• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın :) dün kaçırmışım ben konuşmaları :) Auralee Auralee ben çok beğendim gelinliği canım. Mrs Pink Mrs Pink beğenmesede :P üst katınıda ayrıca beğendim :D benim gelinliğin eteğini andırdığındanda olabilir tabi bu beğenme :P tek kafama takılan askıları. daha dün işyerinden biri bu tarz gelinlik giymiş fotolarına bakıyorduk. sanki gecelik giymişte kollar aşağıda düşmüş gibi duruyor. özellikle arkadan bakınca sırtta v olunca kötü gözüküyordu. yani şirketteki kızlar hep aynı şeyi düşündük. oyüzden beni sadece o kısmı düşündürdü

Günaydıın
güzelmiş kuzuuu değişik bi tarzı var sevdimm ben
Ay teşekkür ederim :) Ay böylesini denemeden diktirmek de risk ama bi gezeyim karar veririm ben :)
Ben tekrarlayaraktan ; üstünü çook sevdiğimi sadece arkadaki eki sevemediğimi söyleyeceğim.
Ama üstü çokkk fazla beğendim sırtını kollarnı falan
Evet evet kuyruk biraz sıkıntı gibi ben de pek emin değilim o konuda

Günaydın :) dün kaçırmışım ben konuşmaları :) Auralee Auralee ben çok beğendim gelinliği canım. Mrs Pink Mrs Pink beğenmesede :p üst katınıda ayrıca beğendim :KK70: benim gelinliğin eteğini andırdığındanda olabilir tabi bu beğenme :p tek kafama takılan askıları. daha dün işyerinden biri bu tarz gelinlik giymiş fotolarına bakıyorduk. sanki gecelik giymişte kollar aşağıda düşmüş gibi duruyor. özellikle arkadan bakınca sırtta v olunca kötü gözüküyordu. yani şirketteki kızlar hep aynı şeyi düşündük. oyüzden beni sadece o kısmı düşündürdü
Eveet çok güzel noktaya değindin :) Ben de yanda kol rahat edemem ha straplez ha öyle farketmez sonuçta. Straplez de istemiyorum düşecek korkusuyla kambur yürüyorum ben :D O yüzden o kolları yine açık bi şekilde ama omuz üstünden gelsin diye düşündüm. Arkası seninkini andırmış değil mi doğru dedin :) Ben emin olamadım orasından beğendim de diyemiyorum beğenmedim de diyemiyorum :D

kollarını ve sırtını @blisss inki gibi yaptırabilirsin Auralee Auralee
Evet onunki çok güzeldi tam dozajında :) Biraz daha model bakayım ya, bi baktım millet diktirmeye başlamış bile bu aydan gelinliğini. Aksilik çıkarsa tedbir almaya vakit kalır en azından. Provalara seyrek giderim yavaş yavaş tamamlar aslında. Zaten ben denemeye fırsat bulucam da model seçicem de ocak ayını rahat bulur.

Evet onunki çok güzeldi tam dozajında :) Biraz daha model bakayım ya, bi baktım millet diktirmeye başlamış bile bu aydan gelinliğini. Aksilik çıkarsa tedbir almaya vakit kalır en azından. Provalara seyrek giderim yavaş yavaş tamamlar aslında. Zaten ben denemeye fırsat bulucam da model seçicem de ocak ayını rahat bulur.
aynen öyle canım. hemen karar verilmiyor sonuçta gez toz biraz anca ocakta anlaşırsın

Back