- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
tek çeşit yanına salata yoğurt ne olursa :) sen kaç çeşit yapıyosun ki :)kaç çeşit yemek yapıyorsun ki normalde ?
tek çeşit yanına salata yoğurt ne olursa :) sen kaç çeşit yapıyosun ki :)
Kızlar uzun aradan sonra merhaba. Yüksek lisans bitecek doktoraya başlayacam derken hiç yazamadım buralara takip ettim ama evlenenler var allah bir ömür mutlu etsin sizleri. Şimdi sizlere sorum var çaycı, tost makinesi, süpürge ve saç kurutma makinelerinizi aldınızmı almadıysanız araştırdınızmı. Çok baktım ben ama markalarada karar veremiyorum
Bende rowentayı çok övüldüğü için almak istiyorum aslında ama fiyat olarak çok geliyor. Modelleri varmı canım aldığın ürünlerin veya resmiKendi adıma teşekkür ederim ilk önceTost makinesi,, kettle, kahve makinesi Arçelik, saç kurutma beko, supürgede rowenta aldım ben. açıkcası araştırmadımda süpürgeyi buradaki hatunlardan öğrendim , aldım
Bende rowentayı çok övüldüğü için almak istiyorum aslında ama fiyat olarak çok geliyor. Modelleri varmı canım aldığın ürünlerin veya resmi
kaç çeşit yapamıyorsun diye soracaktın sanırım
bizde öyle yapıyoruz, ana yemek salata , yoğurt .
İçimiz geçti bence bizim2 gündür pek durgun burası nazar değdi
Kuruduk valla evlilik böyle yaptı biziİçimiz geçti bence bizim
Hahah bence deKuruduk valla evlilik böyle yaptı bizi
Aa hadi bakalım bekliyoruzz. Bizde geç döndük çamaşır asabildim ancakHahah bence de
Dün akşam kayınvalideden geç döndük sayılır amaa 2 tanecik de olsa çerçeve boyamayı ihmal etmedim ben mesela, onu koyayım renk olsun madem dur
Neyse yemekte hazıra konuyo oluyoruz o da bişey hahahAa hadi bakalım bekliyoruzz. Bizde geç döndük çamaşır asabildim ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?