Öff ben de lambader ışığında oturmak istiyorum ya!bıkmıştık çeyiz alırken, öyle sonra bakarız dedik ..kaldı tabi , şimdide lambader ile idare ediyoruzmisafirde gelmeyince hiç , ihtiyaç duymadık herhalde artık almak lazım
Ayy galibaaH&m'in yolları taştaan
Aay kızlar ben dün akşam ne yaptım? Birden bire aklıma yılbaşı düşüverdi, keşke bir ağacımız olsa dedim . Sonra internetten bakındım ve çok çok uyguna buldum bi tane. Ama alırsam eve geldiğinde sevgili kocam şoka girmesin diyee telefon edip aşkım bana bi hediye alsanaa dedimBir süre şaşkınlık geçirdikten sonra kabul etti . Çok heyecanlııı biraz süs alayım şimdi
H&m'in yolları taştaan
Ay deli ya
Ay senin koca ümvanını baya hak ediyor ama kuzu baksana hahahaynı durum bizde var desem
Bizim diğer şehirdeki düğüne çiçek gönderenler olmuştuiçinde saksıda olanlar vardı, iki tanesine ancak getirebildik buraya , biride çam ağacına benziyor diye o kadar yol geldi, baş tasarımcı onu yılbaşı ağacı yapacakmış Saksısı değişecek tabi.. hatta resmini ekleyeyim adını bilenler varsa bana da söylesin , nette çok değişik şeyler söyleniyor Bu arada euro floradan almayı düşünüyoruz biz süsleri , orada baya uygundu..aklında bulunsun Eki Görüntüle 1678228
Evet canım kandil oluyor ama bizim ailede sorun olmaz çevre için pek bilemiyorum öyle hacı hoca yok ama fiyat hem cebinize göreydi ve boş hiç haftasonu kalmamıştı tutulmuş hafta sonları mecburen istemesekte tuttuk nasip hayırlısı böyleymiş yoksa bi son haftası istyorduk ama olmadı. Aslında bizim hep hayırlı gunlere denk geliyor bunada gelmesysi şaşrsım sözüm kurban bayramında nişanım şeker bayramında düğünüm kandildeHoşgeldinn :) Yanlız 21 mayıs kandil oluyor problem olmaz değil mi? Benim de doğumgünüm olur kendileri
Ayy en bi sevdiğimizzz
Öff ben de lambader ışığında oturmak istiyorum ya!
Eh artık alın tabi kuzucum bir de tam ışıkta görmüş olursunuz salonunuzu hem değşiklik olur
Ayy galibaaAma evde aliexpressden alışveriş deneyimi yaşamak isteyen bir koca var , merak etmiş o işi
O yüzden daha vakitte varken ve çok ucuzken oradan bir kaç şey alayım diyorum. Sonra gelme durumuna göre şey ederim artık (tabii durdurrabilirsem kendimii)
güle güle kullan canım :)Özlem dolu günaydın, bayadan beri giremiyorum sayfaya yoğunluğumdan dolayı... Ama sanırım bir 50 sayfa gerideydim ve son 8 sayfa kala yazıyorumlambederler gelmemiş , orta sehpa konuları, okutmalar üfletmeler okuyunca hep guldum birkere daha anladım sizi özlediğimi belki birbirimizi göremedik ama buradaki samimiyet inanın yuzyuze geldiğiniz arkadaşlarınızdan daha yakın daha içten o yüzden hepinize teşekkür ederim. He ben bu aralar ne yaptım derseniz biliyorsunuz mekan yerini 21 mayısa tuttuk dün evlendirme dairesini aradım 27 kasım da gel başvur al gününü çok yoğun bir ay mayıs dedi bakalım korktu gözüm biraz ama sansımıza artık.. Öte yandan çeyizime şu bekleyipte gelemeyen dekorozondan saklama kabı ve mısır ocak tava aldım albüme ekledim
Ay senin koca ümvanını baya hak ediyor ama kuzu baksana hahah
E böyle kocaman mı bi deee, öyleyse süpermiş vallahi mis gibi olur bundan yılbaşı ağacıı . Ben hiç anlamam bitkilerden o yüzden ne olduğunu bilemedim , baya çam ağacı gibi
Ay o mağazaya bi, gidemedim ben yaa, internet sitesinden bakınayım madem
Evet canım kandil oluyor ama bizim ailede sorun olmaz çevre için pek bilemiyorum öyle hacı hoca yok ama fiyat hem cebinize göreydi ve boş hiç haftasonu kalmamıştı tutulmuş hafta sonları mecburen istemesekte tuttuk nasip hayırlısı böyleymiş yoksa bi son haftası istyorduk ama olmadı. Aslında bizim hep hayırlı gunlere denk geliyor bunada gelmesysi şaşrsım sözüm kurban bayramında nişanım şeker bayramında düğünüm kandilde
Aa çok iyiymiş ya, baya yılbaşı ağacı gelmiş sizeyüksekliği baya var ya 1 m vardır en azO mağazaya çok giderdim ben yakındı bundan önce , nişan tepsisini, çiçeği vs oradan almıştım hatta çok güzel şeyler var ya .
