Evet en azından o faydası varNeyse yemekte hazıra konuyo oluyoruz o da bişey hahah
albümdeler minnaklar
Faydalı yanlarını görmeye çalışıyorum kuzu, yoksa gitme gelme işinden sıkılmış gibiyim ben açıkçası. Ay bi de haftasonu pazar gününü kendimize ayırdık ilk kez! Onda da bir triplendi hatun neden gitmedik diye. Alışınca öyle oluyor işte sinir bi durumEvet en azından o faydası var
Kuzu çok güzel olmuşlarr eskitme tekniğiylemi yaptın ellerine sağlık
Faydalı yanlarını görmeye çalışıyorum kuzu, yoksa gitme gelme işinden sıkılmış gibiyim ben açıkçası. Ay bi de haftasonu pazar gününü kendimize ayırdık ilk kez! Onda da bir triplendi hatun neden gitmedik diye. Alışınca öyle oluyor işte sinir bi durum
Evet kuzu bi boya vardı antik bronz diye ondan almış onunla yaptım üstlerini. Yalnız yemek masasının ordaki duvar kağıdı olan duvara asacaktım bunları ama üstünde baya kayboldu eskitme olunca o kötü oldu
Yaa kırık beyaz almıştım ama böyle olacağını tahmin etmemiştim , daha beyaz olur sanıyordum. Olmazsa başka duvara asarım artık , çıkmaz herhalde çünkü.Aaa ne demek triplenmek her pazar gitmek zorundamısınız sanki, alıştırınca böyle oluyor işte kuzu biraz çekin kendinizi bilsin o da..
Hmm evet oraya olmaz kuzu beyaz hali daha iyi olurdu araya beyaz eskitme yapsaydın keşke
Yaa kırık beyaz almıştım ama böyle olacağını tahmin etmemiştim , daha beyaz olur sanıyordum. Olmazsa başka duvara asarım artık , çıkmaz herhalde çünkü.
Sorma ayrıca alıştırdık böyle oldu evet. 5 haftada 5 kez geldin zaten diye sitem etmişti eşime hatırlıyorum daKaç kez gidecektik acaba bilemedim. Gitmediğimiz bir hafta olabilecek mi acaba diye merak ediyorum açıkçası, kendimize vakit ayıramıyormuşuz gibi geliyo o yüzden hoşlanmıyorum bu durumdan artık :)
Bilemedim kineden acaba
Benimkine de aynı sıklıkla gidiyoruz kuzu hatta zaman zaman daha çok :)) Çifte standart herhalde benimki bilmiyorum , ama haftasonumu vermek istemiyorum işte mesela. Bi gün eşim yokken ben evle uğraşıyorum diğer gün de bizim olsun istiyorum haliyle..Çıkmaz kuzucum o boya başka yere asarsın artık.
Kendi annene ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz peki ? Ya hafta da bir yeterli bence bizde hep d.günü falan bahanesiyle gittik dünde oturmaya gidelim dedik, benim canımı sıkanda ne zaman gitsek kalıcakmısınız kalın işe rahat gidersiniz diyor iyi de bizim evimiz var niye kalalım orda.
ahahhahKuruduk valla evlilik böyle yaptı bizi
Tiişikirler kuzucuum :)Mrs Pink ne güzel boymaışsın kuzu :) üniteyi naptın kurmadın mııı ayyy herkeste aynı heralde gelmiyosunuz mevzusu bizimde öyle gelmiyosunuz etmiyosunuz :) biz pek gitmedik evet ama anca kendimize vakit ayırıyoruz yada gelen giden oluyo
Benimkine de aynı sıklıkla gidiyoruz kuzu hatta zaman zaman daha çok :)) Çifte standart herhalde benimki bilmiyorum , ama haftasonumu vermek istemiyorum işte mesela. Bi gün eşim yokken ben evle uğraşıyorum diğer gün de bizim olsun istiyorum haliyle..
