- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
aaa çok ayıp insan öğretmeninin günün kutlamazmı yaramaz öğrenci seniAy ben birşey kaçırdım galibaaa, nasıl yani neyi atladıık
kutlu olsun günün canım @Conchiglia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa çok ayıp insan öğretmeninin günün kutlamazmı yaramaz öğrenci seniAy ben birşey kaçırdım galibaaa, nasıl yani neyi atladıık
HahahahaBugün ayın kaçııı bu gün bana turta yapacaysaki
Haylaz bir öğrenciyim herhalde beenaaa çok ayıp insan öğretmeninin günün kutlamazmı yaramaz öğrenci seni
aaa çok ayıp insan öğretmeninin günün kutlamazmı yaramaz öğrenci seni
ayyyy canlarımm ya teşekkür ederim
akşam bişiler al git kuzu :) pasta alsan komikmi olurHaylaz bir öğrenciyim herhalde been
ayy ciddi ciddi unuttum yalnız, ablama her sene biiler yapmaya çalışırdım ama bu sene gitti aklımdaaan. Çiçek gönderileblir ama ondan en bile sıkıldm ne yapsam ki şimdiii
Ayy pasta hakarett gibi olur diyette de kendisiakşam bişiler al git kuzu :) pasta alsan komikmi olur
olmaz o zamann ayy kıyamam ya hasret kalmış resmen pastayaAyy pasta hakarett gibi olur diyette de kendisi
O kendini haftaya doğum günümde yarım dilim yemeye hazırladı bayadır hayal kuruyor D
Önden bir mesaj göndereyim madem gerisi için vakit kazanıırm
Sorma sorma kuzuu Diyetisyene gidiyor da şimdi daha sağlıklı vermek için, emziriyo ya . kadın kahvaltıda 5 zeytin vermiş ama geçen hafta pekmez varmış bu hata koymamış. Bazen listede yer değişikliği falan yapıyo. Kadına demiş ki 2,5 zeytin yiyip kalanıyla bi kaşık pekmez yiyebilirmiyim hahah çok gülmüştüm ona ya Neyseki izin çıkmış mutlu olmuştuolmaz o zamann ayy kıyamam ya hasret kalmış resmen pastaya
Ben de öyle düşündüm bi ama değilmiş bak
Allah neşeni artırsın kuzucum :)Günaydın bayan , özel bir durum yok ama keyfim yerinde
Öyle umuyordum ama iş var yine
Nasıl yani nur mu inmiş Her yer karanlık kasvetli yağmur atıştırıyor ?Günaydııın,
Hava kötü mü yani şuan , ona takıldım ben buraya ne olmuş o zaman yia?
Günaydııın,
Hava kötü mü yani şuan , ona takıldım ben buraya ne olmuş o zaman yia?