2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Öff benim de desem hiç şaşırtıcı olmaz di mi
Gözlerimi açık tutamıyorum zaten , nasıl bir bünyem varmış kendimden nefret ediceeem
Hiç olmaz hemde kuzu :)
Bir memnuniyetsiz olduk sanki
Olabilirr pek bi huysuzum dimi ben bu aralar
neden bilmiyorum ama alıp başımı gidesim gelmiyo değil

Hazırlıklı davranıp odanı da boş bırakmıştın oysaki
Tabii canım, benim sadece mesai saatleri içinde yaşadığım bir can sıkıntım var yoksa odayı boş bırakmanın nimetlerinden baya faydalandım yanii
Hof yine hatırlattın heyecanlandım bak :)))))

Tabii canım, benim sadece mesai saatleri içinde yaşadığım bir can sıkıntım var yoksa odayı boş bırakmanın nimetlerinden baya faydalandım yanii
Hof yine hatırlattın heyecanlandım bak :)))))
Yaa ben de istiyorum o heyecandan Resmen erkenden gelinlik bakmaya başladım. Dün de oyalanmak amacıyla kaftan baktım zaten Sonra dedim vazgeçme kırmızı elbise çok güzel

Yaa ben de istiyorum o heyecandan Resmen erkenden gelinlik bakmaya başladım. Dün de oyalanmak amacıyla kaftan baktım zaten Sonra dedim vazgeçme kırmızı elbise çok güzel
Evet meğer senin önceki hallerin fırtına öncesi sessizlikmiş kuzu
Elbise çok güzeldi vallahi, sen onu düşün onuuu :)

Şimdi de kaftan bakıyorum ama Bi daha nerde giyicem psikolojisi geldi
O elbiseyi de giyemezsin bir daha amaa, hani öyle birinin bişeysinde giyebileceğin bir hali yoktu hiç neticede :)
Ama tabiykisi hiçbiri içinde kalmasın iyi düşün. İkisini de giy hattaa :))

O elbiseyi de giyemezsin bir daha amaa, hani öyle birinin bişeysinde giyebileceğin bir hali yoktu hiç neticede :)
Ama tabiykisi hiçbiri içinde kalmasın iyi düşün. İkisini de giy hattaa :))
Kız ev alıcaz ben hangisi ucuz olur kafasındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…