- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Denemey başla olmassa kuzu nasılsa daha diktirmene var model görürsün :) kahvaltıda derkennnnnAyy deme yaa şubatta artık alayım diktirmeye başlayayım diyordum benHani bi denesem zarar gelmez sanki şu sıralar. Zaten anca ay sonuna falan zaman ayırabilirim ona
Galiba hafiften nasıl bişeyler istediğime karar vermeye başladım ben ama öylesini bulmam zor gibiO yüzden sanki baksam mı diyorum.
Kahvaltıdaydım benn
Oh en güzeli
hoşbulduk tatlımmm
ney ne oluyor hatun anlamadım :d
ifadeyi kasdetmiştim :)Ay yaşasınn bakayım ben ilk fırsatta. Hattaaa bu haftasonu değil diğer haftasonu başlayayımm
Heheh ifadeden dolayı dedi sanırsam ben de onu aklımdan geçirdimHoşgeldin :)
Ay yaşasınn bakayım ben ilk fırsatta. Hattaaa bu haftasonu değil diğer haftasonu başlayayımm
Heheh ifadeden dolayı dedi sanırsam ben de onu aklımdan geçirdimHoşgeldin :)
ifadeyi kasdetmiştim :)
kuzucum bildiğim kadarıyla hamile ifadesiydi :) neyse nasıl geçti nikahın balayın :)ifadede ne varki anlamadım benellerimi kenetledim gibi sadece
aaa süpermiş. akşam sormuştum yoktu saati bekliyordum arayıp saydıracaktım kargoyu arayayım madem :)curlygirl kuzuu arası aradım gönderi dağıtımda gün içinde teslim edilicek dediii
Sen de sorguladın mııı
Ya biz burada mutfakta kahvaltı yapıyoruz da ona çağırdılarDenemey başla olmassa kuzu nasılsa daha diktirmene var model görürsün :) kahvaltıda derkennnnn
Hamile ifadesi de ondanifadede ne varki anlamadım benellerimi kenetledim gibi sadece
Ay ben de saydırmak için hazurda bekliyordum ama halloldu herhalde, yani bu yılbaşı ağacı değildir umarımaaa süpermiş. akşam sormuştum yoktu saati bekliyordum arayıp saydıracaktım kargoyu arayayım madem :)
Aaaay çok heyecanlandım bak şimdii
tişikirleeerr
ben başka bişi almadım canımr
Aaaay çok heyecanlandım bak şimdii
Dün fon perdelerimi de almıştım oda bugün tamamlanıyor mu yaniii
teşekkürler canım
afiyet olsun kuzucum :)Ya biz burada mutfakta kahvaltı yapıyoruz da ona çağırdılar
Hamile ifadesi de ondanNasıl gidiyor :)
Yok yok seninki de göründüyse tamamdır bu iş :)) Hayır dün ortada olmayan kargo bugün teslimatta diyince bi inanamadım, e 2 haftalık da bir uğraş var, kabullenmek zor olduben başka bişi almadım canımbiri bana hediye göndermiyorsa lambaderimiz geliyor
bende ona şaşırdım mesai bitiminde aramıştım yoktu şimdi birden ortaya çıktıYok yok seninki de göründüyse tamamdır bu iş :)) Hayır dün ortada olmayan kargo bugün teslimatta diyince bi inanamadım, e 2 haftalık da bir uğraş var, kabullenmek zor oldu
Teşekkür ederimm :))afiyet olsun kuzucum :)
Yok yok seninki de göründüyse tamamdır bu iş :)) Hayır dün ortada olmayan kargo bugün teslimatta diyince bi inanamadım, e 2 haftalık da bir uğraş var, kabullenmek zor oldu
bende ona şaşırdım mesai bitiminde aramıştım yoktu şimdi birden ortaya çıktı
Ayy neyse demeyelim öyle şeyler bak bi anda kaybolur falanbende ona şaşırdım mesai bitiminde aramıştım yoktu şimdi birden ortaya çıktı
Sağol kuzucuum :)
kesinlikle hemen onu düşündümTeşekkür ederimm :))
Eh o zaman güzel bi fotoğrafı hakettik
tşkler :)
hihih ben şimdiden yerimde duramıyorumAyy neyse demeyelim öyle şeyler bak bi anda kaybolur falan
Eh tabiyykiiii :)akşam olursaa bugün meraktan tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?