2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben şubatta satın almayı düşünüyorum fiyatlar da tam artmadan. Ama kafamda model adına bi bütünlük yok. İstemediğim şeyleri biliyorum daha çok Ne kabarık ne de balık istemiyorum mesela. A kesim gibi deniyor sanırım da tam olarak öyle de değil, belime kadar sarsın, sonra yumuşak tül oluyor ya, öyle o tülden bol bol olsun öyle hafif kabarsıni tarlatan olmasın gibi gibi

Püfür püfür bende o tülün kristal simlisin den istiyorum inşallah ben nişanlısını diktirdiğim yere yaptırıyorum çok memnun kaldım şubatta gel başlayalım demişti nasipse şubat'a ilk randevum bende çok heyecanlıyım inan ki yerimde duramıyorum eminim sende güzel olucaksın ikimizde mayıs bahar gelini oluyoruuuuuuzzz

Şubatta mı satın almayı düşünüyorsun, olur mu kuzucum öyle şey. 1 hafta önce teslim aldım o bir hafatada resmen zayıflamışım provadaki gibi oturmadı üstüme. O çok büyük risk bence ya
Hihii bazen öyle geliyor gibi gibi Ama sizi unutacak değilim

Ya biz burada mutfakta kahvaltı yapıyoruz da ona çağırdılar

Hamile ifadesi de ondan Nasıl gidiyor :)

Şimdi sen söylediktem sora dikkatli bakınca farkettim şimdiye kadr farketmemiştim .

İyi işte ne olsun bugün iş başı yaptım :d

Kızlar ya albüme resim yükleyemiyorum boyutbüyük diyor halbuki hebaymış formatta atıyordum Nasıl olcak şimdi

İnşallah içimize siner her şey :) İnan ben bu kadar anlatsam da kafamda bir şey yok aslında
Kuzu şubatta başlasın işte, anca zaten Hem daha ucuz olurr. Hem de o kafamda olmayan ama olacak olan model kilo açısından farketmeyecek gibi, öyle aşırı oynamalar da olmaz sanki, olursa da hallederiz ya. 1 hafta kala alamam ben o gelinliği, daha memlekete götürülecek o.
Şimdi sen söylediktem sora dikkatli bakınca farkettim şimdiye kadr farketmemiştim .

İyi işte ne olsun bugün iş başı yaptım :d
Ay ne eğlenceli gelmiştir onca tatil üstüne

Şubatta satın alayım diyince bitmiş olsun istiyosun sandım ben , bir korktum :)
Yine de mümkün mertebe düğüne yakın bir tarihte teslim almak en güzeli kuzucum, ne kadar birşey olmaz desen de belli olmuyor o streste kiloda nasıl değişim yaşanacağı

Çok zor geldim hiç işe gelesim yoktu çalışmak istemiyom ben evimin hanımı çocuklarımın anası olmak istiyooom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…