• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

burda trafik yok ama ben 9 a kadar çalışıyorum hıh:KK12:
sonuç yine akşamın bir köründe evdeyim

o nasıl oluyor:KK70::KK70::KK70:sizinki büyük başarı havuz problemi gibi zeroglu havuzu 15 dk dolduruuyor bliss 2 dk boşaltıyor

O da senin şanssızlığın kuzucum.
Bizim trafikte bu kadar oluyor işte yarım saat geciktiriyor eve :D

Benim gittiğim başka bi doktordu ama bunuda biliyorum kuzu inşallah hayırlısıyla temiz çıksın
Gittiğim doktor ona yönlendirdi canım acaba diyorum maksadı para kazandırmakmıı :D

gerçekten o bir kaç dakika , neleri değiştiriyor ya. Seninde 1 saat sürüyor demekki
evet canım sabahta akşamda bir saat sürüyor. trafiğe göre saatlerimizi ayarlıyoruz biz. okullar açıkken bi 10 dkka erken çıkmak çok farkettiriyor mesela. böyle böyle yollarını öğrendik napalım :D sende metrobüs metro falan yapsan daha kısa olmazmı

Bizim trafikte bu kadar oluyor işte yarım saat geciktiriyor eve :KK70:

Gittiğim doktor ona yönlendirdi canım acaba diyorum maksadı para kazandırmakmıı :KK70:
Birileri hala kaçmaya bahane yaratmaya çalışıyor :D

Gittiğim doktor ona yönlendirdi canım acaba diyorum maksadı para kazandırmakmıı :KK70:
bişey soracağım dalı ne korkutmak istemem epilepside uykusuz mr çekerler emg falan istedi mi korkma ama ihmal etme içimiz rahat etsin

Düşünme öyle ya son bi kez git bakalım artık özel diye öyle düşünüyosun tabi

kaçmak için bahane arama canım :KK70:
Birileri hala kaçmaya bahane yaratmaya çalışıyor :KK70:
hahah tamam kızlar tamam :KK47::rolleyes:
bişey soracağım dalı ne korkutmak istemem epilepside uykusuz mr çekerler emg falan istedi mi korkma ama ihmal etme içimiz rahat etsin
canım emg çekilecek zaten mr değil epilepsiden şüpheleniyor şuan doktor
Düşünme öyle ya son bi kez git bakalım artık özel diye öyle düşünüyosun tabi
evet zaten gittiğim doktorda özeldi ama arkadaşına yönlendirince o geldi aklıma birde madem makinan iyi sonuç vermio neden çektiriosun dierk yolla dimi diğer hastaneye dimi :-)

evet zaten gittiğim doktorda özeldi ama arkadaşına yönlendirince o geldi aklıma birde madem makinan iyi sonuç vermio neden çektiriosun dierk yolla dimi diğer hastaneye dimi :-)
Sonuçları alalım ona ayrı laf sayıcaz tabiki kuzu :)

canım makinası bozuksa başta oyalamasına bende kızdım ama belli ki emin olmak istemiş
öyleyse ihmal yok gidiyorsun
laf saymada çok başarılıyımdır:KK70::KK70::KK70::KK70:

Back