- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
İçim sıkıldıı yeminlee
Bir memnuniyetsiz olduk sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçim sıkıldıı yeminlee
Böyle olacağını tahmin de etmiştik oysaki ama...
Hiç olmaz hemde kuzu :)Öff benim de desem hiç şaşırtıcı olmaz di mi
Gözlerimi açık tutamıyorum zaten , nasıl bir bünyem varmış kendimden nefret ediceeem
Olabilirr pek bi huysuzum dimi ben bu aralarBir memnuniyetsiz olduk sanki
neden bilmiyorum ama alıp başımı gidesim gelmiyo değil
Ay yok yahu o kadar da etme, nereye gidecekmişsin otur evinde :)))neden bilmiyorum ama alıp başımı gidesim gelmiyo değil
Hazırlıklı davranıp odanı da boş bırakmıştın oysakiBöyle olacağını tahmin de etmiştik oysaki ama...
Tabii canım, benim sadece mesai saatleri içinde yaşadığım bir can sıkıntım var yoksa odayı boş bırakmanın nimetlerinden baya faydalandım yaniiHazırlıklı davranıp odanı da boş bırakmıştın oysaki
Yaa ben de istiyorum o heyecandan Resmen erkenden gelinlik bakmaya başladım. Dün de oyalanmak amacıyla kaftan baktım zaten Sonra dedim vazgeçme kırmızı elbise çok güzelTabii canım, benim sadece mesai saatleri içinde yaşadığım bir can sıkıntım var yoksa odayı boş bırakmanın nimetlerinden baya faydalandım yanii
Hof yine hatırlattın heyecanlandım bak :)))))
Evet meğer senin önceki hallerin fırtına öncesi sessizlikmiş kuzuYaa ben de istiyorum o heyecandan Resmen erkenden gelinlik bakmaya başladım. Dün de oyalanmak amacıyla kaftan baktım zaten Sonra dedim vazgeçme kırmızı elbise çok güzel
Şimdi de kaftan bakıyorum ama Bi daha nerde giyicem psikolojisi geldiEvet meğer senin önceki hallerin fırtına öncesi sessizlikmiş kuzu
Elbise çok güzeldi vallahi, sen onu düşün onuuu :)
O elbiseyi de giyemezsin bir daha amaa, hani öyle birinin bişeysinde giyebileceğin bir hali yoktu hiç neticede :)Şimdi de kaftan bakıyorum ama Bi daha nerde giyicem psikolojisi geldi
Kız ev alıcaz ben hangisi ucuz olur kafasındayımO elbiseyi de giyemezsin bir daha amaa, hani öyle birinin bişeysinde giyebileceğin bir hali yoktu hiç neticede :)
Ama tabiykisi hiçbiri içinde kalmasın iyi düşün. İkisini de giy hattaa :))
O zaman cevabı daha kolay bulursun cınııım. Vakit yaklaştığında minnak bir fiyat araştırması ile çözülür . Ama kaftan daha uygun olabilirmiş gibi geldi bilemedimm.Kız ev alıcaz ben hangisi ucuz olur kafasındayım
Sağol kuzuuu, inşallahh :))gözün aydın darusı curlygirl başına
Ne zaman şuraya girsem sen yazmış oluyorsun Radarlarım açık galiba.Ayy tamamen tükendik mi yaaa, hiç ses çıkmıyooor
Hahah kalpten kalbe bir yol varsa demekNe zaman şuraya girsem sen yazmış oluyorsun Radarlarım açık galiba.
Artık kimse alışveriş yapamıyorr
Ayy tamamen tükendik mi yaaa, hiç ses çıkmıyooor