Ay kalma mevzuu da kötü tabii, insan ne cevap vereceğini bilemez. Allahtan bizimki henüz hiç öyle bir istekte bulunmadı buna da şükür :))
Ya benim gidince gerilme nedenlerimden biri de biraz garipYa ben öyle aman ben yaparım, aman ben getireyim dur ben kaldırayım falan gibi atılabilen bi tip değilim. Sanki öyle yapınca kendimi göstermeye çalışıyormuş gibi hissediyorum. E yapmayınca da ayrı kötü oluyo tabii. Hani amacım işten kaçmak falan değil de bi gösterişmiş gibi geliyo, öyle tiplerden pek hoşlanmam ben o yüzden herhalde.
Ay ne dertliymişim be
ahahhahay ben yine bu aralar yorgun hissediyorum kendimi düğünler var dinlenemiyorum haftasonları
Hahah yanlarında olsan gitmezsin emin olSelam kızlarcım, ben evlenir evlenmez eşimin işinden dolayı izmir e taşındım. Şimdi elimde olsa hem eşimin annesine hem annemlere her akşam giderdim
Ohoo olmazki lütfen evinizde durup duvar kağıdınızı yapıp ünitenizi kurun :) ahaha bencede aradın buldunTiişikirler kuzucuum :)
Hayır henüz yapamadık tabii geç gelince akşam, bugün dee ablamda yemekteyiz. Haftayı böyle kapatıcaz herhaldeÇok emrak ediyorum ama bi an önce yapmamız gereek.
Sizde de var di mi aynı mevzuu, neyse en azından bir alışkanlık oluşmamış o da bişey bence :)
Aman napcaz böyle ya bilmiyorum ki, bi hafta da gelicez dedik arkadaşım aradı size gelicem evdeyseniz diye e gel dedim bende. Öyle olunca gidemedik. Ona bile bir boyun büküldü. Napayım yani misafir varsa.
Sabah sabah dert aradım ve buldum!
Eşin birşey demiyorsa çifte standart işine sorun olmaz ama diğer türlüsü tehlikeliValla yok gidelim işlerim var diyorum sonra yaparsın falan diyor bu seferde Olmaz gidelim diyorum bende ısrarla haha
O konuda sıkıntı ortayı bulmak lazım herşeye atlamadan ucundan yardım ediceksin işte ben idare etmeye çalşıyorum
Ay haftasonu dinlenmeyince zor oluyor hafta bitmiyorm resmen
Hahah yanlarında olsan gitmezsin emin ol
evet perşembenin hayalini kuruyorum :)Eşin birşey demiyorsa çifte standart işine sorun olmaz ama diğer türlüsü tehlikeliValla yok gidelim işlerim var diyorum sonra yaparsın falan diyor bu seferde Olmaz gidelim diyorum bende ısrarla haha
O konuda sıkıntı ortayı bulmak lazım herşeye atlamadan ucundan yardım ediceksin işte ben idare etmeye çalşıyorum
Ay haftasonu dinlenmeyince zor oluyor hafta bitmiyorm resmen
Hahah yanlarında olsan gitmezsin emin ol
Haklısınn bilmediğin bir yere geldin sanırımmO bir intimal evet ama böylede çok yalnız hissediyorsun kendini. Duygulsallığomda bundan galiba
Tabi uzak olmak zordur ama alışırsın zamanla sanırımO bir intimal evet ama böylede çok yalnız hissediyorsun kendini. Duygulsallığomda bundan galiba
Offf perşembe günü yapayanlız kalıcam burdaevet perşembenin hayalini kuruyorum :)
Bizede tek tatil olan gün bu kuzuTabi uzak olmak zordur ama alışırsın zamanla sanırım
Offf perşembe günü yapayanlız kalıcam burda
Hatta c.teside olurduBizede tek tatil olan gün bu kuzukamuda olsak cumada olurduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?