2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Haha 13 gündür hasret içindeyiz ama napalım , baksana gün sayıyorum artık. Şafak kaç acaba

Nerdesiniz hatunlaaaar çıkın ortayaaa :)
hiç bukadar uzun süreceğini düşünmezdim canım ya. en uzun beklediğimiz alışveriş oldu sanırım

hiç bukadar uzun süreceğini düşünmezdim canım ya. en uzun beklediğimiz alışveriş oldu sanırım
Öyle oldu kesinlikle kuzu diyorum ya kocaman kocaman eşyalar da aldım ama onları bile bundan çok daha kısa sürede ulaştı. Şuan bugüne çok fena ümit bağladım ama, hatta cumartesi ulaşmasına da
Hayal kırıklığı olmaz inşallah. Zaten bugün yarın da vermezlerse iptal edebilirim diye düşünüyorum ben

Y
yılbaşı konusu açılmışken benmde doğum günün tam yılbaşı 12 de 27 ye basıcam her yıl süslerdik ama 2 senedir annem yanaşmıyor bklım bu sene yapabilirmiyim bilmem susum var ama ağacım yok

alışveriş zedeleer
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var yatak be bazamızı almamız gerekiyor Bulak'ıma iş çıkışı gidip bakacağız sizce ne marka ve ne yatak almalıyım fiyatlar uçuk int bakıyorum da ortopedikmi biracımı lateksmi ne kullanan öneren var mı yatak uyku onemli

Ben yataştan almıştım, bir bak istersen

canım yataş en iyisi gibi duruyor. yani öyle biliniyor. ben mobilya ile beraber aldım iderden aldım. gayet memnunum. özelliği bambu olması ve yayaları tek paketli olması ben memnunum. ama hiç anlamama özellikle araştırıp aldığım bir şey değil onu önerdiler öyle aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…