• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evi ne kadr temizlesem hemen toz oluyor. Halıları tozumaz almama rağmen sizinde öylemi ev acayip berbat oluyr

ya halıların üslerinde bişey görünmüyor ama yerler ve komidinlerin üstleri acayip toz sürekli silip süpürmek lazım

süpürsen de aynı , süpürmesen de :confused: birde benim mobilyaların üstü siyah camlı, bir kere denedim günde 3 defa tozunu aldım, yine aynı oldu :KK53::KK34:

ben kaşındım ya, pişman mıyım bilmiyorum :KK51: 5 sene sonra değiştiririm belki :KK53:
seninkilerde ayı bir güzelliği var ama işte katlanacaksın napcan :) ayrıca öyle 5 senede bir eşya değiştirmek yok :D ne zorluklarla aldık yazık :) daha ev almamız laızm olmazz

seninkilerde ayı bir güzelliği var ama işte katlanacaksın napcan :) ayrıca öyle 5 senede bir eşya değiştirmek yok :KK70: ne zorluklarla aldık yazık :) daha ev almamız laızm olmazz

ayy unutmuşum ben senin bu huyunu :KK70::KK70:irkildim , kendime geldim :confused: haklısın tabii önce ev almak lazım :KK69:
ev konusu da ayrı dert ya, bütün birikimin ev kredisine gitsin ama o evi sadece günde 3 ,4 saat kullan :KK51:

ayy unutmuşum ben senin bu huyunu :KK70::KK70:irkildim , kendime geldim :confused: haklısın tabii önce ev almak lazım :KK69:
ev konusu da ayrı dert ya, bütün birikimin ev kredisine gitsin ama o evi sadece günde 3 ,4 saat kullan :KK51:

böyle düşününce evet insanın alası gelmiyorda :KK70:
Yaa ama bir iki saat kullanmak için ayda 1000 TL kira vermek de var ve bunun sonu hiç gelmiyor. Üstelik yaşlanınca bu kadar para olmayacak elinizde, ev olmazsa ne yapacaksınız emekliliği yaşayamazsınız ki. Böyle düşününce alasınız gelmiştir bence :)

Yaa ama bir iki saat kullanmak için ayda 1000 TL kira vermek de var ve bunun sonu hiç gelmiyor. Üstelik yaşlanınca bu kadar para olmayacak elinizde, ev olmazsa ne yapacaksınız emekliliği yaşayamazsınız ki. Böyle düşününce alasınız gelmiştir bence :)

benim bu uyuz şehirden ev alasım gelmiyor :KK53:

Amaan satar başka yerden alırsınız nolucak :p İş gitme noktasına gelsin de hele
:D katılıyorum

Back