- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
niyekii ayy evin içinde tam curcuna olucak yani yılbaşından sonra bide o ağacı nereye koycağını düşün dur işteo nasıl cevap yaaa
niyekii ayy evin içinde tam curcuna olucak yani yılbaşından sonra bide o ağacı nereye koycağını düşün dur işte
Aslında o iyi fikir en azından salonda duruverir :)Bize gelen çiçek gibi canlı alsanız
Aslında o iyi fikir en azından salonda duruverir :)
evett yaa bakiim ben o çiçeğe :) bayada büyük değişmesi nasıl olur ki onunonunda gönlü olmuş olur en azındanbende salaona koyucam saksı alıp değişebilirsem tabi
evett yaa bakiim ben o çiçeğe :) bayada büyük değişmesi nasıl olur ki onun
yasaklı site ya açamıyorumgreenandblue salon çamı diye geçiyomuş zaten :) http://www.cicekpoint.com/products/detail/7/ARAUCARIA_CAM fiyata bak
açma zaten kuzu 400 liracık yazıyoryasaklı site ya açamıyorum
Ne güzell :)) halledersin o zamanValla çok saksı değişmişliğim vardır, yapabilirim diye tahmin ediyorumsonucu görücez bakalım
açma zaten kuzu 400 liracık yazıyor
İyi ki getirmişsiniz eve çok yazık olacakmış kuzuhadi ya o kadar var mı
Kuzucum az önce aradım :) artık sakin konuşmadım biraz kızdım.Mrs Pink canım ya şu lambaderi bugünde sen arasanmı :)
aa çok saçma ege light tı sanırım markası orayımı arayıp sordunKuzucum az önce aradım :) artık sakin konuşmadım biraz kızdım.
Sonuç pek değişmedi gerçi de ben kızınca gün içinde üretici firma ile görüşüp size dönüş yapıcaz şöyle haklısınız böyle haklısınız falan dedi . Ben de hızımı alamadım firmayı bulmaya çalıştımBir yeri aradım adama derdimi anlattım ama o ürün bize ait mi bilmiyorum ben soruşturayım dedi sonra dönüş yaptı. Onlara ait değilmiş ama araştırmış bi de adam çok şaşırdım ya :)
Muhtemelen aldığınız yer sadece lambader üreten küçük bi firma, aldığınız siteyi aradım sorunun çözüldüğünü ve tahminen bugün içinde aras kargoyla çıkacağını söylediler falan dedi.
Durum bu yani kuzu.
Kuzu işte öyle arattım ama ege ithalat aydınlatma diye bi yere ulaştım. Grup şirketmiş ama burası, kaç tane varsa adamlar emin olamadılar ege light bizim mi diye . Egeyse bizimdir ama ben bi sorayım falan dedi yani düşün :)aa çok saçma ege light tı sanırım markası orayımı arayıp sordun
bende çok sinir oldum bak. arayıp kızıcam bende. bir de sürekli tedarikçi diyip duruyorlar ya sanki muhatabımız tedarikçi bize ne. biz onları biliriz sonuçta stokta olmayan ürünü satmamaları gerekirdiKuzu işte öyle arattım ama ege ithalat aydınlatma diye bi yere ulaştım. Grup şirketmiş ama burası, kaç tane varsa adamlar emin olamadılar ege light bizim mi diye . Egeyse bizimdir ama ben bi sorayım falan dedi yani düşün :)
Sonuç da dediğim gibi, artık baya sinir olmaya başladım ama ya, haber bile yok resmen doğru düzgün
hepsini saydırdım vallahi kuzu hatta zorladım ben telefonda beklicem tedarikçiyi arayıp görüşün diye.bende çok sinir oldum bak. arayıp kızıcam bende. bir de sürekli tedarikçi diyip duruyorlar ya sanki muhatabımız tedarikçi bize ne. biz onları biliriz sonuçta stokta olmayan ürünü satmamaları gerekirdi
canım aradım şimdi. ben bikaç gün önce aramıştım ya tedarikçiyle görüşmüşlerdi. onun sonucu söylemişlerdi perşembe verilecek diye. işte şimdide diyor bugün aras kargoya verilecek. aras kargoda msj gelecektir size dedi.hepsini saydırdım vallahi kuzu hatta zorladım ben telefonda beklicem tedarikçiyi arayıp görüşün diye.
Yağlayıp durdu habire, öyle haklısınız böyle haklısınız. Ben hemen ilgili kişiye haber vericem tedairkçiyle iletişime geçsin falan diye.
Zaten konuyla ilgili iyileştirme çalışmaları yapıyolarmışmış da tedarikçi firma gönderecek olsa bile detaylı bilgi sisteme girilecekmiş de. Çok çileli oldu bu iş ya.
Onca şey aldık internetten hiç bu kadar uğraştığımı hatırlamıyorum
İlk defa ikimizde aynı cevabı aldık umarım artık gerçektir bu yaaa . Mesaj gelmese de akşama ararım ben arası bişey var mı yok mu diye :)))canım aradım şimdi. ben bikaç gün önce aramıştım ya tedarikçiyle görüşmüşlerdi. onun sonucu söylemişlerdi perşembe verilecek diye. işte şimdide diyor bugün aras kargoya verilecek. aras kargoda msj gelecektir size dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?