2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayyy çok güzel oluyor öyle evet kesinlikle evlendiğimizde kavanozlara reçel marmelat ev yoğurdu domates biber rendesi bezelye turşu tarhana yapıp koymak lazım annem yaparken öğrendim sağolsun hevesliydimhep izlerdim mutfak konusunda iyikide meraklı olmuşum bilmediğim birşeyide yapsam tutturyorum hiç ziyan etmedim bu zamana kadar

haha barbinin eşyalarıyla mutfağımda oynuyorum diyor
demekki kafalar ordan çizikmiş barbiem benimde olmadı hiç bitane kardeşimin vardı o da barbienin ayağını ısırarak kopramıştı bende attım
Hahaha ısırarak koparmışmıydı offf
Ay benim de ablamın kıvırcık saçlı bi bebeği vardı şeker kız candy di adı tabii
Hep kabusum olurdu o benim kafası kopmuş havada uçuyordu üstüme üstüme geliyordu o kafa bak yine korktum şuan
Ayrıca mutfağı neden pembe yaptığımı çocukluğuma inerek bulmuştum bundan bir kaç ay önce, herşeyin sorumlusu annem!

o kadar detaylı uğraşabileceğimi sanmıyorum onlar annemden sağolsun

yani bende sevmezdim o koca saçlı bebekleri
kısacası no bebek
annendir eminim senin pembe sevgin değildir o

ımmmm ne güzelll :)

Hadi yaa küçük tırtıl seni zincir zincir diye diye allahım ne anılarımız var küçüklüğümüze dair ya bir insek kimbilir kimimiz neler yaptık ben çok sessizmişim ağlamazmışım uslu olmama ragmen odayı yakmışım evi su bastırmışım sabah evden gelinliğimi giyerek ananeme kaçmışım ve bunları yaparken 3-4 yasındayım düşünün daha neler neler allahım gülüyorum hepsine bu arada detayı kaçırmamış olmanız gerekitki gelinlik sevdam o yaşlardan taa geliyor evden kaçmamın sebebi de gelinliğimi alıcaklarmış diye giyip kaçmışımne ağlamıştım hiç unutmam

o pembeli cicili bicili mutfak yapmanın çocukluktan gelen bir etkisi olduğunu anlamalıydık

Saolll kuzum :) keşkeee yıllar önce gelmiştim bir kez
o zaman tekrar bekleriz

uslu olmana rağmen evi yaktıysan korktum yaramaz halinden

Hadi yaaa demek sende bir erkek gibi hevesler var benim kuzenimde bebek oynamaz erkek oyuncaklarıyla oynar ve büyüdü lisede şimdi böyle görsen sert bmizahları var kızdan çok erkek arkadaşı var hee yanlış anlaşılmasın sevgiliside var bazen anlattığımda sasırıyolar ama terslik bi durum yok

http://www.nefisyemektarifleri.com/tavada-pratik-su-boregi-yapimi-657456/ al bakalım :) akşammı yapıcaksın bende aldım yufkayı ama yapsammı yapmasam mı bilemiyorum içine peynir bulmam lazım
Tişikirleer :)))
Öyle yapmayı düşünüyorum kuzu. Eşim geç geldiği zaman yemek yemek istemiyo pek, ama patatesli börek olursa da asla hayır demeyeceğini biliyorum
pattesli yaptım güzeldi
Patateslisi biraz pratiklikten çıkıyor ama olsun ben de öyle yapıcam :))

o pembeli cicili bicili mutfak yapmanın çocukluktan gelen bir etkisi olduğunu anlamalıydık
Haha tamamen psikolojk bir travmanın eseri

Haha evet canım öyleydi küçükken. Öyle erkek arkadaşlarla oynamazdım ama çok güzel döverdim mesela onları ilkokulda falan. Birini yakalyıp kafasını 3-5 kere duvara vurmuşluğum var nasıl bir psikopattım acaba AMa pişmanmıyım asla, çok uyuz oluyodum kendisine

şimdi ben anlayamadım nikahtan sonra mı düğün olacak kına yerine bekarlığa veda mı olacak?
güle güle kullan hayırlı olsun
Şimdi arkadaşım şöyle olacak nikahtan bir gün önce normalde kına olurya bende düğünümde kınamı birarada yapacağım ya biz yine nikahtan bir gün önce kına gibi kızkıza bayanlarla veda partisi yapıp eğleneceğiz babamın evinde son gecemi geçireceğim ertesi sabah ise gündüz nikah sonra salon düğün gibi gelinliklerle olucam gecenin sonunda veya ortalarında ise kına gecesi yapılacak ve bitecek

Olabilir evet :) ama peynir daha çabuk oluyo ya kuzu ondan didim
evet peynir kolay kuzu en iyisi çıkışta bir market yap sen

ama kuzu pattesli kaşarlı yaptım yani ikisi karışıncada iyi oluyor patatesli uğraştırıcı ama tercih sebebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…