- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
brownie kurabiye adı kuzu :)@blisss @Conchiglia ay ne bileyim bana öyle kolay geldi, tarifi birebir uygulamıyorum ama kendi usulümce yapıyorum bişeylersen kurabiyeyi nasıl yaptın @Conchiglia ? Ben de magnolia yaptım haftasonu
aa kolaysa yapılır ozamanÇok kolay aslında, mutlaka dene vazgeçemezsiniz, kardeşim ayda bir istiyor
onu annem çok güzel yapıyorbrownie kurabiye adı kuzu :)
bende hiç denemedim kuzuu onuÇok kolay aslında, mutlaka dene vazgeçemezsiniz, kardeşim ayda bir istiyor
benim ilk denememdi herkes beğendi ama bidahakine biraz daha ıslatmalıyım :) öyle daha iyi oluyoaa kolaysa yapılır ozaman
onu annem çok güzel yapıyor
Ayy onu da ramazanda denemiştim çok iyi gelmişti, annem de geçen geldiğinde yaptı kardeşim öyle bi beğenmiş ki ben yiyemeden bittibrownie kurabiye adı kuzu :)
İki türlü de farklı güzel oluyor bence :)benim ilk denememdi herkes beğendi ama bidahakine biraz daha ıslatmalıyım :) öyle daha iyi oluyo
patates ve tavuk haşlayıp yanına pilav ?ben akşama ne yapıcim ya
şerbete sıcakken batıracaksın kuzubenim ilk denememdi herkes beğendi ama bidahakine biraz daha ıslatmalıyım :) öyle daha iyi oluyo
Ama haksızlık şuan çok canım çektiiiKızlar magnolia da çok kolay, şeker, nişasta, un, yumurta sarısı, süt hepsini koyup pişiriyosunuz koyulaşana kadar, sonra çiğ krema döküp karıştırıyosunuz. Arasına cicibebe kırıyosunuz ve istediğiniz meyveleri koyuyosunuz. Kat kat işte istediğiniz gibi servis yapılıyor. Ben arasına çikolata sosu da döküyorum çok sevdiğimden
tavuk pilav en kolayı kuzucumben akşama ne yapıcim ya
Ya kuzu yarım saatini almaz yapabilirsin :)Ama haksızlık şuan çok canım çektiii
Ama eve gitmicemYa kuzu yarım saatini almaz yapabilirsin :)
Kısmet başka güne artık :)Ama eve gitmicemGidine kadar tatlı birşeyler yiyeyim bari
evet kesinlikle denicemKısmet başka güne artık :)
patates ve tavuk haşlayıp yanına pilav ?
şerbete sıcakken batıracaksın kuzu
Ama haksızlık şuan çok canım çektiii
tavuk pilav en kolayı kuzucum
O zaman yanında patates olsun pilav yerine :) Ay patatesin her türlü yemeğini çok seviyorum yatavuk alayım baripilav olmasa daha iyi olur tabi, kilo aldık ya
Bizimkide bitti hemenAyy onu da ramazanda denemiştim çok iyi gelmişti, annem de geçen geldiğinde yaptı kardeşim öyle bi beğenmiş ki ben yiyemeden bitti
İki türlü de farklı güzel oluyor bence :)
ooo çok güzelKızlar magnolia da çok kolay, şeker, nişasta, un, yumurta sarısı, süt hepsini koyup pişiriyosunuz koyulaşana kadar, sonra çiğ krema döküp karıştırıyosunuz. Arasına cicibebe kırıyosunuz ve istediğiniz meyveleri koyuyosunuz. Kat kat işte istediğiniz gibi servis yapılıyor. Ben arasına çikolata sosu da döküyorum çok sevdiğimden
sıcaktı zaten kuzu ama çok bırakmadım ondan çok çok ıslanmamış :)şerbete sıcakken batıracaksın kuzu
Ama haksızlık şuan çok canım çektiii
tavuk pilav en kolayı kuzucum
sebze yaptavuk alayım baripilav olmasa daha iyi olur tabi, kilo aldık ya
ay ben evlenince kilo verdim yatavuk alayım baripilav olmasa daha iyi olur tabi, kilo aldık ya
olsun eminim çok güzel olmuşturr ellerine sağlıksıcaktı zaten kuzu ama çok bırakmadım ondan çok çok ıslanmamış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?