- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 37
Hiç de alakası yok bi kereee çok konuşsan sürekli burada konuşma olurHahah kalpten kalbe bir yol varsa demek
Y da ben çok konuşuyorum , o da bir ihtimal tabii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç de alakası yok bi kereee çok konuşsan sürekli burada konuşma olurHahah kalpten kalbe bir yol varsa demek
Y da ben çok konuşuyorum , o da bir ihtimal tabii
Hahah gel vatandaş geeeel!ayy biri gelse de fikir sorsa bari
Ayy cınııımmmmHiç de alakası yok bi kereee çok konuşsan sürekli burada konuşma olur
HAhaha ya Sıkıntıda son nokta. Ben sorayım. Kaftan mı abiye mi giyeyim kınadaayy biri gelse de fikir sorsa bari
Ayy cınııımmmm
HAhaha ya Sıkıntıda son nokta. Ben sorayım. Kaftan mı abiye mi giyeyim kınada
Ahah hemen de sormuş çok iyisiniz vallahi! greenandblue beklediğin an geldi koş!HAhaha ya Sıkıntıda son nokta. Ben sorayım. Kaftan mı abiye mi giyeyim kınada
Ahah hemen de sormuş çok iyisiniz vallahi! greenandblue beklediğin an geldi koş!
Yani şimdi olayı öyle açarsak çok kek bi soru olacak aslında Kiralık kaftana 550 dediler, ben elbiseyi diktirirsem ortalama 650 gibi bi maliyeti var. Ama bunlar da çok geliyor hepsini boşverip 100-200lük abiye mi baksamyani güzel bir soru oldu bu maliyetleri ne durumda mesela ?
Arkadaşımı başka ellere bırakamadımAhah hemen de sormuş çok iyisiniz vallahi! greenandblue beklediğin an geldi koş!
Elbiseyi başka organizasyonlarda da giyebileceğini söylediğin için kaftana o para 2 kat gereksiz geliyor tabi arkadaşım. Ayrıca ben derim ki dediğin gibi ama içine sinen bir elbise bulmaya çalışabilirsin , hatta belki yanında daha mütevazi bir bindallı falan bile giyilebilir o durumda. Hem onu da giymiş olursun.Yani şimdi olayı öyle açarsak çok kek bi soru olacak aslında Kiralık kaftana 550 dediler, ben elbiseyi diktirirsem ortalama 650 gibi bi maliyeti var. Ama bunlar da çok geliyor hepsini boşverip 100-200lük abiye mi baksam
Elbise de bu oluyor
Vefa sadece bir semt adı değilmiş demek kiArkadaşımı başka ellere bırakamadım
Bi gecede 3 kostüm bünyeme fazla ya biliyorsun ki gelinlik de giyiliyor kınamsı düğünlerde Abiye araştırayım ben madem Diktireceksem geçe kalmayayım. Ya da ille de ipek olmayıversin arkadaş daha ucuza da çıkar bu elbise belkiElbiseyi başka organizasyonlarda da giyebileceğini söylediğin için kaftana o para 2 kat gereksiz geliyor tabi arkadaşım. Ayrıca ben derim ki dediğin gibi ama içine sinen bir elbise bulmaya çalışabilirsin , hatta belki yanında daha mütevazi bir bindallı falan bile giyilebilir o durumda. Hem onu da giymiş olursun.
Yok eğer bulamazsan başa dönüp elbise diyorum :)
Vefa sadece bir semt adı değilmiş demek ki
Ayy kınamsı düğüüüün evet haklısın olmaz o işBi gecede 3 kostüm bünyeme fazla ya biliyorsun ki gelinlik de giyiliyor kınamsı düğünlerde Abiye araştırayım ben madem Diktireceksem geçe kalmayayım. Ya da ille de ipek olmayıversin arkadaş daha ucuza da çıkar bu elbise belki
Ayrıca laflara gel
Yani şimdi olayı öyle açarsak çok kek bi soru olacak aslında Kiralık kaftana 550 dediler, ben elbiseyi diktirirsem ortalama 650 gibi bi maliyeti var. Ama bunlar da çok geliyor hepsini boşverip 100-200lük abiye mi baksam
Elbise de bu oluyor
Arkadaşımı başka ellere bırakamadım
Bi gecede 3 kostüm bünyeme fazla ya biliyorsun ki gelinlik de giyiliyor kınamsı düğünlerde Abiye araştırayım ben madem Diktireceksem geçe kalmayayım. Ya da ille de ipek olmayıversin arkadaş daha ucuza da çıkar bu elbise belki
Ayrıca laflara gel
vefalı genç
Şimdi şöyle söyleyeyim, kına yapacağın mekana ve ortama da bağlı oluyor aslında.. kaftanın kiralık fiyatı da çokmuş ya elbise çok güzelmiş ama o tarz bir elbiseyi başka davette giyemezsin sanırım ona yakın tarzda başka elbiselere baksan ?
Çok işte bindallı da sevmiyorum. Elbiseyi giyerim yaa o öyle fotoğraftan uçuşmuş kabarık bişey değil kii. Huff onu ben de dedim aslında annemlere düz elbise üstüne geçiriveririm diye ama bi yadırgadılar olmadı o tarz bişeyler olabilir bak. Ayy onlara bakmak lazım işte hep. O zaman düğün için düşündüğüm saçı göstereyim ben İşte gelinlik de bu havada bişey istiyor gibi hissettim kendimiben kınamsı düğünde , kaftanın üst kısmını giydim, altında da beyaz düz bir elbise vardı pek yaygın bir şekil olmadı tabi
Selammselam kızlar
Hangi kargo bu ya ne saçma resmen getirmeye niyetimiz yok diyorlarsinirden kuduryorum artık. kargo şirketi bugün yetişmez yarın dedi. yarında öğlene kadar çalışıyoruz yetişmeye bilir pazartesiye kalır dedi. eşim gitti şubeye almaya şimdi diyorlar daha şubeye gelmedi merkezden şubeye yoldaymış sistemden bakıyorum sabah 5 den beri yolda yarım saatlik yolu halen gidememiş
Çok işte bindallı da sevmiyorum. Elbiseyi giyerim yaa o öyle fotoğraftan uçuşmuş kabarık bişey değil kii. Huff onu ben de dedim aslında annemlere düz elbise üstüne geçiriveririm diye ama bi yadırgadılar olmadı o tarz bişeyler olabilir bak. Ayy onlara bakmak lazım işte hep. O zaman düğün için düşündüğüm saçı göstereyim ben İşte gelinlik de bu havada bişey istiyor gibi hissettim kendimi
canım bence gelinliğide kınada giyeceğini düşünerek gelinliği çıakrtıktan sonra kaftan giymen en doğrusu olur. gelinlikten sonra abiye giyip kına yaktırmak garip olur. ayrıca senin düğün gibi bir kınan olacak herkes abiye giyecek ve sen orada 100-200 e bulacağın abiye çok sırada olur hatta bulmaazsın gibi geliyor. ama eminönünde 200 tl yede bindallı var.Yani şimdi olayı öyle açarsak çok kek bi soru olacak aslında Kiralık kaftana 550 dediler, ben elbiseyi diktirirsem ortalama 650 gibi bi maliyeti var. Ama bunlar da çok geliyor hepsini boşverip 100-200lük abiye mi baksam
Elbise de bu oluyor
Arkadaşımı başka ellere bırakamadım
senin kına fotonu biz hiç görmedik sanki :)ben kınamsı düğünde , kaftanın üst kısmını giydim, altında da beyaz düz bir elbise vardı pek yaygın bir şekil olmadı tabi
selam kızlar