- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
anladım kuzuu hadi hayırlısı :)İnşallah kuzucum
Dışarıdan iş veren bulamadım ama kendim birşeyler yapmaya çalışıyorum kuzu @Auralee gibi instagramdan plan yapıyorum şimdilik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım kuzuu hadi hayırlısı :)İnşallah kuzucum
Dışarıdan iş veren bulamadım ama kendim birşeyler yapmaya çalışıyorum kuzu @Auralee gibi instagramdan plan yapıyorum şimdilik
Hahah Ses bir-kii!Çok sıkıldımmm ben yaa ayy bi ses verin
Eee nereye geldiki ünitenHahah Ses bir-kii!
Öf ben de çok sıkılıyorummmm .
Ünitem gelmiş kayınvalide ziyareti sebebiyle akşama kadar göremeyip meraktan çatlicam yaaa
Saatlerdir şubeye ulaşmaya çalışıyorum geç getirsinler diye ama açan yok. Kargocu aradı 3 de kapıdayız diye. Dairenin kapısına bıraktırdım artık ben de mecburen. Eşim gitti eve şimdi almıştır içeri. İnşallah eksik bişey çıkmazEee nereye geldiki üniten
Çıkmaz çıkarsada iadesi olur yinede yada eksik parçayı yollarlar kuzu sıkıntı çıkarmazlarSaatlerdir şubeye ulaşmaya çalışıyorum geç getirsinler diye ama açan yok. Kargocu aradı 3 de kapıdayız diye. Dairenin kapısına bıraktırdım artık ben de mecburen. Eşim gitti eve şimdi almıştır içeri. İnşallah eksik bişey çıkmaz
Kaynanadayız akşamaAkşama ne yemek var? hatunlar
Kaynanadayız akşama
sende ne varroooo iyimiş
Hiç bilmiyorummmAkşama ne yemek var? hatunlar
sende ne varr
Tavuğun neresi o da önemli tabi sote yap en basititavuk yapıcam yani nasıl yapacağıma karar veremedim ama
Hiç bilmiyorummm
Tavuğun neresi o da önemli tabi sote yap en basiti
pirzola mı ne kisote olmaz sanırım, ortasında kemiği var..ay ne deniyordu adına unuttum..but, kanat, göğüs değil ama ona eminim
ayyy hiç yapasım yok makarna yapabilirim tavıklı mantarlı uzun zamandır istiyodu zatensen bulursun yaa
pirzola mı ne ki
ayyy hiç yapasım yok makarna yapabilirim tavıklı mantarlı uzun zamandır istiyodu zaten
rica ederimmm canım :)ayyy evetttt teşekkür ederim