• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aa ne güzellmiş
Moru çok güzel :)
Kuzu akşama eşime de bi göstereyim de alıcam ya, karşılaştırma yapmaktan beynim yandı bu da gayet güzel göründü senin çizimle :) O yüzden alayım diyorum. Akşama bu işi netleştiriciim inşallah! :KK70:
Ay çok baktıkça da insan bulanıyor değil mi?
Vallahi bende bu mıdel istiyordum ama geçen hafta arzumun kahve makinsei gelince maliisef vazgeçtim daha sonraya artık bozulunca alırım:oops: bence al derim bu arada ben hala mutfağımı hangi renk gitsem mutfak için birtek aeliektrikli beyaz geldi diğer geri kalanı almadık ama renk işte düşündürüyor beni dün bernardoda o 4 lü seti gördüm çay kahve şeker ekmek kutusu 69 pembe ve nil yeşili vardı alıcaktım ama renge karar veremedim kahve makinem geldi beyazmı gidiyim diyorum metal grimi mi gidiyim siyahmı gidiyim bilemedim bu konuda ben kararsızım ya ona göre spatulamı bıçaklık takımımı ekmek kutumu kavanoz ve baharatlıklarımı ona göre alıp dizicemsiz nasıl yaptınız mutfağın rengini dolaplarının nasıl olacağını nasıl yakışıp yakışmayacağını :KK56:
Açıkçası ben sevdiğim renkten gideyim dedim, aynı renk bulamayacaklarımı da ona uyumlu seçmeyi düşündüm. Küçük ev aletlerini metalik olarak pek sevemiyorum ben sanırım artık. Siyah da her ne kadar artistik gelse de inanılmaz toz tutuyor. Benim evdeki tost makinesi öyle ve sürekli üstü pis gibi görünüyor bir yerden sonra. Mutfak dolabının uyması da şansımıza kaldı artık :) O ekmek kutusunun nil yeşilini aldım çok beğenerek. Artık tabi sonucu merakla beklemedeyim :D

M Mrs_Angel kahve makinesi olarak da sana türk kahvesi için gelmiş mesela, benim alacağım filtre kahve makinesi. Biz çok türk kahvesi tüketmiyoruz nişanlımla çünkü. Bu tarz kahveyi seviyoruz, eğer siz de seviyorsanız öyle bi makine de alabilirsin bence. Nescafe yapmaktansa çok çok daha güzel oluyor filtre kahve, evi de bir mis kokutuyor ki anlatamam :21:

hadi bakalımmm :) duvar kağıdınıda düşünürsün
Şuan deli gibi onu düşünüyorum zaten , ilk günki hallerime döndüm yine :D Senin gönderdiğine bakıyorum şimdi mesela. O olucak gibimsi . Benim sonradan gönderdiğimi de sevdim ama dediğin gibi soluk da olabilir diye bi emin olamadım :)

Hof evet yaa, sonucu bu kadar merak etmesem dert değil de. Merak başa bela :D

http://www.istanbulbilisim.com.tr/a...ciri4jd0-AxKfRA5T0PL_vk3Ir9hyd3rJUaAmIO8P8HAQ
Türk kahvesi sevmiyorum ama şu makinenin güzelliği beni benden alıyor. Düdüklü gibi başlat düğmesine basınca ağzını sıkı sıkı kapatıyormuş buharda pişiriyormuş kıvamı çok güzel oluyormuş
Tamda istediğimi buldun gerçekten kullanmış biri olarak söylüyorum çok güzel pişirmesi süresi uyarması bol köpüğü ile benim favorim bu cihaz tavsiye ederim bende alacaktım işte ama alamıcam hediyeden ötürü masraf yapmak istemiyorum daha sonra alırım artık

Vallahi bende bu mıdel istiyordum ama geçen hafta arzumun kahve makinsei gelince maliisef vazgeçtim daha sonraya artık bozulunca alırım:oops: bence al derim bu arada ben hala mutfağımı hangi renk gitsem mutfak için birtek aeliektrikli beyaz geldi diğer geri kalanı almadık ama renk işte düşündürüyor beni dün bernardoda o 4 lü seti gördüm çay kahve şeker ekmek kutusu 69 pembe ve nil yeşili vardı alıcaktım ama renge karar veremedim kahve makinem geldi beyazmı gidiyim diyorum metal grimi mi gidiyim siyahmı gidiyim bilemedim bu konuda ben kararsızım ya ona göre spatulamı bıçaklık takımımı ekmek kutumu kavanoz ve baharatlıklarımı ona göre alıp dizicemsiz nasıl yaptınız mutfağın rengini dolaplarının nasıl olacağını nasıl yakışıp yakışmayacağını :KK56:

Uyum kısmı büyük risk canım ama yapacak birşey yok, herşeyi bekletip son ana sıkıştırmak daha kötü olur.
O yüzden uysun diye dua et sen :D Zaten dolaplarla uymasa da evin içine girince ordan burdan bişiler yapıp uyduruyosun sen onu yani merak etme :)

Şuan deli gibi onu düşünüyorum zaten , ilk günki hallerime döndüm yine :KK70: Senin gönderdiğine bakıyorum şimdi mesela. O olucak gibimsi . Benim sonradan gönderdiğimi de sevdim ama dediğin gibi soluk da olabilir diye bi emin olamadım :)

