Günaydın herkese hayırlı cumalarKızlar sizce artık gelinlik bakmanın vakti gelmiş midir ya
aaa bende kınaya gidiciim :)kesinlikle hemen onu düşündümakşama arkadaşın kınası var kaçta dönersek dönelim o lambader kurulacak
tşkler :)
hihih ben şimdiden yerimde duramıyorum
Hala var mı öyle organizasyonlar yiaaaaa bende kınaya gidiciim :)
Ben şubatta satın almayı düşünüyorum fiyatlar da tam artmadan. Ama kafamda model adına bi bütünlük yok. İstemediğim şeyleri biliyorum daha çokGünaydın herkese hayırlı cumalar
Vallahi bebeğim model araştır derim ama asıl tam anlamıyla şubatta gelinlik işine girmemiz gerek 3-4 ay kala ben Prenses istiyorum nişanımda balık diktirmiştim şimdi kabarık istiyorum
Aşk olsunHala var mı öyle organizasyonlar yiaaBiz evlendik ya bitti gibi hissediyorum
iviiit bizim bitmiyo yarında düğüne gidiciiim :)Hala var mı öyle organizasyonlar yiaaBiz evlendik ya bitti gibi hissediyorum
Püfür püfür bende o tülün kristal simlisin den istiyorum inşallah ben nişanlısını diktirdiğim yere yaptırıyorum çok memnun kaldım şubatta gel başlayalım demişti nasipse şubat'a ilk randevum bende çok heyecanlıyım inan ki yerimde duramıyorum eminim sende güzel olucaksın ikimizde mayıs bahar gelini oluyoruuuuuuzzzBen şubatta satın almayı düşünüyorum fiyatlar da tam artmadan. Ama kafamda model adına bi bütünlük yok. İstemediğim şeyleri biliyorum daha çokNe kabarık ne de balık istemiyorum mesela. A kesim gibi deniyor sanırım da tam olarak öyle de değil, belime kadar sarsın, sonra yumuşak tül oluyor ya, öyle o tülden bol bol olsun öyle hafif kabarsıni tarlatan olmasın gibi gibi
Şubatta mı satın almayı düşünüyorsun, olur mu kuzucum öyle şey. 1 hafta önce teslim aldım o bir hafatada resmen zayıflamışım provadaki gibi oturmadı üstüme. O çok büyük risk bence yaBen şubatta satın almayı düşünüyorum fiyatlar da tam artmadan. Ama kafamda model adına bi bütünlük yok. İstemediğim şeyleri biliyorum daha çokNe kabarık ne de balık istemiyorum mesela. A kesim gibi deniyor sanırım da tam olarak öyle de değil, belime kadar sarsın, sonra yumuşak tül oluyor ya, öyle o tülden bol bol olsun öyle hafif kabarsıni tarlatan olmasın gibi gibi
Hihii bazen öyle geliyor gibi gibiAşk olsun
:) pazarda düğün var :)aaa bende kınaya gidiciim :)
hihihiHala var mı öyle organizasyonlar yiaaBiz evlendik ya bitti gibi hissediyorum
Ya biz burada mutfakta kahvaltı yapıyoruz da ona çağırdılar
Hamile ifadesi de ondanNasıl gidiyor :)
Ben iki kat sarıyorum onu kuzu sanada iki kat demiştim tek mi sardın :) ohh almalı kurabiyeyide yaz ben gecenlerde yapmıştımda çok güzel oluyo :)
bende güldüm şu an kuzu :)Tek sarmışım canım ya sabah sabah çok güldüm kendimeelmalı kurabiye yapardım bende bir zamanlar
hey maşallahh herkes kınada akşam herkes kına selfiesini atsın lütfenbende kınaya gidicimm
İnşallah içimize siner her şey :) İnan ben bu kadar anlatsam da kafamda bir şey yok aslındaPüfür püfür bende o tülün kristal simlisin den istiyorum inşallah ben nişanlısını diktirdiğim yere yaptırıyorum çok memnun kaldım şubatta gel başlayalım demişti nasipse şubat'a ilk randevum bende çok heyecanlıyım inan ki yerimde duramıyorum eminim sende güzel olucaksın ikimizde mayıs bahar gelini oluyoruuuuuuzzz
Kuzu şubatta başlasın işte, anca zatenŞubatta mı satın almayı düşünüyorsun, olur mu kuzucum öyle şey. 1 hafta önce teslim aldım o bir hafatada resmen zayıflamışım provadaki gibi oturmadı üstüme. O çok büyük risk bence ya
Hihii bazen öyle geliyor gibi gibiAma sizi unutacak değilim
Şimdi sen söylediktem sora dikkatli bakınca farkettimşimdiye kadr farketmemiştim .
İyi işte ne olsun bugün iş başı yaptım :d
Şubatta satın alayım diyince bitmiş olsun istiyosun sandım ben , bir korktum :)Kuzu şubatta başlasın işte, anca zatenHem daha ucuz olurr. Hem de o kafamda olmayan ama olacak olan model kilo açısından farketmeyecek gibi, öyle aşırı oynamalar da olmaz sanki, olursa da hallederiz ya. 1 hafta kala alamam ben o gelinliği, daha memlekete götürülecek o.
İnşallah içimize siner her şey :) İnan ben bu kadar anlatsam da kafamda bir şey yok aslında
Kuzu şubatta başlasın işte, anca zatenHem daha ucuz olurr. Hem de o kafamda olmayan ama olacak olan model kilo açısından farketmeyecek gibi, öyle aşırı oynamalar da olmaz sanki, olursa da hallederiz ya. 1 hafta kala alamam ben o gelinliği, daha memlekete götürülecek o.
Ay ne eğlenceli gelmiştir onca tatil üstüne
Öff benim de desem hiç şaşırtıcı olmaz di miİçim sıkıldıı yeminlee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?