2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aldıklarınızın fotosu nerde bakım hani ozmaan affederiz belki
Hımm şey... Ben evi toplama derdine düştüm ya ondan yok

tabi ne sandın ben hafta sonu dersime çalıştım arkadaşlarımla gezmedim
Hehh bravo arkadaşım
Hiç bana bakma kuzu , benim telaşım vardı sen niye çekmiyosun hem ayıp değil mi hahah
Ay deli Ben de dün elmalı turta yaptım
Aaa ben anneme renkli turta şeysi aldırdım tarifi alayım artık

ya evet benim çok eksiğim var daha bakamadım alamadım önümüzdeki ay tekstil kısmını halledeceğim nevresim yatak örtüsü falan ama günlük kullanımada daha bişeyim yok
canım yemeklerden dolayı hatırlatmak istemiştim hani kilolar yağlar göbüşler diyorum :)

ay birde fotosuzmu geldiniz aaaa çok ayıp çok ama haklısın bak burdada suçlu Auralee gibi geldi

bayılırım elmalı turtaya canım istedi
KArgolayayım hemen
Trpst Auralee hatırlarıtım önümüzdeki aylarda düğününüz var
Amaan daha çok var
ya evet benim çok eksiğim var daha bakamadım alamadım önümüzdeki ay tekstil kısmını halledeceğim nevresim yatak örtüsü falan ama günlük kullanımada daha bişeyim yok
Benim de çok eksik onlar yaa hatırlatma ben rahat takılıyorum böyle iyi
Hiç bana bakma kuzu , benim telaşım vardı sen niye çekmiyosun hem ayıp değil mi hahah
Ama ben de hemen saklama derdine girdim
Aaa ben anneme renkli turta şeysi aldırdım tarifi alayım artık
Ayy tamam kuzu yazayım hemenn, şimdi sen üzerine hamur rendelenen modelden mi istersin, yoksa böyle üstü komple kapalı olanlardan mı
ay birde fotosuzmu geldiniz aaaa çok ayıp çok ama haklısın bak burdada suçlu Auralee gibi geldi
Ama saklıyodum ben

Ayy tamam kuzu yazayım hemenn, şimdi sen üzerine hamur rendelenen modelden mi istersin, yoksa böyle üstü komple kapalı olanlardan mı
Hofff nasıl sorular onlar yaaa ağzım sulanıyooor
Bu işin gurmesi sensin hangisini tavsiye edersen onu isterim, bir de ilk deneme kolaylığına da bak tabi

Hofff nasıl sorular onlar yaaa ağzım sulanıyooor
Bu işin gurmesi sensin hangisini tavsiye edersen onu isterim, bir de ilk deneme kolaylığına da bak tabi
Hımm hamuru oklavayla açma zorluğu birindeki, diğerindeki de hamuru rendeleme zorluğu kuzucum Lezzet olarak ikisi de güzel ben de seçemedim kardeşime sordum yani

Hımm hamuru oklavayla açma zorluğu birindeki, diğerindeki de hamuru rendeleme zorluğu kuzucum Lezzet olarak ikisi de güzel ben de seçemedim kardeşime sordum yani
Tabi ben oklavam olmadığını şuan hatırlamış oldum bu arada hahaha
Günaydın kızlar
Günaydın kuzu hoşgeldin :)

YEKTA61 cım bu arada hayırlı olsun kına güzel geçmiş , darısı düğüne inşallah

ooo bayılırımmm :) banada yapppsanaaa
Hemen kuzu sen gel ben sana sofrayı donatırım

bende düğünümüzün falan olduğunu curlygirl söyleyince hatırladım şu nişandan sonra sülalem rahat moduna geçtim

Kimse beni tebrik etmiyor ama küstüm sizinle ..
incir reçelini kaymakla çok severim ımmmm tebirkler

Kimse beni tebrik etmiyor ama küstüm sizinle ..
hem incir deyince çocukluk anılarım aklıma geliyor ben inciri çok severim babam gececiymiş o gün annemde yazık yalnız benimle başbaşa gece 00:00 da başlamısım ağlamaya zincir zincir(incir) annem kızım nerden bulayım sana inciri falan diyomuş ama susmamışım amcamı aramış gecenin körü adam çıkmış almış gelmiş

Bu arada dün çocukluk arkadaşımın nişanı vardı benim nişan yaptığımsalonu tutmuştu gözlerim doldu o anlara gittim. Sonra hani şu düğün kına birarada olsun konusuna da son noktayı koyduk ve şöyle karar verdik bir gün öncesi kızlar kuzenler bayan akrabalar parti yapacağız eğleneceğiz ertesi gün nikah be sonrasında düğün gibi salona gideceğiz pasta takı merasimi eğlence derken ortaların da hint kostümü kıyafeti giyeceğim kınam yakılacak ve hint dansı gösterim var tek başıma sergiledikten sonra yine benim gibi dansçı olan arkadaşım da salsa ve bachata gösteri yapacak ve gece son bulup kendi evime geçeceğim böyle karar verdik ve dün mekan yerini yine nişan yaptığım mekan ile anlaştım dünde oradaydık ya yukarı çıktık görüştük eski fiyattan yaptı kaporamızı verip sözleşmemizi yaptık hayırlısıyla çok mutluydum karşı tarafın ailesini tek tek arayıp haber verdik. Sıkı durun tarihim 21.05.2015 cumartesi akşamı oldu. Sonra supriz bitmedi eve geldik birde ne göreyim yine çeyizime hediyeler gelmiş arzumun kahve makinesi ve artık yeter dediğim kahve fincanından bir takım daha ve tefalin actifry 1 kaşık ile herşeyi kızartıp pişiren bir yemek uzmanı oda siparişte geliyor resimlerini atamadımilkfırsatta albüme ekleyeceğim yeni cicilerimi

Hahahah zincir zincir demek çok iyi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…