• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Öff benim de desem hiç şaşırtıcı olmaz di mi :KK70:
Gözlerimi açık tutamıyorum zaten , nasıl bir bünyem varmış kendimden nefret ediceeem
Hiç olmaz hemde kuzu :)
Bir memnuniyetsiz olduk sanki :KK53:
Olabilirr pek bi huysuzum dimi ben bu aralar :D
neden bilmiyorum ama alıp başımı gidesim gelmiyo değil

Hazırlıklı davranıp odanı da boş bırakmıştın oysaki :KK70:
Tabii canım, benim sadece mesai saatleri içinde yaşadığım bir can sıkıntım var yoksa odayı boş bırakmanın nimetlerinden baya faydalandım yanii :D :D
Hof yine hatırlattın heyecanlandım bak :)))))

Tabii canım, benim sadece mesai saatleri içinde yaşadığım bir can sıkıntım var yoksa odayı boş bırakmanın nimetlerinden baya faydalandım yanii :KK70: :KK70:
Hof yine hatırlattın heyecanlandım bak :)))))
Yaa ben de istiyorum o heyecandan :rolleyes::rolleyes: Resmen erkenden gelinlik bakmaya başladım. Dün de oyalanmak amacıyla kaftan baktım zaten :D Sonra dedim vazgeçme kırmızı elbise çok güzel :KK30:

Yaa ben de istiyorum o heyecandan :rolleyes::rolleyes: Resmen erkenden gelinlik bakmaya başladım. Dün de oyalanmak amacıyla kaftan baktım zaten :KK70: Sonra dedim vazgeçme kırmızı elbise çok güzel :KK30:
Evet meğer senin önceki hallerin fırtına öncesi sessizlikmiş kuzu :D
Elbise çok güzeldi vallahi, sen onu düşün onuuu :)

Şimdi de kaftan bakıyorum ama :KK70: Bi daha nerde giyicem psikolojisi geldi :KK70:
O elbiseyi de giyemezsin bir daha amaa, hani öyle birinin bişeysinde giyebileceğin bir hali yoktu hiç neticede :)
Ama tabiykisi hiçbiri içinde kalmasın iyi düşün. İkisini de giy hattaa :))

O elbiseyi de giyemezsin bir daha amaa, hani öyle birinin bişeysinde giyebileceğin bir hali yoktu hiç neticede :)
Ama tabiykisi hiçbiri içinde kalmasın iyi düşün. İkisini de giy hattaa :))
Kız ev alıcaz ben hangisi ucuz olur kafasındayım :D

Back