- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 37
Ay istanbullu mu çok üzdün şu an beni Ama var ya urla, seferihisar falan da çekiyo ay çok özledim ya oraları. Tam emekli kafası var galiba bendebir istanbullu olarak çeşmeyide tercih edebilirsin tabi kuzu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay istanbullu mu çok üzdün şu an beni Ama var ya urla, seferihisar falan da çekiyo ay çok özledim ya oraları. Tam emekli kafası var galiba bendebir istanbullu olarak çeşmeyide tercih edebilirsin tabi kuzu :)
orda yaşıyosun ya ondan kuzu :) yaaa bende çok severim oraları kuzu gel gez işteAy istanbullu mu çok üzdün şu an beni Ama var ya urla, seferihisar falan da çekiyo ay çok özledim ya oraları. Tam emekli kafası var galiba bende
Öff burası çok sıkıcıorda yaşıyosun ya ondan kuzu :) yaaa bende çok severim oraları kuzu gel gez işte
kuzuu merak etme şu an burasıda sıkıcıÖff burası çok sıkıcı
Deme öyle izmir orası, sıkıcı olamaz inanmıyorumkuzuu merak etme şu an burasıda sıkıcı
kuzu sen arada geldiğin için sana olmaz ki :)Deme öyle izmir orası, sıkıcı olamaz inanmıyorum
Ayy yeni gündem, bi gelinlik modeli beğendim albüme atayım tartışma konusu olsunkuzu sen arada geldiğin için sana olmaz ki :)
güzelmiş kuzuuu değişik bi tarzı var sevdimm benKızlar gelinlik albümde
Ben tekrarlayaraktan ; üstünü çook sevdiğimi sadece arkadaki eki sevemediğimi söyleyeceğim.Kızlar gelinlik albümde
Ay teşekkür ederim :) Ay böylesini denemeden diktirmek de risk ama bi gezeyim karar veririm ben :)güzelmiş kuzuuu değişik bi tarzı var sevdimm ben
Evet evet kuyruk biraz sıkıntı gibi ben de pek emin değilim o konudaBen tekrarlayaraktan ; üstünü çook sevdiğimi sadece arkadaki eki sevemediğimi söyleyeceğim.
Ama üstü çokkk fazla beğendim sırtını kollarnı falan
Eveet çok güzel noktaya değindin :) Ben de yanda kol rahat edemem ha straplez ha öyle farketmez sonuçta. Straplez de istemiyorum düşecek korkusuyla kambur yürüyorum ben O yüzden o kolları yine açık bi şekilde ama omuz üstünden gelsin diye düşündüm. Arkası seninkini andırmış değil mi doğru dedin :) Ben emin olamadım orasından beğendim de diyemiyorum beğenmedim de diyemiyorumGünaydın :) dün kaçırmışım ben konuşmaları :) Auralee ben çok beğendim gelinliği canım. Mrs Pink beğenmesede üst katınıda ayrıca beğendim benim gelinliğin eteğini andırdığındanda olabilir tabi bu beğenme tek kafama takılan askıları. daha dün işyerinden biri bu tarz gelinlik giymiş fotolarına bakıyorduk. sanki gecelik giymişte kollar aşağıda düşmüş gibi duruyor. özellikle arkadan bakınca sırtta v olunca kötü gözüküyordu. yani şirketteki kızlar hep aynı şeyi düşündük. oyüzden beni sadece o kısmı düşündürdü
Evet onunki çok güzeldi tam dozajında :) Biraz daha model bakayım ya, bi baktım millet diktirmeye başlamış bile bu aydan gelinliğini. Aksilik çıkarsa tedbir almaya vakit kalır en azından. Provalara seyrek giderim yavaş yavaş tamamlar aslında. Zaten ben denemeye fırsat bulucam da model seçicem de ocak ayını rahat bulur.
aynen öyle canım. hemen karar verilmiyor sonuçta gez toz biraz anca ocakta anlaşırsınEvet onunki çok güzeldi tam dozajında :) Biraz daha model bakayım ya, bi baktım millet diktirmeye başlamış bile bu aydan gelinliğini. Aksilik çıkarsa tedbir almaya vakit kalır en azından. Provalara seyrek giderim yavaş yavaş tamamlar aslında. Zaten ben denemeye fırsat bulucam da model seçicem de ocak ayını rahat bulur.
Hihih çok heyecanlı şaka maka evleniyorumaynen öyle canım. hemen karar verilmiyor sonuçta gez toz biraz anca ocakta anlaşırsın
o uzun bir süre gidecek merak etme ben hala inanamıyorumHihih çok heyecanlı şaka maka evleniyorum
İyi iyi ben duruma alışmak istemiyorum çünkü, böyle şaşkın olunca inanamayınca daha heyecanlı oluyoro uzun bir süre gidecek merak etme ben hala inanamıyorum