2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bi yemeğe gittim geldim ben de kaynatmışsınız odanın çizimini beğendim tabikide böyle bi ünite bulmak lazım
Bu ünite var zaten kuzucum, seçeneklerim arasındaydı ondan bunu yaptı @Conchiglia cığım http://urun.gittigidiyor.com/ev-bah...wwod4zMMlg&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 burada kendisi :)
toplanırız şimdi yalnız Mrs Pink duvar kağıtlarını beğenmedim ben bir tek Auralee nin gösterdiğini beğendim
Çok da uygundu onu mu alayım acabaaa . İlk gönderdiğimi kendimde sevmedim ayrıca neden gönderdiysem hahah
Auralee kuzucum o kahva makinasının bir eski sürümü var ya arçelik, onu ofiste kullanıyoruz dediğin gibi kendini kitliyo o da falan. Onun kahveleri de çok güel oluyo, hatta bişeyler yiyim de bi kahve içiym bak ben en iyisi

curlygirl canım senin saç kurutma makinesi hangisi ben bulamadım albümde. Saçlar gür ve kabarık zaten şekil vermek falan rahat oluyor öyle

İnşallah evimizi de alacağız ileride bende içimden geçenleri hayallerimi gerçekleştireceğim o güne kadar sabırsızlıkla bekleyeceğimama @Conchiglia ev alana kadar bizede fikir ver olurmu takıldığımız noktalarda sana ihtiyacımız olabilir

Vallahi bende bu mıdel istiyordum ama geçen hafta arzumun kahve makinsei gelince maliisef vazgeçtim daha sonraya artık bozulunca alırım bence al derim bu arada ben hala mutfağımı hangi renk gitsem mutfak için birtek aeliektrikli beyaz geldi diğer geri kalanı almadık ama renk işte düşündürüyor beni dün bernardoda o 4 lü seti gördüm çay kahve şeker ekmek kutusu 69 pembe ve nil yeşili vardı alıcaktım ama renge karar veremedim kahve makinem geldi beyazmı gidiyim diyorum metal grimi mi gidiyim siyahmı gidiyim bilemedim bu konuda ben kararsızım ya ona göre spatulamı bıçaklık takımımı ekmek kutumu kavanoz ve baharatlıklarımı ona göre alıp dizicemsiz nasıl yaptınız mutfağın rengini dolaplarının nasıl olacağını nasıl yakışıp yakışmayacağını

hadi bakalımmm :) duvar kağıdınıda düşünürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…