Yalnız olmamak da güzel tabiiiHerkes en az bir kere daha giymek istiyor sanırım
Hahaha ben yapsam eşim napar acaba, Allahım herhalde ağlayarak çıkarırdım gelinliği çok komiğime gitti şuan nedenseKAdının biri evlilik yıldönümünde kocasını evde gelinlikle karşılamış sürpriz olsun diye, çok duygusal diye paylaşmışlar da kadının yine gelin olası gelmiş işte, kendi kendine sürpriz yapmış sadece
Hii eveet sen zaten giyiceksin di mi bi daha. Aslında o bi kereye mi ben de giydim ama yetmiyor yetmiyor! Sonra bi kere daha isteyebilirsin bakayy evet bahara giyicem ben inşallah
kuzucum evde giy kocanı öyle karşıla ozamanYalnız olmamak da güzel tabiii
Hahaha ben yapsam eşim napar acaba, Allahım herhalde ağlayarak çıkarırdım gelinliği çok komiğime gitti şuan nedense
Hii eveet sen zaten giyiceksin di mi bi daha. Aslında o bi kereye mi ben de giydim ama yetmiyor yetmiyor! Sonra bi kere daha isteyebilirsin bak
Ama bunlar çok güzeelkızlar buarada zigon almayanlar bir site buldumm sizce nasıll https://montesehpa.net/Anasayfa
ayy evet bahara giyicem ben inşallah
çok ucuz birde yaAma bunlar çok güzeel
Kısmet olursa inşallahh kuzuayy giy ya , ne güzel olur baharda da
çok ucuz birde ya
Kısmet olursa inşallahh kuzu
Ucuz muuçok ucuz birde ya
Ben direk @Conchiglia nın tarzda olanlara baktım da baya uçuk gelmişti, 90 çok iyi tabi
Amanınn inşallah değilay bi dk bunlar tek tek değildir herhalde dimi
Evet evet gayet iyi , ama bu yetmez tabi benzeri telaşları sıkça görmek istiyorum benBanyonun rengi falan belli olsa ben de şunu alabilirdim mesela http://www.dekorazon.com/5-parca-banyo-seti-detayi-105365
Mrs Pink yeterli bir telaş mı cınım
Çok güzellermiş ya ama çok ucuz diyince ben de bi kaldım evet senin gösterdiğin model uygunmuş çok da tatlı.çok ucuz birde ya
Belli olmayan banyoya fırça bakmam gibi şeyler uygun yaniEvet evet gayet iyi , ama bu yetmez tabi benzeri telaşları sıkça görmek istiyorum ben
Ben direk @Conchiglia nın tarzda olanlara baktım da baya uçuk gelmişti, 90 çok iyi tabi
bencede değildir ya bir an şüpheye düştüm ama krem maviden alabilirm her an uyuyorda benim salonaYok değil galiba, renk seçeneği krem+turkuaz çünkü
ama çok güzel değillermi ihtiyaçta yokmuÇok güzellermiş ya ama çok ucuz diyince ben de bi kaldım evet senin gösterdiğin model uygunmuş çok da tatlı.
Bana zigon aldıracaksın zorla off
Hahaha don şimdilik bekleyebilir ama diğer şeyler olur yani. Neticede belli olsa da diye başlıyor cümle, bence gayet makulBelli olmayan banyoya fırça bakmam gibi şeyler uygun yaniOhoo doğmamış bebeğe don biçeyim istiyorsun Onu da yapayım mı
Evet ya çok güzeller, ihtiyaç da var... Poff . Ama benim yine bir çok şeye ihtiaycım var. Boş bir oda beni bekliyor neticede aman yaaama çok güzel değillermi ihtiyaçta yokmu
aman eksik bitmiyor yaa benimde eksiğim çokHahaha don şimdilik bekleyebilir ama diğer şeyler olur yani. Neticede belli olsa da diye başlıyor cümle, bence gayet makul
Evet ya çok güzeller, ihtiyaç da var... Poff . Ama benim yine bir çok şeye ihtiaycım var. Boş bir oda beni bekliyor neticede aman yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?