2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bizde de çuvalla değildi yahu aaa! En azından bir fikir geliştirme bir bişey yanii . Bi heyecan bekliyoruz anlıyomusun?
katılıyorum kuzucum balayını ayarlamak bile günlerimizi almıştı hani bak bunlar hala duruyor
Di mi ama, balayı ayrı kına mekanı ayrı kına kıyafeti zaten apayrı..... Ay ne günlerdi be heheytt

ay ne mücadeleler vermiş o nişanlı beyleee
bu arada kızlar dün bi arkadaşım dış çekim yaptılar sahilde bayıldım fotolara denizin içinde falan biz yapamadık yeni gelin olacaklar yapın valla müthiş duruyo

ay evet hiç eşya, çeyiz, gelinlik damatlık konusu yok
E şimdi gelinlik damatlık kına elbisesi için erken, mekan tutuldu, mobilyaya karar verildi. Ben daha napayım şimdi davetiye mi hazırlayayım
Yaa tam benlik aslında da nişanlımı o suya sokamam Bir de nikah öncesi çekelim dedik biz o yüzden zor :/

Ben öyle yaptıracaktım biliyosunuz az araştırmadım. AMa sınra o fotolarda bütün kareler birbirine benziyormuş gibi gelmişti. İki konsepte girişince de parası 2 katı olmuştu bıraktım Zaten eşimde yanaşmamıştı da pek...
E şimdi gelinlik damatlık kına elbisesi için erken, mekan tutuldu, mobilyaya karar verildi. Ben daha napayım şimdi davetiye mi hazırlayayım
Ay ne bileyim ya ben bi telaş istiyorum işte o kadar

ay bunlar iki konseptte var bir normal dış çekim bir sahilde sonra gelinliği çıkartıp denizde çektiler harika. fiyatıda sanırım makul oldu arkadaşmış çekende.

ay bunlar iki konseptte var bir normal dış çekim bir sahilde sonra gelinliği çıkartıp denizde çektiler harika. fiyatıda sanırım makul oldu arkadaşmış çekende.
Heh öyle çok güzel oluyo iştee, ay benim de bi arkadaş öyle yapmıştı denizin içinde var baya su altı çekim yani ama gelinlik damatlık vardı yine üstlerinde o da değişik bişi olmuştu

Heh öyle çok güzel oluyo iştee, ay benim de bi arkadaş öyle yapmıştı denizin içinde var baya su altı çekim yani ama gelinlik damatlık vardı yine üstlerinde o da değişik bişi olmuştu
çok hoş oluyor ya ve çok seksi pozlar oluyor tabi herkes cesaret edemez. ben ay bak ne kadar güzel fotolar dedikçe benim muhalefet eşim o ne öyle ya diyip durdu

çok hoş oluyor ya ve çok seksi pozlar oluyor tabi herkes cesaret edemez. ben ay bak ne kadar güzel fotolar dedikçe benim muhalefet eşim o ne öyle ya diyip durdu
Ay evet öyle oluyo biraz doğru
Hahaho ne öyle ya demek
Ben isterdim de kader kısmet artık Bizden geçti değil mi

Merhaba kızlar yahu bu evlilik heyecanı öldürecek beni sevgilimle dün konuşuyoruz da heyecanı ve stresi sardı beni ocak sonu gibi istemeye gelecekler kısmetse düğün masraflarını falan konuşuyoruz da amma pahalıya patlıyor yaa altından nasıl kalkıcaz bilmiyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…