- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
benimde aklımda 4 gibi arayalım teslim etmiş olurlar heraldeİlk defa ikimizde aynı cevabı aldık umarım artık gerçektir bu yaaa . Mesaj gelmese de akşama ararım ben arası bişey var mı yok mu diye :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde aklımda 4 gibi arayalım teslim etmiş olurlar heraldeİlk defa ikimizde aynı cevabı aldık umarım artık gerçektir bu yaaa . Mesaj gelmese de akşama ararım ben arası bişey var mı yok mu diye :)))
Ben de garantiye almak için daha geç arayalım dedim amabenimde aklımda 4 gibi arayalım teslim etmiş olurlar heralde
biz lambader derdine düştük diğerleri nirde acabaBen de garantiye almak için daha geç arayalım dedim ama
Akşam ola hayrola diyorum kuzu inşallah bugün hallolur bu iş. Cumartesi de getirseler ne sevinirdiiiim.
Haha 13 gündür hasret içindeyiz ama napalım , baksana gün sayıyorum artık. Şafak kaç acababiz lambader derdine düştük diğerleri nirde acaba
hiç bukadar uzun süreceğini düşünmezdim canım ya. en uzun beklediğimiz alışveriş oldu sanırımHaha 13 gündür hasret içindeyiz ama napalım , baksana gün sayıyorum artık. Şafak kaç acaba
Nerdesiniz hatunlaaaar çıkın ortayaaa :)
Öyle oldu kesinlikle kuzu diyorum ya kocaman kocaman eşyalar da aldım ama onları bile bundan çok daha kısa sürede ulaştı. Şuan bugüne çok fena ümit bağladım ama, hatta cumartesi ulaşmasına dahiç bukadar uzun süreceğini düşünmezdim canım ya. en uzun beklediğimiz alışveriş oldu sanırım
İyi ki getirmişsiniz eve çok yazık olacakmış kuzu
Hahaha hak etti bencede kuzu , saygı duydum kendisine buradanşu an pek ilgilenmeye başladım zaten toğrağı suyu bakımı vs pek ilgilenmeye başladım güzel bir saksıyı haketti
Ayy bende cins bi siteyle uğraşıyorum paramı vermiyolar parçalıciiim
Anneme tunik almıştım da iade eddik paramı bi aydır yatırmıyolardı neyseki çözdüm sanırım 20.aramamdaSen ne aldın yahu
yılbaşı konusu açılmışken benmde doğum günün tam yılbaşı 12 de 27 ye basıcam her yıl süslerdik ama 2 senedir annem yanaşmıyor bklım bu sene yapabilirmiyim bilmem susum var ama ağacım yokAa çok iyiymiş ya, baya yılbaşı ağacı gelmiş size
Ben de gitmek istiyorum da hiç o tarafa düşmüyor yolum yaa, yoksa belli çok güzel şeylerin olduğu tam benlik bir mağaza eminim ki amaaa. Neyse görmemek daha hayırlıdır belki de
Ay ayrıca kendin ettin kendin buldun demek ki hahah Zamanında hepimiz istedik fikir versin diye ama bazen sinir bozucu oluyor ciddeen
aminn ama deli ettiler beni :) kadına çemkirdim artık
alışveriş zedeleerAyy bende cins bi siteyle uğraşıyorum paramı vermiyolar parçalıciiim
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var yatak be bazamızı almamız gerekiyor Bulak'ıma iş çıkışı gidip bakacağız sizce ne marka ve ne yatak almalıyım fiyatlar uçuk int bakıyorum da ortopedikmi biracımı lateksmi ne kullanan öneren var mı yatak uyku onemlialışveriş zedeleer
aminn ama deli ettiler beni :) kadına çemkirdim artık
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var yatak be bazamızı almamız gerekiyor Bulak'ıma iş çıkışı gidip bakacağız sizce ne marka ve ne yatak almalıyım fiyatlar uçuk int bakıyorum da ortopedikmi biracımı lateksmi ne kullanan öneren var mı yatak uyku onemli
canım yataş en iyisi gibi duruyor. yani öyle biliniyor. ben mobilya ile beraber aldım iderden aldım. gayet memnunum. özelliği bambu olması ve yayaları tek paketli olması ben memnunum. ama hiç anlamama özellikle araştırıp aldığım bir şey değil onu önerdiler öyle aldımKızlar yardımınıza ihtiyacım var yatak be bazamızı almamız gerekiyor Bulak'ıma iş çıkışı gidip bakacağız sizce ne marka ve ne yatak almalıyım fiyatlar uçuk int bakıyorum da ortopedikmi biracımı lateksmi ne kullanan öneren var mı yatak uyku onemli