- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
yapıcimmmmm görürsünnyapmazsın sen öyle bir şey
Oo süper yapmışsın afiyet olsun :)Çok lezzetlidir dene bir gün
kabaklı börek ıımmm bayılırım
@Conchiglia az önce tava böreğini yedim ofisteki ablaya verdim yaptı ne güzel oluyomuş o
Ya ben onu beceremiyorum bak bi türlü. Konserveden yapınca da tadı bi ekşimsi geliyor nedense o kıvamı bi yakalayamadım. Kendim közledim yine olmadıÇok kolay kuzu yaparsın. ben patlıcanın közlemekle uğraşmamak için hazır alıyorum konserve olandan gayet güzel oluyor
Kuzu ben süzgeçe koyuyorum bi süre süzdürüyorum sosunu patlıcanların sıkıntı olmuyor.Oo süper yapmışsın afiyet olsun :)
Ya ben onu beceremiyorum bak bi türlü. Konserveden yapınca da tadı bi ekşimsi geliyor nedense o kıvamı bi yakalayamadım. Kendim közledim yine olmadı
Ay tamam gözüm korktu ben böyle sorumluluk olmadan iyiyimayrıcaaAuralee ve greenandblue gözüm üzerinizde :) Mrs Pink ciğimm teşekkür ederim :) heee bide Auralee gel sen oll öğrtmenn kolay gözüküyooo dimi bilmessin ama işin içine girmeden
Aa bi de öyle deneyeyim bakalım :)Kuzu ben süzgeçe koyuyorum bi süre süzdürüyorum sosunu patlıcanların sıkıntı olmuyor.
Ahhh bu benim merhametli yanımmiçin elvermez bence , yapmazsın
Benim suçum ne tarif verdin de yapmadım mıKüstüm konuşmicciim onlarla trip atıcam
oooh oohhhh canıma da değsiiinnnnKüstüm konuşmicciim onlarla trip atıcam
Ne demek , gördüm mü hemen iletirim affetmemayrıcaaAuralee ve greenandblue gözüm üzerinizde :) Mrs Pink ciğimm teşekkür ederim :) heee bide Auralee gel sen oll öğrtmenn kolay gözüküyooo dimi bilmessin ama işin içine girmeden
Senn benim güvenimi yıktın ondanBenim suçum ne tarif verdin de yapmadım mı
Yaa nasılmışşşAy tamam gözüm korktu ben böyle sorumluluk olmadan iyiyim
Aa bi de öyle deneyeyim bakalım :)
ayy nasıl eğleniyo
Hahaha ay çok eğlendim burdaSenn benim güvenimi yıktın ondanhiç beklmezdim bulaşık bekletmeni
Ay bu mesajı görmeden yazmıştım bi sonrakini o kadar belli mi ya hahahayy nasıl eğleniyo
Yapıcaktınız börekleri arkadaşım, tarif al kaç olmaz öyle!pes diyorum sana yahu
Ahhh bu benim merhametli yanımm
Ayy hep senin yüzünden diyip şimdi de onlara yanaşım geldi gözüm korktu offhiç arkadaşın kalmicakk sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?