- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 37
Sen tıka kulağını biz kızlarla bişey konuşucazHahha hain planlar dönüyor burada sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen tıka kulağını biz kızlarla bişey konuşucazHahha hain planlar dönüyor burada sanki
İvit canımmss gözüm üstünde :) çiğliye gidiceksin dimiKaç saat trafikte kaldın işte onu çözeemedim ben
Bilmiyorum ki canım hiç fikrim yok
hadi yaa tehlikeli ozaman bu
Ay yok öyle sanmak mümkün mü sokak aralarına kadar vurdu artıkEmin ol gidemez. Sen o taraflarda trafik yok zannediyorsun galiba cicim, yoo dostum yoo çok büyük bi yanılgı içindesin İstanbulda trafik olmayan tek bir karış kalmadı
İlk bende öyle okumuştum, sonra anladımgreenandblue ay ben onu gece 2,30da evde oldum diye okuyorum of yaaa
Hahah benle de plan bu kadar yapılıyor işte offKız çaktırma asıl amacı @blisss çakmasın diye söylememiştim
ayy evetHihi Vallahi kız Tekirdağda otursa daha çabuk gidecek aslında eve
hahah tamam gözlerimi de kapıyorumSen tıka kulağını biz kızlarla bişey konuşucaz
İvit canımmss gözüm üstünde :) çiğliye gidiceksin dimi
İlk bende öyle okumuştum, sonra anladım
Ne zaman gidiyosun, al hemen randevuyu yönlendirdiği doktor kim kuzuhahah tamam gözlerimi de kapıyorum
hihii hmm evet çiğli yalnız değilmişim demek ki
Burak paköz canımNe zaman gidiyosun, al hemen randevuyu yönlendirdiği doktor kim kuzu
İnşallah öyle diycez :) Maksat sana işkence olsun biz eğlenelim
Ben de 2 Kaçıp gidelim buralardan
o ne ya şehirler arası gibi
Haha tutar bu plan kuzu, bence gitmişken ev bakarız desek daha doğru olacak sanki. Asıl amaç @blisss i sürüklemek
Ayy yok artık ama yaa. Kuzu İstanbulda yapılabilecek en çılgın şeyi sen yapmışsın ama bir yakada otur diğer yakada çalış. Çok fena yaaa
Üzülme kuzucum boşver benimki maksimum 30 dk lık bir yol normalde. Ama 1,5 saati bulduğu oluyor yani. Mesafeye göre normal bu durum buralardaiş kısmı geçici olduğu için böyle bir şey yaptım ama , cezamı çekiyorum
Kaç saat trafikte kaldın işte onu çözeemedim ben
Bilmiyorum ki canım hiç fikrim yok
hadi yaa tehlikeli ozaman bu
Ay şaka gibiEşim Auralee 'nin memleketinden geldi, benimle aynı anda yola çıktı , benden 1 saat sonra evde oldu
iş kısmı geçici olduğu için böyle bir şey yaptım ama , cezamı çekiyorum
Ay şaka gibi gerçekten bizde burda ki trafikten dert yanıyoruzcanım tam olarak 2:30 saat trafikte kaldık..anadolu da oturan herkes dün eve geç gitmiş , hatta 1 saat aynı güzergahta kalan servis bile var
evet canım çok kötü bir trafik varmış biz bikaç dakkika ile yakalanmaktan kurtulmuşuz normal saatimden 15 dkka geç kaldım ben sadece. bir saatte gidiyorum tabi normaldecanım tam olarak 2:30 saat trafikte kaldık..anadolu da oturan herkes dün eve geç gitmiş , hatta 1 saat aynı güzergahta kalan servis bile var
evet canım çok kötü bir trafik varmış biz bikaç dakkika ile yakalanmaktan kurtulmuşuz normal saatimden 15 dkka geç kaldım ben sadece. bir saatte gidiyorum tabi normalde
Ay şaka gibi gerçekten bizde burda ki trafikten dert yanıyoruz
Bizim ev iş arası 15 dk en fazla ama biz 45 dkda falan evde oluyoruzorada ki trafik nasıl bişi