- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
Hanımlar Günaydın. hayırdır @Conchiglia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırdır ya neler oluyor bu ay böyle? Yıldönümü nasıldı, çiçekler gelmiş galiba :)Biraz öyle kuzu
noldu cnm hayırdır?
Hanımlar Günaydın. hayırdır @Conchiglia
Burda anlatmiim şimdi kuzular hemen belli olurum :) yıldönümü güzeldi aslında daha güzel olucaktı ama işte canımız sıkıldı birazHayırdır ya neler oluyor bu ay böyle? Yıldönümü nasıldı, çiçekler gelmiş galiba :)
Kuzu albümde yeni bir fotoğraf seç istersen hemenBurda anlatmiim şimdi kuzular hemen belli olurum :) yıldönümü güzeldi aslında daha güzel olucaktı ama işte canımız sıkıldı biraz
Evet kuzu geçen cuma itibariyle başlangıç yapmış bulunuorum :)Evet kesinlikle öyle yeni işine başladınmı kuzucumm ?
kızlarrr nerdesiniz
ben burdayım , olur mu
niye sesiniz çıkmıyoo :)Ben de varıım :)
nerelere baktınnAy kuzu iş başındayım Balayı yeri falan bakıyorum
Çeşme, alaçatı, fethiye Ay çok kararsızım zaten kesin mi onu bile bilmiyorum. Ama galiba çeşmeye yoğunlaşmış bulunuyorum. Çok alakasız bi şekilde daha az tercih edilen izmir bölgelerine de yönelebilirim urla, seferihisar gibi.nerelere baktınn
bir istanbullu olarak çeşmeyide tercih edebilirsin tabi kuzu :)Çeşme, alaçatı, fethiye Ay çok kararsızım zaten kesin mi onu bile bilmiyorum. Ama galiba çeşmeye yoğunlaşmış bulunuyorum. Çok alakasız bi şekilde daha az tercih edilen izmir bölgelerine de yönelebilirim urla, seferihisar gibi.
hoşgeldinnn :)Heey ben de geldiiim