- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
O zaman yanında patates olsun pilav yerine :) Ay patatesin her türlü yemeğini çok seviyorum yaGideyim de haşlanmış patates yapayım kendime, bol yoğurtla
sebze yok kisebze yap
Bak canımı çektirdin şimdiBizimkide bitti hemen
Çok şanslısın o zamanay ben evlenince kilo verdim yabalayında 2 kilo aldım sonra eve döndüm verdim
Acıktık hepimizevet patatesle fırında çok güzel oluyor, eve gideyim bende acıktım bak
Marketten paket dondurulmuş ıspanak al yıkamakla da uğraşmazsın 5 dkda yaparsın yemeğisebze yok ki
ay ben evlenince kilo verdim yabalayında 2 kilo aldım sonra eve döndüm verdim
olsun eminim çok güzel olmuşturr ellerine sağlık
Marketten paket dondurulmuş ıspanak al yıkamakla da uğraşmazsın 5 dkda yaparsın yemeği
tesekkür ederim kuzu :)ay ben evlenince kilo verdim yabalayında 2 kilo aldım sonra eve döndüm verdim
olsun eminim çok güzel olmuşturr ellerine sağlık
ay neden acaba bende bir terslik var amaBak canımı çektirdin şimdi
Çok şanslısın o zaman
Acıktık hepimiz
ben tosba oldum ya balayında başladım almaya , 3 kilo almışım
yap kuzuBak canımı çektirdin şimdi
Çok şanslısın o zaman
Acıktık hepimiz
Ay yok kaç gün üst üste tatlı yapmak bünyemi sarsaryap kuzu
hastamsın kuzuAy yok kaç gün üst üste tatlı yapmak bünyemi sarsarRahatsızım zaten biraz, ayakta fazla uzun süre duramıyorum hemen uyuyasım geliyor
nolduuu neyin var ?Ay yok kaç gün üst üste tatlı yapmak bünyemi sarsarRahatsızım zaten biraz, ayakta fazla uzun süre duramıyorum hemen uyuyasım geliyor
hastamsın kuzu
Ya inanın bilmiyorum hasta değilim çok halsizim biraz da ağrılarım var zorlayamıyorum kendiminolduuu neyin var ?
havalardan üşütüyor olabilirsin kuzuYa inanın bilmiyorum hasta değilim çok halsizim biraz da ağrılarım var zorlayamıyorum kendimiHatta bi ara dedim sürekli aynı yer ağrıyor apandisit falan mı ama onun yeri daha farklıymış. Öyle sebebini bilmediğim bişey ama büyütülecek bi mevzu değil. Mevsim değişikliği sarstı heralde. Yıllarca hasta olmamanın acısı çıkıyor belki de
Belki de, bilmiyorum hiç, uyuyorum bol bolhavalardan üşütüyor olabilirsin kuzu
bende eve gidip uyumak istiyorumBelki de, bilmiyorum hiç, uyuyorum bol bol
Ben haşlanmış patates istiyorumbende eve gidip uyumak istiyorum
Ben haşlanmış patates istiyorum
Öff ne olur amaüzerine sarımsaklı yoğurt da dök
ufff çok fena canım çekti yaaÖff ne olur amaama sarımsak sakıncalı cıss. Aslında minik minik patatesleri kabuğuyla haşlayıp sarımsak zeytinyağı ve dereotuyla sotelemek var hafif yanık yanık oluncaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?