• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kuzu maksimum 640x480 piksel istiyordu bir de boyut 100kb aşmayacakmış, ben boyutu düzenliyordum 100kbı geçtiğini görmemişim

Auralee Auralee ütü masası aldın mı bime gelmişti ben baktım güzeldi :)
Ay yok ben alışveriş olayından baya bi koptum sanırım hiç bakmıyorum bile artık :D Ne kadarmış :KK53:
her yolu denedim yüklenmiyor sinir oldum ya :KK43:
Aa niye böyle oldu acaba ya

Evet ya deniyorum ama olmuyor bir ara uğraşıcam yine. Evet ya nerelerde bu kıızz Mrs Pink Mrs Pink :KK54:
İş görüşmesindedir belki kızlar.
yaaa kızlar ne sorucamm bu hafta tanışma yıldönümümüz ne alsam hala karar veremedim
Sizin yıldönümleri maşallah ne kadar çokmuş :KK53: Her hafta bir şeyler kutlanıyor :) Öff benimki nişanlandığımız günü bile kutlamaz kesin :D

yaaa kızlar ne sorucamm bu hafta tanışma yıldönümümüz ne alsam hala karar veremedim
Ay en sevmediğim kısım hediye :D çok zor oluyor yaa cüzdan ? :rolleyes: Bizimde ikinci ayımız bugün :-)
Ay yok ben alışveriş olayından baya bi koptum sanırım hiç bakmıyorum bile artık :KK70: Ne kadarmış :KK53:

Sizin yıldönümleri maşallah ne kadar çokmuş :KK53: Her hafta bir şeyler kutlanıyor :) Öff benimki nişanlandığımız günü bile kutlamaz kesin :KK70:
Ayy inşallah öyledir kuzucum ya. Darısı başıma :D

Ay en sevmediğim kısım hediye :KK70: çok zor oluyor yaa cüzdan ? :rolleyes: Bizimde ikinci ayımız bugün :-)

Ayy inşallah öyledir kuzucum ya. Darısı başıma :KK70:
Ya canım bence bulmadan çıkma sen, bilmiyorum çok streslidir ama maddi olarak da zorlanacaksanız o da stres yaratır gibi

Ay yok ben alışveriş olayından baya bi koptum sanırım hiç bakmıyorum bile artık :KK70: Ne kadarmış :KK53:

Sizin yıldönümleri maşallah ne kadar çokmuş :KK53: Her hafta bir şeyler kutlanıyor :) Öff benimki nişanlandığımız günü bile kutlamaz kesin :KK70:
ne zaman kutladıkki kuzu birinci ayı kutladık sadece :(

Ay en sevmediğim kısım hediye :KK70: çok zor oluyor yaa cüzdan ? :rolleyes: Bizimde ikinci ayımız bugün :-)

Ayy inşallah öyledir kuzucum ya. Darısı başıma :KK70:
amannn maşallah kuzum, Allah daim etsin :) yaa cüzdanı almıştım aslında yelek ihtiyacı var onumu alsam dedim yoksa saat mi alsam :KK51:

60 liraydı sanırım güzeldi büyük ben canlı gördüm de :)

amannn maşallah kuzum, Allah daim etsin :) yaa cüzdanı almıştım aslında yelek ihtiyacı var onumu alsam dedim yoksa saat mi alsam :KK51:

Amin kuzucum hepimize maşallah :KK36: Saat için btçen uygunsa olabilir aslında bizimki 10 keredee saat alsam sevinir mesela :D

Back