- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Merhaba kızlar yahu bu evlilik heyecanı öldürecek beni sevgilimle dün konuşuyoruz da heyecanı ve stresi sardı beni ocak sonu gibi istemeye gelecekler kısmetse düğün masraflarını falan konuşuyoruz da amma pahalıya patlıyor yaa altından nasıl kalkıcaz bilmiyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ayy bence de ama işte bu iş için buna istekli bir eş de lazım. Bu çok zor gibi sanki. Yani neredeyse imkansız.1. yıl dönümünde yapılabilir bence
Merhabagüzel heyecanlar bunlar , tadını çıkar ..
Son üç ay gör sen heyecanıAy ne bileyim ya ben bi telaş istiyorum işte o kadar
Valla insan başta gözüne kestiremiyor ama işin içine girince Allah yuva kuranın yardımcısı gerçekten. Bu olaylardan önce bi cep telefonu taksidine girmekten korkan ben ne ödemeleri yapmışım. Her seferinde bir seviye yükseliyor borçlar tabi ama altından kalkılıyor bir şekilde. Gözünü karartmadan girilecek yol değilMerhaba kızlar yahu bu evlilik heyecanı öldürecek beni sevgilimle dün konuşuyoruz da heyecanı ve stresi sardı beni ocak sonu gibi istemeye gelecekler kısmetse düğün masraflarını falan konuşuyoruz da amma pahalıya patlıyor yaa altından nasıl kalkıcaz bilmiyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsun
Son üç ay gör sen heyecanıBöyle saldım ya kendimi, tutuşucam o zaman panikten
Valla insan başta gözüne kestiremiyor ama işin içine girince Allah yuva kuranın yardımcısı gerçekten. Bu olaylardan önce bi cep telefonu taksidine girmekten korkan ben ne ödemeleri yapmışım. Her seferinde bir seviye yükseliyor borçlar tabi ama altından kalkılıyor bir şekilde. Gözünü karartmadan girilecek yol değilHayırlı olsun, tadını çıkarın :)
Bi 3 ay daha boş boş bekleyelim mi yani bu mu ?Son üç ay gör sen heyecanıBöyle saldım ya kendimi, tutuşucam o zaman panikten
Ayy bence de ama işte bu iş için buna istekli bir eş de lazım. Bu çok zor gibi sanki. Yani neredeyse imkansız.
Adam bu çekimi için bile gerim gerim gerildi
Sende umut var sanki o zamannn?bence şansımızı deneriz ya
Aynen öyle yapıyoruz dedik zamanı gelince bu günleri hatırlayıp vay be diycez.. Çok tatlı zamanlar aslında ilişkinin en tatlı dönemi
Sende umut var sanki o zamannn?
Hahah o gelinlik bir şekilde bir daha giyilecek diyorsun yaniya ben save the date çekimi istiyordum , onu yapamadım , belki kabul eder diye düşünüyorumen kötü ihtimal Gelinliği giyer sahilde koşarım
Biz nişanlılık dönemini uzatmak istemiyoruz hiç ne kadar uzarsa afedersnz okdr bku çıkarKesinlikle en güzel zamanlarıNişan olduktan sonra zaten düğün için koşturmaya başlıyorsun
Nişandan ne zaman sonra düğün olucaken uyuz sorulardan biridir bu da
Hahah o gelinlik bir şekilde bir daha giyilecek diyorsun yani
Ay benim de ne yapıp edip bir daha giymem lazım yaaaa, yoksa çok fena mutsuz olucam
Biz nişanlılık dönemini uzatmak istemiyoruz hiç ne kadar uzarsa afedersnz okdr bku çıkarocak sonu gibi nişan mayıs haziran gibi düğün diyoruz ama sadece diyoruz aileler ne der ne dicek hiç bilmiyoruz
Diyorum ya sadece bizim planlarımız bu aileler ocakta tanışınca konuşulcak herşeyyani durum müsait olursa beklemeye gerek yok tabi..biz ocakta nişanlandık, eylülde evlendik..Ailelerin görüşü de önemli tabi
Diyorum ya sadece bizim planlarımız bu aileler ocakta tanışınca konuşulcak herşey
kızlar konular ne biri bana özet geçsin
Ay bi ben mi kaldım yaBi 3 ay daha boş boş bekleyelim mi yani bu mu ?
Bekleyemem efendim hayır!
Evett az çekmedim. Kendim de bilmiyordum çok sinir bozucuyduNişandan ne zaman sonra düğün olucaken uyuz sorulardan biridir bu da
KAdının biri evlilik yıldönümünde kocasını evde gelinlikle karşılamış sürpriz olsun diye, çok duygusal diye paylaşmışlar da kadının yine gelin olası gelmiş işte, kendi kendine sürpriz yapmış sadeceHahah o gelinlik bir şekilde bir daha giyilecek diyorsun yani
Ay benim de ne yapıp edip bir daha giymem lazım yaaaa, yoksa çok fena mutsuz olucam
Ah işte bizim düğün baya uzadı mesela aileler işin içine girinceBiz nişanlılık dönemini uzatmak istemiyoruz hiç ne kadar uzarsa afedersnz okdr bku çıkarocak sonu gibi nişan mayıs haziran gibi düğün diyoruz ama sadece diyoruz aileler ne der ne dicek hiç bilmiyoruz
ayy evet bahara giyicem ben inşallahGelinliği bir daha mı giysek diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?