2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Merhaba güzel heyecanlar bunlar , tadını çıkar ..

Ay ne bileyim ya ben bi telaş istiyorum işte o kadar
Son üç ay gör sen heyecanı Böyle saldım ya kendimi, tutuşucam o zaman panikten
Valla insan başta gözüne kestiremiyor ama işin içine girince Allah yuva kuranın yardımcısı gerçekten. Bu olaylardan önce bi cep telefonu taksidine girmekten korkan ben ne ödemeleri yapmışım. Her seferinde bir seviye yükseliyor borçlar tabi ama altından kalkılıyor bir şekilde. Gözünü karartmadan girilecek yol değil Hayırlı olsun, tadını çıkarın :)

Allah yardımcımız olsun gerçekten öyle evlenecek adama Allah yardım ediyor

Aynen öyle yapıyoruz dedik zamanı gelince bu günleri hatırlayıp vay be diycez.. Çok tatlı zamanlar aslında ilişkinin en tatlı dönemi

Kesinlikle en güzel zamanları Nişan olduktan sonra zaten düğün için koşturmaya başlıyorsun

Nişandan ne zaman sonra düğün olucak en uyuz sorulardan biridir bu da

ya ben save the date çekimi istiyordum , onu yapamadım , belki kabul eder diye düşünüyorum en kötü ihtimal Gelinliği giyer sahilde koşarım
Hahah o gelinlik bir şekilde bir daha giyilecek diyorsun yani
Ay benim de ne yapıp edip bir daha giymem lazım yaaaa, yoksa çok fena mutsuz olucam

Kesinlikle en güzel zamanları Nişan olduktan sonra zaten düğün için koşturmaya başlıyorsun

Biz nişanlılık dönemini uzatmak istemiyoruz hiç ne kadar uzarsa afedersnz okdr bku çıkar ocak sonu gibi nişan mayıs haziran gibi düğün diyoruz ama sadece diyoruz aileler ne der ne dicek hiç bilmiyoruz

Biz nişanlılık dönemini uzatmak istemiyoruz hiç ne kadar uzarsa afedersnz okdr bku çıkar ocak sonu gibi nişan mayıs haziran gibi düğün diyoruz ama sadece diyoruz aileler ne der ne dicek hiç bilmiyoruz

yani durum müsait olursa beklemeye gerek yok tabi..biz ocakta nişanlandık, eylülde evlendik..Ailelerin görüşü de önemli tabi

yani durum müsait olursa beklemeye gerek yok tabi..biz ocakta nişanlandık, eylülde evlendik..Ailelerin görüşü de önemli tabi
Diyorum ya sadece bizim planlarımız bu aileler ocakta tanışınca konuşulcak herşey

Bi 3 ay daha boş boş bekleyelim mi yani bu mu ?
Bekleyemem efendim hayır!
Ay bi ben mi kaldım ya
Evett az çekmedim. Kendim de bilmiyordum çok sinir bozucuydu
Hahah o gelinlik bir şekilde bir daha giyilecek diyorsun yani
Ay benim de ne yapıp edip bir daha giymem lazım yaaaa, yoksa çok fena mutsuz olucam
KAdının biri evlilik yıldönümünde kocasını evde gelinlikle karşılamış sürpriz olsun diye, çok duygusal diye paylaşmışlar da kadının yine gelin olası gelmiş işte, kendi kendine sürpriz yapmış sadece
Ah işte bizim düğün baya uzadı mesela aileler işin içine girince İnşallah sizin öyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…