• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

yani güzel bir soru oldu bu o_O maliyetleri ne durumda mesela ?
Yani şimdi olayı öyle açarsak çok kek bi soru olacak aslında :D Kiralık kaftana 550 dediler, ben elbiseyi diktirirsem ortalama 650 gibi bi maliyeti var. Ama bunlar da çok geliyor hepsini boşverip 100-200lük abiye mi baksam :D
Elbise de bu oluyor
Ahah hemen de sormuş çok iyisiniz vallahi! :KK70: greenandblue greenandblue beklediğin an geldi koş! :KK70:
Arkadaşımı başka ellere bırakamadım :D

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-20-20-55-52.png
    Screenshot_2015-05-20-20-55-52.png
    485,2 KB · Görüntüleme: 57
Yani şimdi olayı öyle açarsak çok kek bi soru olacak aslında :KK70: Kiralık kaftana 550 dediler, ben elbiseyi diktirirsem ortalama 650 gibi bi maliyeti var. Ama bunlar da çok geliyor hepsini boşverip 100-200lük abiye mi baksam :KK70:
Elbise de bu oluyor
Elbiseyi başka organizasyonlarda da giyebileceğini söylediğin için kaftana o para 2 kat gereksiz geliyor tabi arkadaşım. Ayrıca ben derim ki dediğin gibi ama içine sinen bir elbise bulmaya çalışabilirsin , hatta belki yanında daha mütevazi bir bindallı falan bile giyilebilir o durumda. Hem onu da giymiş olursun.
Yok eğer bulamazsan başa dönüp elbise diyorum :)
Arkadaşımı başka ellere bırakamadım :KK70:
Vefa sadece bir semt adı değilmiş demek ki :D :D

Elbiseyi başka organizasyonlarda da giyebileceğini söylediğin için kaftana o para 2 kat gereksiz geliyor tabi arkadaşım. Ayrıca ben derim ki dediğin gibi ama içine sinen bir elbise bulmaya çalışabilirsin , hatta belki yanında daha mütevazi bir bindallı falan bile giyilebilir o durumda. Hem onu da giymiş olursun.
Yok eğer bulamazsan başa dönüp elbise diyorum :)

Vefa sadece bir semt adı değilmiş demek ki :KK70: :KK70:
Bi gecede 3 kostüm bünyeme fazla ya biliyorsun ki gelinlik de giyiliyor kınamsı düğünlerde :KK70: Abiye araştırayım ben madem :KK70: Diktireceksem geçe kalmayayım. Ya da ille de ipek olmayıversin arkadaş daha ucuza da çıkar bu elbise belki :KK70:
Ayrıca laflara gel :D

Bi gecede 3 kostüm bünyeme fazla ya biliyorsun ki gelinlik de giyiliyor kınamsı düğünlerde :KK70: Abiye araştırayım ben madem :KK70: Diktireceksem geçe kalmayayım. Ya da ille de ipek olmayıversin arkadaş daha ucuza da çıkar bu elbise belki :KK70:
Ayrıca laflara gel :KK70:
Ayy kınamsı düğüüüün evet haklısın olmaz o iş :D
Abiye araştır tabii, kumaş için de danışırsın zaten dikecek olan kişiye. Daha az maliyetle de başarılı sonuçlar çıkarabileceği bir kumaş varsa ne ala :D

Yani şimdi olayı öyle açarsak çok kek bi soru olacak aslında :KK70: Kiralık kaftana 550 dediler, ben elbiseyi diktirirsem ortalama 650 gibi bi maliyeti var. Ama bunlar da çok geliyor hepsini boşverip 100-200lük abiye mi baksam :KK70:
Elbise de bu oluyor

:rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9: vefalı genç

Şimdi şöyle söyleyeyim, kına yapacağın mekana ve ortama da bağlı oluyor aslında.. kaftanın kiralık fiyatı da çokmuş ya:KK51: elbise çok güzelmiş ama o tarz bir elbiseyi başka davette giyemezsin sanırım ona yakın tarzda başka elbiselere baksan ?

