- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
Ay evet ya çok mutlu oldum ama kendi kendime ben artık oldum diye triplere girdim evdetebrik ederim kuzu :) deneye deneye daha iyi yapıyo insan dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet ya çok mutlu oldum ama kendi kendime ben artık oldum diye triplere girdim evdetebrik ederim kuzu :) deneye deneye daha iyi yapıyo insan dimi
pilav önemli ama kuzu haklısıın ay hergün ne yapıcam derdi var bendeAy evet ya çok mutlu oldum ama kendi kendime ben artık oldum diye triplere girdim evde
2 kere denemiştim zaten 3te tuttu Ya evet o bende de var malesef dün ıspanak yaptım ama canım çıktı ya yıka yıka sinir geldipilav önemli ama kuzu haklısıın ay hergün ne yapıcam derdi var bende
O bende de var ama çok çeşit olunca kafam karışıyorKızlar nefis yemek tariflerinin uygulamasını indirdim ben, her gün için menü çıkarmışlar iyi fikir oluyor
bugün ben yapmayı düşünüyodum ama dediğin gibii sinir geliyo banada ya2 kere denemiştim zaten 3te tuttu Ya evet o bende de var malesef dün ıspanak yaptım ama canım çıktı ya yıka yıka sinir geldi
evet yaa @blisss in dediği gibi çok çeşit oluyoKızlar nefis yemek tariflerinin uygulamasını indirdim ben, her gün için menü çıkarmışlar iyi fikir oluyor
Ya belim koptu sorma bir daha ne zaman yaparım bilinmez Biraz kaldı onuda soğanlı yumurtalı falan yapmayı düşnüyorumbugün ben yapmayı düşünüyodum ama dediğin gibii sinir geliyo banada ya
ayy o da güzel olurYa belim koptu sorma bir daha ne zaman yaparım bilinmez Biraz kaldı onuda soğanlı yumurtalı falan yapmayı düşnüyorum
Evet çeşit işte yanına da bir çorba yaptımmı tamamdır akşama ne var sende ?ayy o da güzel olur
ıspanağı düşünüyodum bende ona üşenirsem mantar varEvet çeşit işte yanına da bir çorba yaptımmı tamamdır akşama ne var sende ?
Onu haftasonu yapmak daha kolay sanki vakit bolkenıspanağı düşünüyodum bende ona üşenirsem mantar var
O bende de var ama çok çeşit olunca kafam karışıyor
Ay ne alaka ama Günlük menü var, istediğinizi seçersiniz işte, bugün ne pişirsem kısmından bahsediyoruz değil mi? Benim çok işime yaradı vallaevet yaa @blisss in dediği gibi çok çeşit oluyo
İşte çeşit oldumu kafam karışıyor onumu seçsem bunumu diyeAy ne alaka ama Günlük menü var, istediğinizi seçersiniz işte, bugün ne pişirsem kısmından bahsediyoruz değil mi? Benim çok işime yaradı valla
Daha öncede hafta içi yaptım kuzu malum tek başımayım evde vakit çokOnu haftasonu yapmak daha kolay sanki vakit bolken
kuzu ne biliiim bilindiklerden yapıp geçiyorum orda o sos bu sos kısmı beni kasıyo secenekte çok hangisini seçsem ben kurabiye yaptım dün mis gibi olduu ya çokta kolay olduAy ne alaka ama Günlük menü var, istediğinizi seçersiniz işte, bugün ne pişirsem kısmından bahsediyoruz değil mi? Benim çok işime yaradı valla
Daha öncede hafta içi yaptım kuzu malum tek başımayım evde vakit çok
@blisss @Conchiglia ay ne bileyim bana öyle kolay geldi, tarifi birebir uygulamıyorum ama kendi usulümce yapıyorum bişeyler sen kurabiyeyi nasıl yaptın @Conchiglia ? Ben de magnolia yaptım haftasonu
Çok kolay aslında, mutlaka dene vazgeçemezsiniz, kardeşim ayda bir istiyorAy onu bir deneyemedim ben ya