• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ya işte onu da düşünmedim değil ben de misafirde kullanmak isterdim ama onunla uyumlu bulmam çok zor, aynısından bir tane daha alırsam da çok pahalıya gelecek bi 300 TL en az para vermem demek öyle olursa. O yüzden kalabalık olmayan misafire onu kullanır, kalabalığa da 12 kişiliği kullanırım dedim. Bu ay bütçe diye bir şey kalmadı bizde ya, uzun soluklu bi ara verdim galiba alışverişe. Eksiğim var mı onu bile bilmiyorum.
canım sizin ev işi noldu?
bence bekle bulursun belki o takıma uyumlu bişi belkide paran olur aynısından alırsın belli olmaz

gözlerim yerinden fırlıcak resmen bu fiyat neeee
:D:D:D
canım sizin ev işi noldu?
bence bekle bulursun belki o takıma uyumlu bişi belkide paran olur aynısından alırsın belli olmaz
Yalan oldu galiba :D Biraz araştırdık bi iki sokak ötede üst katı aynı fiyata bulduk mesela, o da yeni bina. O yüzden fiyatı daha çok inmesi lazım giriş kat olduğu için. Eğer inerse alma ihtimalimiz var, inmezse de bi kaç ay daha beklemeyi düşünüyoruz. İyice çorba oldu hiç hoşnut değilim belirsizlikten ama düşünmemeye çalışıyorum :( Ne mobilya alabiliyoruz ne bir şey. Her şey son ana sıkışacak gibi görünüyor.
ayyy ne güzelmiş :)
Değil mi amaa :KK68:

Hayır ya almayınca bakmak çok sıkıcı oluyormuş :KK53: Hiç bir şey yapmıyoruz son anda çok zorda kalıcaz gibi geliyor. Düğüne 1 yıldan fazla varken bile daha panikliydim :KK70:

evet almayınca bakmak daha sıkıcı , bir zaman sonra almakta sıkıcı gelmişti bana :KK53: ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım

İşte ona da çok var ya o yüzden iyice darlanıyorum düşününce. Bıraktım her şeyi zaten mekan ödemesi de var bitemedi hala. Ne kasvetli ay şu kasım

çok kasma bence , sadece ne istediğine karar veri gerisi çok kolay oluyor zaten..
mekan tutuldu mu :confused:b

Kızlar günaydın dün akşam müdürle görüştüm çok olumlu geçti herşeyin farkında yoluna girecek diye düşünüyorum çalışma sistemimizi değiştirdi bakalım ne olacak
hadi gözün aydın cnm pek yazamasamda buraya takip ediyordumm :KK28:

Günaydın kuzular, dün işe başlayacağım yerle görüşmeye gittim. Maaş durumunu görüştük ve düzelttik, şuankinden daha iyi bir hal aldı :))
curlygirl curlygirl kuzu sonunda iptal ettin demek, iyi oldu artık bir ay olmuştu zaten. Sağlam bi yerden alıp sıkı takip edersin :))
hayırlı olsun cnm benimmm

Back