- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kötüyüm ya akşam yediğim bişey dokundu heralde midem çok kötü bulanıyoGünaydın canım ne var ne yok sende :) @Conchiglia
Amanınn ıhlamur falan biraz iyi gelebiliyor mide bulantısına, ne alaka demiştim de denedim iyi geldi gerçektenBen kötüyüm ya akşam yediğim bişey dokundu heralde midem çok kötü bulanıyo
içtim sabah kuzu ama nedense bi tuhafım yaaAmanınn ıhlamur falan biraz iyi gelebiliyor mide bulantısına, ne alaka demiştim de denedim iyi geldi gerçekten
Uyuzluk yapayım mı Yoksaaaiçtim sabah kuzu ama nedense bi tuhafım yaa
Bunu soran 7. kişi oldun canımsss tebriklerrUyuzluk yapayım mı Yoksaaa
Evet tahmin edebiliyorum o yüzden dedim zaten Klasiktir yeni evliye her ıvır zıvırda bunun sorulması sonuçta "Ay senin karnın mı şiş, hayırdır niye miden bulanıyo "Bunu soran 7. kişi oldun canımsss tebriklerr
normal şartlarda imkansız ama kendi kendime şüpheye düşürecekler beni yaaEvet tahmin edebiliyorum o yüzden dedim zaten Klasiktir yeni evliye her ıvır zıvırda bunun sorulması sonuçta "Ay senin karnın mı şiş, hayırdır niye miden bulanıyo "
Bunu soran 7. kişi oldun canımsss tebriklerr
ayy sendemii sende sorular aldın mıayy bende geçen hafta öyleydim ya, bide baş dönemsi ekleniyordu tansiyonla ilgili bir durumdu galiba
Ay yok kuzu dinleme ya kafayı yersin sonranormal şartlarda imkansız ama kendi kendime şüpheye düşürecekler beni yaa
Ahahah yoksa sen de miiiayy bende geçen hafta öyleydim ya, bide baş dönemsi ekleniyordu tansiyonla ilgili bir durumdu galiba
Bak şimdi aldıayy sendemii sende sorular aldın mı
Ay yok kuzu dinleme ya kafayı yersin sonra
Ahahah yoksa sen de miii
Huhuuu teyze olucazhenüz değil
Huhuuu teyze olucaz
Ben kötüyüm ya akşam yediğim bişey dokundu heralde midem çok kötü bulanıyo
ay bende soracaktım sen sormuşsun banada soruyorlar sinir oluyorum ya bir durun hele 3 ay yeni olmuş. ben birde kilo aldım baya. daha 1 ay dolmadan işyerinde konuşuyorlardı curly çok kilo aldı noldu bişimi var die yakın arkadaşlarıma soruyorlarmış ya bir durun hele evleneli 1 ay olmuş dimi olsa bile hemencecik bellimi olur sinir oluyorum bu tiplere. bende geçen midem böyle oldu kuzu nane limon kaynat iyi geliorUyuzluk yapayım mı Yoksaaa
Bi kişi daha söylerse kafayı yiciiim zatenAy yok kuzu dinleme ya kafayı yersin sonra
Ahahah yoksa sen de miii
Heheh alınamıyorum bile Daha düğüne 5 ay varbende çok güzel teyze olurum hani
Buradan izlemesi çok eğlenceli amaay bende soracaktım sen sormuşsun banada soruyorlar sinir oluyorum ya bir durun hele 3 ay yeni olmuş. ben birde kilo aldım baya. daha 1 ay dolmadan işyerinde konuşuyorlardı curly çok kilo aldı noldu bişimi var die yakın arkadaşlarıma soruyorlarmış ya bir durun hele evleneli 1 ay olmuş dimi olsa bile hemencecik bellimi olur sinir oluyorum bu tiplere. bende geçen midem böyle oldu kuzu nane limon kaynat iyi gelior