- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Güle güle kullanın canım güzel renkler olmuş :)
sağol canım ya, sayende araştırma kısmını es geçtim
çok merak ediyorum kaç güne gelir acaba iş yeri adresine istedim ,inşallah çok ağır değildir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle kullanın canım güzel renkler olmuş :)
Ayy evet uçuktan ben de nefret ederim. Uçuk kremi al kuzu , onsuz iyileşmesi uzun sürer .uçuk hiç sevmiyorum şunu yaa.. tebrik ederim kendimi nasıl hasta edebilirm diye uğraşmışssın
Ay tamam anladım sıkıntıyı Bi kere bebek bakım odası yapmıştım küçücük oda, nasıl ferahlatacağımı şaşırdım ışık desen çok zorladı. Çok bunaltıcı bi işti yani Başlama kısmı çok çileli oluyorYok ya en sevmediğim şey küçük oluyo alan ışık vs koymak modellemek zor oluyo kuzu
Uu ne kadar olmasa da 3 sehpa yani kuzu pek hafif değildir herhaldesağol canım ya, sayende araştırma kısmını es geçtim
çok merak ediyorum kaç güne gelir acaba iş yeri adresine istedim ,inşallah çok ağır değildir
Özlem dolu günaydın, bayadan beri giremiyorum sayfaya yoğunluğumdan dolayı... Ama sanırım bir 50 sayfa gerideydim ve son 8 sayfa kala yazıyorum lambederler gelmemiş , orta sehpa konuları, okutmalar üfletmeler okuyunca hep guldum birkere daha anladım sizi özlediğimi belki birbirimizi göremedik ama buradaki samimiyet inanın yuzyuze geldiğiniz arkadaşlarınızdan daha yakın daha içten o yüzden hepinize teşekkür ederim. He ben bu aralar ne yaptım derseniz biliyorsunuz mekan yerini 21 mayısa tuttuk dün evlendirme dairesini aradım 27 kasım da gel başvur al gününü çok yoğun bir ay mayıs dedi bakalım korktu gözüm biraz ama sansımıza artık.. Öte yandan çeyizime şu bekleyipte gelemeyen dekorozondan saklama kabı ve mısır ocak tava aldım albüme ekledimkış geldi ıspanak yapabilirsin kuzuu :)
Yo çok ağır olmuyo kuzu zaten servise kadar biri görüp taşır 5 günde gelmişti heralde ayy whatsapptan bana ordan r atmışlardı ben baya soruyodum whatsapptan ne zaman gelcek bilmem ne diyesağol canım ya, sayende araştırma kısmını es geçtim
Kuzu ben geçen ay limitleri bir hayli zorladım gibi alıciiim inşallah ama bir süre ara vermeliyim :)))
En bi sevdiğim yemek ıspanak ama bizimki hiçsevmiyor yaptığımda özel olarak başka bir çeşit yapmam gerekecek onakış geldi ıspanak yapabilirsin kuzuu :)
evde vardı tabiki kullanıyorumAyy evet uçuktan ben de nefret ederim. Uçuk kremi al kuzu , onsuz iyileşmesi uzun sürer .
Hahah uğraşmışım değil mi, eşim de görünce gözleri fal taşı gibi açıldı zaten şaşkınlıktan
Aaaa bak anladın dimi beni kuzuuu, Bi de klasik olucakmış iyice zorr :)Ay tamam anladım sıkıntıyı Bi kere bebek bakım odası yapmıştım küçücük oda, nasıl ferahlatacağımı şaşırdım ışık desen çok zorladı. Çok bunaltıcı bi işti yani Başlama kısmı çok çileli oluyor
Uu ne kadar olmasa da 3 sehpa yani kuzu pek hafif değildir herhalde
Ama servis kapıya ya da çok yakına bırakıyorsa sorun yok tabii halledilir :)
Aa eveet o da vardı di miiidoğru tabi bilinçli tüketici olmak zorundayız benim birde avize mevzum var hala
Hoşgeldiin , ilk gün gidersen olur yer sıkıntı olmazz bence :) Güle güle kullan aldıklarını :)Özlem dolu günaydın, bayadan beri giremiyorum sayfaya yoğunluğumdan dolayı... Ama sanırım bir 50 sayfa gerideydim ve son 8 sayfa kala yazıyorum lambederler gelmemiş , orta sehpa konuları, okutmalar üfletmeler okuyunca hep guldum birkere daha anladım sizi özlediğimi belki birbirimizi göremedik ama buradaki samimiyet inanın yuzyuze geldiğiniz arkadaşlarınızdan daha yakın daha içten o yüzden hepinize teşekkür ederim. He ben bu aralar ne yaptım derseniz biliyorsunuz mekan yerini 21 mayısa tuttuk dün evlendirme dairesini aradım 27 kasım da gel başvur al gününü çok yoğun bir ay mayıs dedi bakalım korktu gözüm biraz ama sansımıza artık.. Öte yandan çeyizime şu bekleyipte gelemeyen dekorozondan saklama kabı ve mısır ocak tava aldım albüme ekledim
Hahah baş tasarımcı değil mi ilgilensin evin dekoruyla tabi canım!kargoların bazıları içeri girmiyor araziden ötürü güvenlik kulübesine bıraktırabilirim inşallah, oradan baş tasarımcı gelip alsın
Yo çok ağır olmuyo kuzu zaten servise kadar biri görüp taşır 5 günde gelmişti heralde ayy whatsapptan bana ordan r atmışlardı ben baya soruyodum whatsapptan ne zaman gelcek bilmem ne diye
Aa eveet o da vardı di miii
E onu da aradan çıkarıver artık kuzu sana zahmet :)))
Hahah baş tasarımcı değil mi ilgilensin evin dekoruyla tabi canım!
Hoşgeldinn :) Yanlız 21 mayıs kandil oluyor problem olmaz değil mi? Benim de doğumgünüm olur kendileriÖzlem dolu günaydın, bayadan beri giremiyorum sayfaya yoğunluğumdan dolayı... Ama sanırım bir 50 sayfa gerideydim ve son 8 sayfa kala yazıyorum lambederler gelmemiş , orta sehpa konuları, okutmalar üfletmeler okuyunca hep guldum birkere daha anladım sizi özlediğimi belki birbirimizi göremedik ama buradaki samimiyet inanın yuzyuze geldiğiniz arkadaşlarınızdan daha yakın daha içten o yüzden hepinize teşekkür ederim. He ben bu aralar ne yaptım derseniz biliyorsunuz mekan yerini 21 mayısa tuttuk dün evlendirme dairesini aradım 27 kasım da gel başvur al gününü çok yoğun bir ay mayıs dedi bakalım korktu gözüm biraz ama sansımıza artık.. Öte yandan çeyizime şu bekleyipte gelemeyen dekorozondan saklama kabı ve mısır ocak tava aldım albüme ekledim
Ayy en bi sevdiğimizzzAaaa bak anladın dimi beni kuzuuu, Bi de klasik olucakmış iyice zorr :)
H&m'in yolları taştaanAay kızlar ben dün akşam ne yaptım? Birden bire aklıma yılbaşı düşüverdi, keşke bir ağacımız olsa dedim . Sonra internetten bakındım ve çok çok uyguna buldum bi tane. Ama alırsam eve geldiğinde sevgili kocam şoka girmesin diyee telefon edip aşkım bana bi hediye alsanaa dedim Bir süre şaşkınlık geçirdikten sonra kabul etti . Çok heyecanlııı biraz süs alayım şimdi
Ay deli yaevde de baş tasarımcı diyorum adama ya