Bi kişi daha söylerse kafayı yiciiim zaten
bunun sana geri dönüşü olur kuzucum :)Heheh alınamıyorum bileDaha düğüne 5 ay var
Buradan izlemesi çok eğlenceli ama
yanlız değilmişim demekkiay bende soracaktım sen sormuşsunbanada soruyorlar sinir oluyorum ya bir durun hele 3 ay yeni olmuş. ben birde kilo aldım baya. daha 1 ay dolmadan işyerinde konuşuyorlardı curly çok kilo aldı noldu bişimi var die yakın arkadaşlarıma soruyorlarmış ya bir durun hele evleneli 1 ay olmuş dimi olsa bile hemencecik bellimi olur sinir oluyorum bu tiplere. bende geçen midem böyle oldu kuzu nane limon kaynat iyi gelior
Neyse daha çok var henüz bu konuda dertlenemiyorumbunun sana geri dönüşü olur kuzucum :)
kuzu yorgan yastık aldın mıKızlar ya benim ne eksiğim var şu an hiç bilemiyorum sanki. Böyle olmazsa olmaz neler var yaBayadır da bişeyler almıyorum kredi kartı rahat ya garip geliyor sanki böyle olmamalı bi eksik var diyorum
Heh en sevdiğim sidik yarışıay birde bizde düğün yarıştıranlar var ya hatırlarsınız şimdide her konuşmada eee yokmu bişi diye soruyorlar. sanırım şimdide yarış sırası oısrarla önce ev düşünmüyoruz dememize ramen her konuşmada aynı soru
Yastık çok yorgan almadım keşke essedekini alsaydım 30tlydi ama kasadaki eleman boş işlerle uğraşmaktan ilgilenmedi sinir oldum çıktım.kuzu yorgan yastık aldın mı
BilemiyorummNeden bu kadar klişe yaratıklarız ya
Hahaha o zaman kafayı yemeye hazır o, aynı şeyi ben e yazacağım çnkü. Yoksaaaaa?Bi kişi daha söylerse kafayı yiciiim zaten
ay birde bizde düğün yarıştıranlar var ya hatırlarsınız şimdide her konuşmada eee yokmu bişi diye soruyorlar. sanırım şimdide yarış sırası oısrarla önce ev düşünmüyoruz dememize ramen her konuşmada aynı soru
alabilirsin araştır bence :) misafir içinde lazım aaa sen masa örtüsü aldınmıı ?Yastık çok yorgan almadım keşke essedekini alsaydım 30tlydi ama kasadaki eleman boş işlerle uğraşmaktan ilgilenmedi sinir oldum çıktım.
hehhh bende diyodum bu kız nerdeGünaydın kuzulaaar,
Günaydın kuzulaaar,
Hahaha o zaman kafayı yemeye hazır o, aynı şeyi ben e yazacağım çnkü. Yoksaaaaa?
hihihi en güzeli dimiHeh en sevdiğim sidik yarışı
canım madame cocoda öğretmenler günü için %50+50 tüm ürünler ordaki yorganlara yastıklara baksanaYastık çok yorgan almadım keşke essedekini alsaydım 30tlydi ama kasadaki eleman boş işlerle uğraşmaktan ilgilenmedi sinir oldum çıktım.
anne soruncada dahabi farklıBilemiyorummayy annemde soruyor simdi
hahahaayyy evet düşünüyoruz deseydin ya hepsi yapardı şimdi
ayyy evet o da doğruuhihihi en güzeli dimi
canım madame cocoda öğretmenler günü için %50+50 tüm ürünler ordaki yorganlara yastıklara baksana
anne soruncada dahabi farklıbenimki direkt sormuyor ama böyle diyorlar soruyorlar hani ben böyle diyorum derken aslında onunda erken olduğunu düşündüğünü yansıtıyor
aynenn her konusmada erken olduğunu vurguluyo
hahahaşeytan dürtüyor zaten bazen diyorum bi diyim hepsi sıraya girsin ama sonrada derler kesn olmuyor oyüzden hala olmadı falan die ağızları büzemiyom işte
açamadımhttp://kadinlarkulubu.com/haber/kad...tm_campaign=facebook_page&utm_medium=facebook
bakınbakalım birazda siz gülün :)
Ay ben birşey kaçırdım galibaaa, nasıl yani neyi atladııkayrıca aşk olsun hepiciniize şu önemli günümü kutlamadınız yaa nerede verdiğim emekler
Bugün ayın kaçıııAy ben birşey kaçırdım galibaaa, nasıl yani neyi atladıık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?