• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar magnolia da çok kolay, şeker, nişasta, un, yumurta sarısı, süt hepsini koyup pişiriyosunuz koyulaşana kadar, sonra çiğ krema döküp karıştırıyosunuz. Arasına cicibebe kırıyosunuz ve istediğiniz meyveleri koyuyosunuz. Kat kat işte istediğiniz gibi servis yapılıyor. Ben arasına çikolata sosu da döküyorum çok sevdiğimden :kk77:

benim ilk denememdi herkes beğendi ama bidahakine biraz daha ıslatmalıyım :) öyle daha iyi oluyo
şerbete sıcakken batıracaksın kuzu
Kızlar magnolia da çok kolay, şeker, nişasta, un, yumurta sarısı, süt hepsini koyup pişiriyosunuz koyulaşana kadar, sonra çiğ krema döküp karıştırıyosunuz. Arasına cicibebe kırıyosunuz ve istediğiniz meyveleri koyuyosunuz. Kat kat işte istediğiniz gibi servis yapılıyor. Ben arasına çikolata sosu da döküyorum çok sevdiğimden :kk77:
Ama haksızlık şuan çok canım çektiii :D

ben akşama ne yapıcim ya :KK51:
tavuk pilav en kolayı kuzucum

ooo çok güzel :KK72::KK72:

Back