Hof evet yaa, sonucu bu kadar merak etmesem dert değil de. Merak başa bela :KK70:
Bu renkte çokta secenek yok kuzu zaten biz deli gibi aramıştık zamanında malum

Moru çok güzel :)

Açıkçası ben sevdiğim renkten gideyim dedim, aynı renk bulamayacaklarımı da ona uyumlu seçmeyi düşündüm. Küçük ev aletlerini metalik olarak pek sevemiyorum ben sanırım artık. Siyah da her ne kadar artistik gelse de inanılmaz toz tutuyor. Benim evdeki tost makinesi öyle ve sürekli üstü pis gibi görünüyor bir yerden sonra. Mutfak dolabının uyması da şansımıza kaldı artık :) O ekmek kutusunun nil yeşilini aldım çok beğenerek. Artık tabi sonucu merakla beklemedeyim :KK70:
Sen şimdi nil yeşilimi gidiyorsun mutfak renginde

canım benimkiyle farklarına baktınmı. sadece görüntüsümü farklı. bende çok anlamam ama arkadaşım tavsiye etmişti öyle almıştım
Ya üç aşağı beş yukarı yakınlar, sadece bunda iyon özelliği var saçı korumak amaçlı.
Şuan deli gibi onu düşünüyorum zaten , ilk günki hallerime döndüm yine :KK70: Senin gönderdiğine bakıyorum şimdi mesela. O olucak gibimsi . Benim sonradan gönderdiğimi de sevdim ama dediğin gibi soluk da olabilir diye bi emin olamadım :)

Hof evet yaa, sonucu bu kadar merak etmesem dert değil de. Merak başa bela :KK70:
Ne geliyosa başımıza hep meraktan zaten :D
Tamda istediğimi buldun gerçekten kullanmış biri olarak söylüyorum çok güzel pişirmesi süresi uyarması bol köpüğü ile benim favorim bu cihaz tavsiye ederim bende alacaktım işte ama alamıcam hediyeden ötürü masraf yapmak istemiyorum daha sonra alırım artık
Ya ben almycam bunu çok beğeniyorum görüntüsünü de ama işte dediğim gibi türk kahvesi çok tüketen insanlar değiliz.
Sen şimdi nil yeşilimi gidiyorsun mutfak renginde
Sarı :KK53: Kısmetse.. Sarı ekmek kutusu bulamadım ama artık o da uyum sağlayacak bir şekilde :D

Ya üç aşağı beş yukarı yakınlar, sadece bunda iyon özelliği var saçı korumak amaçlı.

Ne geliyosa başımıza hep meraktan zaten :KK70:

Ya ben almycam bunu çok beğeniyorum görüntüsünü de ama işte dediğim gibi türk kahvesi çok tüketen insanlar değiliz.

Sarı :KK53: Kısmetse.. Sarı ekmek kutusu bulamadım ama artık o da uyum sağlayacak bir şekilde :KK70:
benimindede var :p

Uyum kısmı büyük risk canım ama yapacak birşey yok, herşeyi bekletip son ana sıkıştırmak daha kötü olur.
O yüzden uysun diye dua et sen :KK70: Zaten dolaplarla uymasa da evin içine girince ordan burdan bişiler yapıp uyduruyosun sen onu yani merak etme :)
Öylemi dersin :KK22: işimiz dulara kaldı demek e napak edeciik artık allahım neolur bu sevgili kuluna güzel ve uyumlu renk olanlaından bir mutfak nasip et ki aldıklarım abzürt durmasın amiiin aslında limon sarısını çok seviyorum da bulamam sanırım herşeyini ya bide benim nişanlım tutturdu çay makinesi istemiyorum çay çaydanlıkta daha güzel oluyor diyor tefalin camlı çaydanlığı var onu alıcam ben diyor :KK20:

O zaman renk galiba farkı :D Amaan bakıcaz artık şu an pahalı ona kampanya beklerim ben. Kahve makinesini de sonra alırım şimdi nevresime döndüm yine mecbur :D
Öylemi dersin :KK22: işimiz dulara kaldı demek e napak edeciik artık allahım neolur bu sevgili kuluna güzel ve uyumlu renk olanlaından bir mutfak nasip et ki aldıklarım abzürt durmasın amiiin aslında limon sarısını çok seviyorum da bulamam sanırım herşeyini ya bide benim nişanlım tutturdu çay makinesi istemiyorum çay çaydanlıkta daha güzel oluyor diyor tefalin camlı çaydanlığı var onu alıcam ben diyor :KK20:
Ne yazık ki öyle. Ben de işte başka türlü renklendiricem zaten tezgahı çok kalabalık tutmam. Etrafa alacağım ufak tefek aksesuar vs onlarla tamamlarım becerebilirsem. Çaycı ben de almadım. Eğer öyle seviyorsa el mahkum sen de çaydanlığa talip olursun :D Düdüklüleri var onları çok seviyorum ben kaynayınca ötüyor :P

bu kadar kasma bence ya , ben o kadar önemsememiştim..çok renkli bir mutfağım yok tabi orası ayrı :KK53::KK51:

bu kadar kasma bence ya , ben o kadar önemsememiştim..çok renkli bir mutfağım yok tabi orası ayrı :KK53::KK51:
İşte zaten ortalama zevkin belli, mutfağın da o çizgide oluyor eninde sonunda anladığım kadarıyla. Haha neye benzeyecek çok merak ediyorum ben mesela :D

Back