi işte
yer bulabildiniz mi bari canım fiyatlar nasılEveet bi an önce kendimi eve atıp uyumak istiyorum dün bütün gün salon baktık hala yorgunumm
bomboş salona 7000 vermektense azcık daha elimizi cebimize atmak mantıklı erken rezervasyon pazarlık filan derken kesin indirim alırsınız zaten canımfiyatlar 80-100 arası benim istediğim iki yer vardı denize sıfır el değiştirmiş kapanmışş kahroldum dün resmen bi otel bulduk havuzbaşı salonu içlerinde en iyisi oydu baktıklarmzdan haftasonu düğün varken gidip bakıcaz bide kuru salonlar en az 7000 den başlıyo yahu :/
bizim tahmini kokteyl yada yemekli 13000 civarı olucak diye düşünüyoruz canım kuru salona o paralar günah bence de hc mantıklı gelmiyo bana dabomboş salona 7000 vermektense azcık daha elimizi cebimize atmak mantıklı erken rezervasyon pazarlık filan derken kesin indirim alırsınız zaten canım
acaba ben nasıl bi yer bulcam çok korkuyorum vallabizim tahmini kokteyl yada yemekli 13000 civarı olucak diye düşünüyoruz canım kuru salona o paralar günah bence de hc mantıklı gelmiyo bana da
hoşgeldin yalnız bırakma tabi bizleriiİşte geldim burdayimmm, pazartesi yogunlugu var tabi haliyle, ancak sizleride ihmal edemeyecegim gelincikler