2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Herkes en az bir kere daha giymek istiyor sanırım
Yalnız olmamak da güzel tabiii
Hahaha ben yapsam eşim napar acaba, Allahım herhalde ağlayarak çıkarırdım gelinliği çok komiğime gitti şuan nedense
ayy evet bahara giyicem ben inşallah
Hii eveet sen zaten giyiceksin di mi bi daha. Aslında o bi kereye mi ben de giydim ama yetmiyor yetmiyor! Sonra bi kere daha isteyebilirsin bak

kuzucum evde giy kocanı öyle karşıla ozaman

Ben direk @Conchiglia nın tarzda olanlara baktım da baya uçuk gelmişti, 90 çok iyi tabi

Yok değil galiba, renk seçeneği krem+turkuaz çünkü
bencede değildir ya bir an şüpheye düştüm ama krem maviden alabilirm her an uyuyorda benim salona
Çok güzellermiş ya ama çok ucuz diyince ben de bi kaldım evet senin gösterdiğin model uygunmuş çok da tatlı.
Bana zigon aldıracaksın zorla off
ama çok güzel değillermi ihtiyaçta yokmu

Belli olmayan banyoya fırça bakmam gibi şeyler uygun yani Ohoo doğmamış bebeğe don biçeyim istiyorsun Onu da yapayım mı
Hahaha don şimdilik bekleyebilir ama diğer şeyler olur yani. Neticede belli olsa da diye başlıyor cümle, bence gayet makul
ama çok güzel değillermi ihtiyaçta yokmu
Evet ya çok güzeller, ihtiyaç da var... Poff . Ama benim yine bir çok şeye ihtiaycım var. Boş bir oda beni bekliyor neticede aman yaa

aman eksik bitmiyor yaa benimde eksiğim çok ama ucunzmuş bunlar baya aklında olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…