• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben kötüyüm ya akşam yediğim bişey dokundu heralde midem çok kötü bulanıyo

Uyuzluk yapayım mı :KK70: Yoksaaa :KK8::KK46:
ay bende soracaktım sen sormuşsun :D banada soruyorlar sinir oluyorum :D ya bir durun hele 3 ay yeni olmuş. ben birde kilo aldım baya. daha 1 ay dolmadan işyerinde konuşuyorlardı curly çok kilo aldı noldu bişimi var die yakın arkadaşlarıma soruyorlarmış ya bir durun hele evleneli 1 ay olmuş dimi olsa bile hemencecik bellimi olur sinir oluyorum bu tiplere. bende geçen midem böyle oldu kuzu nane limon kaynat iyi gelior

Kızlar ya benim ne eksiğim var şu an hiç bilemiyorum sanki. Böyle olmazsa olmaz neler var ya :D Bayadır da bişeyler almıyorum kredi kartı rahat ya garip geliyor sanki böyle olmamalı bi eksik var diyorum :D

bende çok güzel teyze olurum hani :p:KK71::KK8:
Heheh alınamıyorum bile :D Daha düğüne 5 ay var :D
ay bende soracaktım sen sormuşsun :KK70: banada soruyorlar sinir oluyorum :KK70: ya bir durun hele 3 ay yeni olmuş. ben birde kilo aldım baya. daha 1 ay dolmadan işyerinde konuşuyorlardı curly çok kilo aldı noldu bişimi var die yakın arkadaşlarıma soruyorlarmış ya bir durun hele evleneli 1 ay olmuş dimi olsa bile hemencecik bellimi olur sinir oluyorum bu tiplere. bende geçen midem böyle oldu kuzu nane limon kaynat iyi gelior
Buradan izlemesi çok eğlenceli ama :D

Back