• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Emin ol gidemez. Sen o taraflarda trafik yok zannediyorsun galiba cicim, yoo dostum yoo çok büyük bi yanılgı içindesin :KK70:İstanbulda trafik olmayan tek bir karış kalmadı
Ay yok öyle sanmak mümkün mü sokak aralarına kadar vurdu artık :D
Otobandan basar gider belki dediydim :D :D
Neyse aynı sokakta oturup yürümedikçe kaçış yok! :D

:KK57::KK57: o ne ya şehirler arası gibi

Eşim Auralee Auralee 'nin memleketinden geldi, benimle aynı anda yola çıktı , benden 1 saat sonra evde oldu :KK53::rolleyes::rolleyes:

Haha tutar bu plan kuzu, bence gitmişken ev bakarız desek daha doğru olacak sanki. Asıl amaç @blisss i sürüklemek :KK70:

Ayy yok artık ama yaa. Kuzu İstanbulda yapılabilecek en çılgın şeyi sen yapmışsın ama bir yakada otur diğer yakada çalış. Çok fena yaaa

iş kısmı geçici olduğu için böyle bir şey yaptım ama , cezamı çekiyorum :KK9::KK9:

iş kısmı geçici olduğu için böyle bir şey yaptım ama , cezamı çekiyorum :KK9::KK9:
Üzülme kuzucum boşver benimki maksimum 30 dk lık bir yol normalde. Ama 1,5 saati bulduğu oluyor yani. Mesafeye göre normal bu durum buralarda :D
Bu şehirde yaşamanın cezasını hepimiz çekiyoruz diyerek trajediye bağlayabilirim şuan sanırım :D

Kaç saat trafikte kaldın işte onu çözeemedim ben :KK57:

Bilmiyorum ki canım hiç fikrim yok

hadi yaa tehlikeli ozaman bu :KK70:

canım tam olarak 2:30 saat trafikte kaldık..anadolu da oturan herkes dün eve geç gitmiş , hatta 1 saat aynı güzergahta kalan servis bile var :KK45:

canım tam olarak 2:30 saat trafikte kaldık..anadolu da oturan herkes dün eve geç gitmiş , hatta 1 saat aynı güzergahta kalan servis bile var :KK45:
evet canım çok kötü bir trafik varmış biz bikaç dakkika ile yakalanmaktan kurtulmuşuz normal saatimden 15 dkka geç kaldım ben sadece. bir saatte gidiyorum tabi normalde

evet canım çok kötü bir trafik varmış biz bikaç dakkika ile yakalanmaktan kurtulmuşuz normal saatimden 15 dkka geç kaldım ben sadece. bir saatte gidiyorum tabi normalde

gerçekten o bir kaç dakika , neleri değiştiriyor ya. Seninde 1 saat sürüyor demekki

burda trafik yok ama ben 9 a kadar çalışıyorum hıh:KK12:
sonuç yine akşamın bir köründe evdeyim

Back