Hımm şey... Ben evi toplama derdine düştüm ya ondan yokaldıklarınızın fotosu nerde bakım hani ozmaan affederiz belki
Hehh bravo arkadaşımtabi ne sandın ben hafta sonu dersime çalıştım arkadaşlarımla gezmedim
Hiç bana bakma kuzu , benim telaşım vardı sen niye çekmiyosun hem ayıp değil mi hahah
Aaa ben anneme renkli turta şeysi aldırdım tarifi alayım artıkAy deliBen de dün elmalı turta yaptım
canım yemeklerden dolayı hatırlatmak istemiştimya evet benim çok eksiğim var daha bakamadım alamadım önümüzdeki ay tekstil kısmını halledeceğim nevresim yatak örtüsü falan ama günlük kullanımada daha bişeyim yok
ay birde fotosuzmu geldiniz aaaa çok ayıp çokHımm şey... Ben evi toplama derdine düştüm ya ondan yok
Hehh bravo arkadaşım
Hiç bana bakma kuzu , benim telaşım vardı sen niye çekmiyosun hem ayıp değil mi hahah
Aaa ben anneme renkli turta şeysi aldırdım tarifi alayım artık
oyyy o kısmı gelmedi bile aklıma doğru diyosun ama ben 2 kilo almaya çalısıyorum onu alayım sonra dikkat edeceğimcanım yemeklerden dolayı hatırlatmak istemiştimhani kilolar yağlar göbüşler diyorum :)
Yani bencede ben masumum
ooo bayılırımmm :) banada yapppsanaaaevet çok güüzeldi fotosunu çekeyim ben size lezzetinede bayıldım şiddetle tavsiye olunur
ben cupcake gibi yaptım
KArgolayayım hemenbayılırım elmalı turtayacanım istedi
Amaan daha çok var
Benim de çok eksik onlar yaa hatırlatma ben rahat takılıyorum böyle iyiya evet benim çok eksiğim var daha bakamadım alamadım önümüzdeki ay tekstil kısmını halledeceğim nevresim yatak örtüsü falan ama günlük kullanımada daha bişeyim yok
Ama ben de hemen saklama derdine girdimHiç bana bakma kuzu , benim telaşım vardı sen niye çekmiyosun hem ayıp değil mi hahah
Ayy tamam kuzu yazayım hemenn, şimdi sen üzerine hamur rendelenen modelden mi istersin, yoksa böyle üstü komple kapalı olanlardan mıAaa ben anneme renkli turta şeysi aldırdım tarifi alayım artık
Ama saklıyodum ben
Hofff nasıl sorular onlar yaaa ağzım sulanıyooorAyy tamam kuzu yazayım hemenn, şimdi sen üzerine hamur rendelenen modelden mi istersin, yoksa böyle üstü komple kapalı olanlardan mı
Hımm hamuru oklavayla açma zorluğu birindeki, diğerindeki de hamuru rendeleme zorluğu kuzucumHofff nasıl sorular onlar yaaa ağzım sulanıyooor
Bu işin gurmesi sensin hangisini tavsiye edersen onu isterim, bir de ilk deneme kolaylığına da bak tabi
Tabi ben oklavam olmadığını şuan hatırlamış oldum bu arada hahahaHımm hamuru oklavayla açma zorluğu birindeki, diğerindeki de hamuru rendeleme zorluğu kuzucumLezzet olarak ikisi de güzel ben de seçemedim kardeşime sordum yani
Günaydın kuzu hoşgeldin :)Günaydın kızlar
Huhuu o zaman rendeleme metoduna geçiyoruzzTabi ben oklavam olmadığını şuan hatırlamış oldum bu arada hahaha
Kimse beni tebrik etmiyor amaküstüm sizinle ..
Haydi geçelim o haldeHuhuu o zaman rendeleme metoduna geçiyoruzz
Aaa olur mu tebrikler canım sana da bolcaaa :) Reçel yapmışsın , bir de gecenin o vaktinde malzemele alarak. Eline sağlık :)Kimse beni tebrik etmiyor amaküstüm sizinle ..
Hemen kuzu sen gel ben sana sofrayı donatırımooo bayılırımmm :) banada yapppsanaaa
bende düğünümüzün falan olduğunuKArgolayayım hemen
Amaan daha çok var
Benim de çok eksik onlar yaa hatırlatma ben rahat takılıyorum böyle iyi
Ama ben de hemen saklama derdine girdim
Ayy tamam kuzu yazayım hemenn, şimdi sen üzerine hamur rendelenen modelden mi istersin, yoksa böyle üstü komple kapalı olanlardan mı
Ama saklıyodum ben
incir reçelini kaymakla çok severim ımmmm tebirklerKimse beni tebrik etmiyor amaküstüm sizinle ..
hem incir deyince çocukluk anılarım aklıma geliyor ben inciri çok severim babam gececiymiş o gün annemde yazık yalnız benimle başbaşa gece 00:00 da başlamısım ağlamaya zincir zincir(incir) annem kızım nerden bulayım sana inciri falan diyomuş ama susmamışım amcamı aramış gecenin körü adam çıkmış almış gelmişKimse beni tebrik etmiyor amaküstüm sizinle ..
Hahahah zincir zincir demek çok iyi yahem incir deyince çocukluk anılarım aklıma geliyor ben inciri çok severim babam gececiymiş o gün annemde yazık yalnız benimle başbaşa gece 00:00 da başlamısım ağlamaya zincir zincir(incir) annem kızım nerden bulayım sana inciri falan diyomuş ama susmamışım amcamı aramış gecenin körü adam çıkmış almış gelmiş
he ya zincir de zincir diye tutturmuşum nitekim aldırmışımda gece malzeme aldık deyince o geldi aklımaHahahah zincir zincir demek çok iyi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?