Ayrıca laflara gel :KK70:

ben kınamsı düğünde , kaftanın üst kısmını giydim, altında da beyaz düz bir elbise vardı :confused: pek yaygın bir şekil olmadı tabi :-)

:rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9: vefalı genç

Şimdi şöyle söyleyeyim, kına yapacağın mekana ve ortama da bağlı oluyor aslında.. kaftanın kiralık fiyatı da çokmuş ya:KK51: elbise çok güzelmiş ama o tarz bir elbiseyi başka davette giyemezsin sanırım ona yakın tarzda başka elbiselere baksan ?

ben kınamsı düğünde , kaftanın üst kısmını giydim, altında da beyaz düz bir elbise vardı :confused: pek yaygın bir şekil olmadı tabi :-)
Çok işte bindallı da sevmiyorum. Elbiseyi giyerim yaa o öyle fotoğraftan uçuşmuş kabarık bişey değil kii. Huff onu ben de dedim aslında annemlere düz elbise üstüne geçiriveririm diye ama bi yadırgadılar olmadı o tarz bişeyler olabilir bak. Ayy onlara bakmak lazım işte hep. O zaman düğün için düşündüğüm saçı göstereyim ben :D İşte gelinlik de bu havada bişey istiyor gibi hissettim kendimi :D

Eklentiler

• das (2).JPG
    das (2).JPG
    49,9 KB · Görüntüleme: 73
sinirden kuduryorum artık. :( kargo şirketi bugün yetişmez yarın dedi. yarında öğlene kadar çalışıyoruz yetişmeye bilir pazartesiye kalır dedi. eşim gitti şubeye almaya şimdi diyorlar daha şubeye gelmedi :( merkezden şubeye yoldaymış sistemden bakıyorum sabah 5 den beri yolda yarım saatlik yolu halen gidememiş :KK11:

Selamm
sinirden kuduryorum artık. :KK43: kargo şirketi bugün yetişmez yarın dedi. yarında öğlene kadar çalışıyoruz yetişmeye bilir pazartesiye kalır dedi. eşim gitti şubeye almaya şimdi diyorlar daha şubeye gelmedi :KK43: merkezden şubeye yoldaymış sistemden bakıyorum sabah 5 den beri yolda yarım saatlik yolu halen gidememiş :KK11:
Hangi kargo bu ya ne saçma resmen getirmeye niyetimiz yok diyorlar

Çok işte bindallı da sevmiyorum. Elbiseyi giyerim yaa o öyle fotoğraftan uçuşmuş kabarık bişey değil kii. Huff onu ben de dedim aslında annemlere düz elbise üstüne geçiriveririm diye ama bi yadırgadılar olmadı o tarz bişeyler olabilir bak. Ayy onlara bakmak lazım işte hep. O zaman düğün için düşündüğüm saçı göstereyim ben :KK70: İşte gelinlik de bu havada bişey istiyor gibi hissettim kendimi :KK70:

Kaftana da o kadar para gereksiz kalıyor bu durumda :KK51: elbise o zaman daha mantıklı..Diğer mesajda yazmışsın zaten, kumaş değişirse maliyeti de düşer.

saçı beğendim ama biraz sade değil mi :KK23:

Elbise de bu oluyor

canım bence gelinliğide kınada giyeceğini düşünerek gelinliği çıakrtıktan sonra kaftan giymen en doğrusu olur. gelinlikten sonra abiye giyip kına yaktırmak garip olur. ayrıca senin düğün gibi bir kınan olacak herkes abiye giyecek ve sen orada 100-200 e bulacağın abiye çok sırada olur hatta bulmaazsın gibi geliyor. ama eminönünde 200 tl yede bindallı var.
senin kına fotonu biz hiç görmedik sanki :)

Back