- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte zaten ortalama zevkin belli, mutfağın da o çizgide oluyor eninde sonunda anladığım kadarıyla. Haha neye benzeyecek çok merak ediyorum ben mesela
Ay sanırım alıyorum onu o zaman kuzuKuzu yastık ve fonla güzel olucaktı ama bulduğumuz ucuz olana bakabilirsin uyar gbi
Hihi salonunkini kolay seçmiştim yaa renk zor renk
Gerçekten mi ya teşekkür ederimm :)bence çok şeker bir şey olacak senin mutfağın
Bence her koşulda zor :)Hihi salonunkini kolay seçmiştim yaa renk zor renk
Ay çok korktum!
Siteye bilgilerimi girdim şifre geldi onu da girdim ama sonra uyarı geldi site bilgilerinizi çalmaya çalışıyor olabilir diye. Öff yaaa
Aynen öyle cancağzım sözünü dinleyeceğim kahve bizde tüketmeyiz özellikle ben midemde sorun var yasak sadece sturbucks karamel machiato okadar başka kahveye dair hiç bir şekillisini içemiyorumO zaman renk galiba farkı Amaan bakıcaz artık şu an pahalı ona kampanya beklerim ben. Kahve makinesini de sonra alırım şimdi nevresime döndüm yine mecbur
Ne yazık ki öyle. Ben de işte başka türlü renklendiricem zaten tezgahı çok kalabalık tutmam. Etrafa alacağım ufak tefek aksesuar vs onlarla tamamlarım becerebilirsem. Çaycı ben de almadım. Eğer öyle seviyorsa el mahkum sen de çaydanlığa talip olursun Düdüklüleri var onları çok seviyorum ben kaynayınca ötüyor
Ay neyse eyrsiz bir korkuymuş. Bankayı aradım da bu bankanın bi uyarısıymış, yaşanan problemlere karşı uyaryorlarmışmış. Siteyi de arayıp teyidimi aldım bir problem olmadığını umuyorum
Bende çok merak ediyorum evimin her köşesiniİşte zaten ortalama zevkin belli, mutfağın da o çizgide oluyor eninde sonunda anladığım kadarıyla. Haha neye benzeyecek çok merak ediyorum ben mesela
Hadi hayırlısı inşallah gule güle dizayn edip kullanırsınAy neyse eyrsiz bir korkuymuş. Bankayı aradım da bu bankanın bi uyarısıymış, yaşanan problemlere karşı uyaryorlarmışmış. Siteyi de arayıp teyidimi aldım bir problem olmadığını umuyorum
@Conchiglia cıım siparişimi vermiş bulunuyorum pazartesi falan gelir herhalde çok heyecanlı :)
Kuzucum duvar kağıdı aldım :)Mrs Pink ne aldın kaçırdım ben
Canım tseiekkürler inşallah :)Hadi hayırlısı inşallah gule güle dizayn edip kullanırsın
hangisiniiiiiiKuzucum duvar kağıdı aldım :)
Canım tseiekkürler inşallah :)
evet ya mavi tonlarını çok az çalışıyolar
Benm gönderdiğimi mi aldın kuzu :)Ay neyse eyrsiz bir korkuymuş. Bankayı aradım da bu bankanın bi uyarısıymış, yaşanan problemlere karşı uyaryorlarmışmış. Siteyi de arayıp teyidimi aldım bir problem olmadığını umuyorum
@Conchiglia cıım siparişimi vermiş bulunuyorum pazartesi falan gelir herhalde çok heyecanlı :)
Evet kuzucum ta kendisiii :))Benm gönderdiğimi mi aldın kuzu :)
http://www.ithalduvarkagiditr.com/index.php?p=7&id=222 Bu kuzucum :)hangisiniiiiii