İşte bu güzellikufff çok fena canım çekti yaa
Ay limon da vardı bundaaİşte bu güzellik
ayyyy midemden ses gelmeye başladıAy limon da vardı bundaaKendi kendime alıntı yaptım. Bunlar hep siz yazmıyosunuz diye işte
iki türlü de yapıcam canım çektiayyyy midemden ses gelmeye başladı
afiyet olsun kuzu :)iki türlü de yapıcam canım çekti
çok sevindim kuzuuu yeni iş aramana gerek kalmadı yaniKızlar günaydın dün akşam müdürle görüştüm çok olumlu geçti herşeyin farkında yoluna girecek diye düşünüyorum çalışma sistemimizi değiştirdi bakalım ne olacak
Çok sevindimm gerçekten :) Gözün aydın canım inşallah güzel olur her şeyKızlar günaydın dün akşam müdürle görüştüm çok olumlu geçti herşeyin farkında yoluna girecek diye düşünüyorum çalışma sistemimizi değiştirdi bakalım ne olacak
çok sevindim kuzuuu yeni iş aramana gerek kalmadı yani
Günaydın kızlarr
Çok sevindimm gerçekten :) Gözün aydın canım inşallah güzel olur her şey
hoşgeldinn canım :) ayyy getirmedilermi iyi yapmışssın iptal etmekleGünaydın kızlar dün bolca konuşmuşsunuz hiç farketmedim ve hep geri kaldım
Mrs Pink yeni iş hayırlı olsun inş. boş kalmaktan iyidir diyorum ben :)
@blisss senin adınada çok sevindim inş dahada iyi olur :)
@Conchiglia hediye işi zor iş kolay gelsin sana
beni sorarsanızbi kaç gün gelmeyince işler yığılmış ve yoğunluktan kafamı kaldıramıyorum.
meşhur lambader davamda sevgili kargo çalışanı yüzünden hüsrana uğradı. en son beni müşteri hizmetlerini aldığım firmayı oyalayıp göndericiye geri göndermiş. bende iptal ettirdim. paramın yatmasını bekliyorum. aynı ürün n11de var ordan alırım belki diye düşünüyorum
canım uygun bişi alacaksın zaten acele etmene gerek yok bence de yeni modelleri bekleyebilirsin. ünlük kullanım olacağı için farklıda olabilir. benden örnek verirsem ben günlük takımlarımıda seviyorum bazen misafir geldiğinde onlarıda kullanıyorum :)Kızlar size bi sorum olacak. Günlük yemek takımım 6 kişilik ya benim, bulaşık açısından sıkıntı olur demiştik. Bu aldığımla tamamen alakasız başka bi takım daha alsam 6 kişilik, ikisini farklı farklı kullanırım, kalabalık olduğunda zaten misafir takımını çıkarır kullanırım diyorum ne dersiniz? Bir de acele etmeyeyim fuardan alayım diyorum bu seti de, orada çok çeşit olacak gözüm döner zaten.
Ya işte onu da düşünmedim değil ben de misafirde kullanmak isterdim ama onunla uyumlu bulmam çok zor, aynısından bir tane daha alırsam da çok pahalıya gelecek bi 300 TL en az para vermem demek öyle olursa. O yüzden kalabalık olmayan misafire onu kullanır, kalabalığa da 12 kişiliği kullanırım dedim. Bu ay bütçe diye bir şey kalmadı bizde ya, uzun soluklu bi ara verdim galiba alışverişe. Eksiğim var mı onu bile bilmiyorum.canım uygun bişi alacaksın zaten acele etmene gerek yok bence de yeni modelleri bekleyebilirsin. ünlük kullanım olacağı için farklıda olabilir. benden örnek verirsem ben günlük takımlarımıda seviyorum bazen misafir geldiğinde onlarıda kullanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?