ayy bazen çok kaptırıyor kendini, bende kaynana gibisin diyorum , bir süre karışmıyorama suç benim , kendim ettim kendim buldum..baskı yaptım zamanında fikir ver yorum yap diye , şimdi önüne geçemiyorum
baktım ordan haber veriyolar herşeyi bende yazdım durdumwhatsap tan iletişim kısmı çok iyi yabir centilmen bulucaz bakalım taşıma işinde
2 ay önceden alman iyi olmuş kuzuAay kızlar ben dün akşam ne yaptım? Birden bire aklıma yılbaşı düşüverdi, keşke bir ağacımız olsa dedim . Sonra internetten bakındım ve çok çok uyguna buldum bi tane. Ama alırsam eve geldiğinde sevgili kocam şoka girmesin diyee telefon edip aşkım bana bi hediye alsanaa dedimBir süre şaşkınlık geçirdikten sonra kabul etti . Çok heyecanlııı biraz süs alayım şimdi
BayılırıızHoşgeldinn :) Yanlız 21 mayıs kandil oluyor problem olmaz değil mi? Benim de doğumgünüm olur kendileri
Ayy en bi sevdiğimizzz
2 ay önceden alman iyi olmuş kuzu
Bakalımm nerdee :) geçen gün bizde aynı muhabbeti yaptık çam ağacı aliim mi süsleriz dedi, bi o eksikti diyip moralini bozdum sanırımAma çok ucuzdu kötü çıkma ihtimalina karşı önlem aldım sadecee
hepsi buradada sadece 9,90Bakalımm nerdee :) geçen gün bizde aynı muhabbeti yaptık çam ağacı aliim mi süsleriz dedi, bi o eksikti diyip moralini bozdum sanırım
Aa çok iyiymiş ya, baya yılbaşı ağacı gelmiş size
Ben de gitmek istiyorum da hiç o tarafa düşmüyor yolum yaa, yoksa belli çok güzel şeylerin olduğu tam benlik bir mağaza eminim ki amaaa. Neyse görmemek daha hayırlıdır belki de
Ay ayrıca kendin ettin kendin buldun demek ki hahahZamanında hepimiz istedik fikir versin diye ama bazen sinir bozucu oluyor ciddeen
baktım ordan haber veriyolar herşeyi bende yazdım durdum
Bakalımm nerdee :) geçen gün bizde aynı muhabbeti yaptık çam ağacı aliim mi süsleriz dedi, bi o eksikti diyip moralini bozdum sanırım
Ayyy evet baya büyük cesaret tebrik ederimhepsi buradada sadece 9,90Yani dalları çok sık değil tabi ama süsle falan olur dedim belkii, Bir gelsin de oluru var mı göreyim
Bak ya heves kaçırmış resmen, ne güzel işte yapsın adam ne istiyosuun :))
Ben belki yılbaşını hem kayınvalidemler hem annemlerihem de ikimizin de ablaları ve eşleriyle bizim evde kutlarız diye düşünüyorum ama henüz tam karar veremedim, büyük cesaret gerek buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?