tebrik ederim canımmm :) arkasına duvar kağıdını yapıp öyle fotoğrafla pazartesi bekliyorummmHeey sevgili @Conchiglia cııım üniteyi yaptık sayılır yaa Yani yaptık da eksiği var tabii bir kapak ve duvara monte edilmesi gibi Vakit bulursak onu da yapıciiz bitmiş haliyle gelciiim :))
hayırdır canımben burdayım ama pek keyfim yok
bizimkiyle tartıştık biraz keyfim yok sinirliyimhayırdır canım
Hadi yaa çözülmicek bişey değildir umarım kuzubizimkiyle tartıştık biraz keyfim yok sinirliyim
Nerdeeee hanii :)Ben de buradayımm
Nerdeeee hanii :)
Huhuuuu hoşgeldinizzz :) ayy ben nasıl yorgunum yaa tatilden çıkıp yorulmak ne hoş dimiBurdaa, limonlu zencefilli çayım ve ben geldikk
Ya tatilden ne anladık ki 1 gün tatil mi olurHuhuuuu hoşgeldinizzz :) ayy ben nasıl yorgunum yaa tatilden çıkıp yorulmak ne hoş dimi
Dimiii yaaYa tatilden ne anladık ki 1 gün tatil mi olur
Valla yine iyi temizliğinin şimdiden hallolmuş olması da şans bence :)Dimiii yaatemizlik yaptım haftasonu rahat etmek için bide bir iki gezindim gün bitti zaten
Bunu düşünüp rahatlıyıım :)Valla yine iyi temizliğinin şimdiden hallolmuş olması da şans bence :)
ohhh ne güzel kuzu büyük rahatlık olur şimdi :)bende dip köşe olmasada temizlik yaptım pazar günü rahat etmek için :)
birde lambaderim kargoya verilse :)Bunu düşünüp rahatlıyıım :)
ohhh ne güzel kuzu büyük rahatlık olur şimdi :)
ayyy evet baya uzun sürdü dimibirde lambaderim kargoya verilse :)
İş yoksa niye çalıştırıyoalr ama ya :/ Of ben de çok bunaldım bişey yapacak halim de yok sırf laf yememek için hasta halimle geldimBugünde amma sıkıldım yaa iş yok siz yoksunuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?