2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

valla nur inmiş gibiydi burada Güneş tepede falan. Ama şuan drğişebilirmiş gibi bi tipi var bilemedim

Fuar ne zaman bebeğim bende gitmek istiyorum

Öncelikle herkese merhaba. Ben de 2015 geliniyim. Hatta evlilik hazırliklarıyla ilgili bir blog hazırladm. Bu baslıgi görunce birseyler paylaşmak istedim. Bu benim kahvaltı takımım schffer dan almıstım. Yemek takımlarım da ordan. Çok memnunum.

Eklentiler

• 20151128_115914.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 286
Benimki de shaffer canım aynı kare ama modelim kelebekli vs:) güle güle kullan

2016 için evlilik hazırlıkları yapanlar 29 Aralık-30 Ocak arasında evlilik hazirlıklarıyla ilgili bir fuar var. Bilginiz olsun. Detayları internet sitesinde mevcut.

Eklentiler

• IMG_20151210_152855.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 295

Merhaba kızlar, bende aynı sayacı istiyorum hamilelik takvimi gibi amaa nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuzzzz

Her akşam ne yemek yapsam ve kahvaltıda ne hazırlasam sorunsalı yaşayanlar burda mı

Konu yeniden canlanıyor galiba :)) Kahvaltı kısmı yok da bizde, akşamları yemek olayı var. Canım ne isterse onu pişiriyorum, yoksa da söylüyoruz dışarıdan çok kasmıyorum. Alıştık sanırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…