• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kaftana da o kadar para gereksiz kalıyor bu durumda :KK51: elbise o zaman daha mantıklı..Diğer mesajda yazmışsın zaten, kumaş değişirse maliyeti de düşer.

saçı beğendim ama biraz sade değil mi :KK23:
Sade olsuun zaten duvak aksesuar vs bişeyler olacak yeter o :) 6 ayda on kez kararım değişir tabi de şimdiki takıntım bu :)

canım bence gelinliğide kınada giyeceğini düşünerek gelinliği çıakrtıktan sonra kaftan giymen en doğrusu olur. gelinlikten sonra abiye giyip kına yaktırmak garip olur. ayrıca senin düğün gibi bir kınan olacak herkes abiye giyecek ve sen orada 100-200 e bulacağın abiye çok sırada olur hatta bulmaazsın gibi geliyor. ama eminönünde 200 tl yede bindallı var.

senin kına fotonu biz hiç görmedik sanki :)

Ben bile görmedim ki hala alınacak fotoğraflar :KK51: :KK70:

canım bence gelinliğide kınada giyeceğini düşünerek gelinliği çıakrtıktan sonra kaftan giymen en doğrusu olur. gelinlikten sonra abiye giyip kına yaktırmak garip olur. ayrıca senin düğün gibi bir kınan olacak herkes abiye giyecek ve sen orada 100-200 e bulacağın abiye çok sırada olur hatta bulmaazsın gibi geliyor. ama eminönünde 200 tl yede bindallı var.

senin kına fotonu biz hiç görmedik sanki :)
Öyle mi diyorsun şimdi. Ama kırmızı abiye giymez kimse ya o kadar patavatsız değildir hani :D Bi de saçıma şatafatlı bi aksesuar+bi de örtüyle gelin olurum demiştim ben :D

yok ben telefonda dedim gelip alırız biz bekleyemem ben yok gerek yok olurmu biz teeslim edicez dedi. ama benim anlamadığım ürün şimdide şubede yok deniyor.
Çok garipler gerçekten.
Ben bile görmedim ki hala alınacak fotoğraflar :KK51: :KK70:
Üşengeçlik yapma konu kıtlığı çekiyoruz burada, bak 6 ay önceden gelin saçı aramaya başladım konu olsun diye :D

sinirden kuduryorum artık. :KK43: kargo şirketi bugün yetişmez yarın dedi. yarında öğlene kadar çalışıyoruz yetişmeye bilir pazartesiye kalır dedi. eşim gitti şubeye almaya şimdi diyorlar daha şubeye gelmedi :KK43: merkezden şubeye yoldaymış sistemden bakıyorum sabah 5 den beri yolda yarım saatlik yolu halen gidememiş :KK11:
Ay nasıl yani yaa çok saçma.
Ayrıca kargocular genelde isterseniz siz alın şubeden derler kolaylarına geldiği için, ilk kez gerek yok biz getiririz diyenini gördüm.
Şuan merkezden şubeye mi geliyor daha yani? Kafam karıştı vallahi.

Ay nasıl yani yaa çok saçma.
Ayrıca kargocular genelde isterseniz siz alın şubeden derler kolaylarına geldiği için, ilk kez gerek yok biz getiririz diyenini gördüm.
Şuan merkezden şubeye mi geliyor daha yani? Kafam karıştı vallahi.
canım aktarmaya iniyo ordan şubeye geçiyor ya ben sabah müşteri hizmetlerini aradığımda şubeye gidiyor bugün çıkar yola dedi. daha sonra şubeyi aradım işte bugüne yetişmedi yarın çıkar ama yetişmeyebilir bilginiz olsun dedi. ben alırız diyincede gerek yok biz getiririz dedi. o an bana şubede olmadığını söylemedi meğer yetişmedi demesi şubeye yetişmemiş zaten. ama bakıyorum sistemden merkezle şube arası yarım saatlik mesafe.

canım aktarmaya iniyo ordan şubeye geçiyor ya ben sabah müşteri hizmetlerini aradığımda şubeye gidiyor bugün çıkar yola dedi. daha sonra şubeyi aradım işte bugüne yetişmedi yarın çıkar ama yetişmeyebilir bilginiz olsun dedi. ben alırız diyincede gerek yok biz getiririz dedi. o an bana şubede olmadığını söylemedi meğer yetişmedi demesi şubeye yetişmemiş zaten. ama bakıyorum sistemden merkezle şube arası yarım saatlik mesafe.
Ayy anladım kuzu. Eksik bilgi yani. Çok saçma şubeye yetişmemiş olması gerçekten . Sen yarın sabahtan ara şubeye ulaşmış olsa en azından yine gider siz alırsınız dağıtıma çıkarmasalar bile .

Back