- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımsss greenandblue
günaydın yavrulaarr
Evi ne kadr temizlesem hemen toz oluyor. Halıları tozumaz almama rağmen sizinde öylemi ev acayip berbat oluyr
canım halılar yeni olduğundan yıkanana kadarda öyle gidiyormuş benim halen devam :)Evi ne kadr temizlesem hemen toz oluyor. Halıları tozumaz almama rağmen sizinde öylemi ev acayip berbat oluyr
yumak yumak oluyor yerler sanki evi hiç süpürmemiş gibi
ya halıların üslerinde bişey görünmüyor ama yerler ve komidinlerin üstleri acayip toz sürekli silip süpürmek lazımcanım halılar yeni olduğundan yıkanana kadarda öyle gidiyormuş benim halen devam :)
ya halıların üslerinde bişey görünmüyor ama yerler ve komidinlerin üstleri acayip toz sürekli silip süpürmek lazım
Ay o zaman doğru seçim yapmışım seninkinin aynısını seçmekle Tabi o durum hala netleşmiş değil ama olsunbenim mobilyalarım hiiççççç toz belli etmiyor sadece dokunduğunda anlıyorsun tozlu çok şanslıyım
kuzu mobilya deseninden kaynaklanıyor aysını seçersen valla doğru seçim dokunana kadar anlamıyorsun toz varmı yokmuAy o zaman doğru seçim yapmışım seninkinin aynısını seçmekle Tabi o durum hala netleşmiş değil ama olsun
benim mobilyalarım hiiççççç toz belli etmiyor sadece dokunduğunda anlıyorsun tozlu çok şanslıyım
seninkilerde ayı bir güzelliği var ama işte katlanacaksın napcan :) ayrıca öyle 5 senede bir eşya değiştirmek yok ne zorluklarla aldık yazık :) daha ev almamız laızm olmazzben kaşındım ya, pişman mıyım bilmiyorum 5 sene sonra değiştiririm belki
seninkilerde ayı bir güzelliği var ama işte katlanacaksın napcan :) ayrıca öyle 5 senede bir eşya değiştirmek yok ne zorluklarla aldık yazık :) daha ev almamız laızm olmazz
böyle düşününce evet insanın alası gelmiyordaayy unutmuşum ben senin bu huyunu irkildim , kendime geldim haklısın tabii önce ev almak lazım
ev konusu da ayrı dert ya, bütün birikimin ev kredisine gitsin ama o evi sadece günde 3 ,4 saat kullan
ayy unutmuşum ben senin bu huyunu irkildim , kendime geldim haklısın tabii önce ev almak lazım
ev konusu da ayrı dert ya, bütün birikimin ev kredisine gitsin ama o evi sadece günde 3 ,4 saat kullan
Yaa ama bir iki saat kullanmak için ayda 1000 TL kira vermek de var ve bunun sonu hiç gelmiyor. Üstelik yaşlanınca bu kadar para olmayacak elinizde, ev olmazsa ne yapacaksınız emekliliği yaşayamazsınız ki. Böyle düşününce alasınız gelmiştir bence :)böyle düşününce evet insanın alası gelmiyorda
Yaa ama bir iki saat kullanmak için ayda 1000 TL kira vermek de var ve bunun sonu hiç gelmiyor. Üstelik yaşlanınca bu kadar para olmayacak elinizde, ev olmazsa ne yapacaksınız emekliliği yaşayamazsınız ki. Böyle düşününce alasınız gelmiştir bence :)
Amaan satar başka yerden alırsınız nolucak İş gitme noktasına gelsin de helebenim bu uyuz şehirden ev alasım gelmiyor
Amaan satar başka yerden alırsınız nolucak İş gitme noktasına gelsin de hele
Yaa ama bir iki saat kullanmak için ayda 1000 TL kira vermek de var ve bunun sonu hiç gelmiyor. Üstelik yaşlanınca bu kadar para olmayacak elinizde, ev olmazsa ne yapacaksınız emekliliği yaşayamazsınız ki. Böyle düşününce alasınız gelmiştir bence :)
katılıyorumAmaan satar başka yerden alırsınız nolucak İş gitme noktasına gelsin de hele