- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Benim gittiğim başka bi doktordu ama bunuda biliyorum kuzu inşallah hayırlısıyla temiz çıksınBurak paköz canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim gittiğim başka bi doktordu ama bunuda biliyorum kuzu inşallah hayırlısıyla temiz çıksınBurak paköz canım
şaka gibiEşim Auralee 'nin memleketinden geldi, benimle aynı anda yola çıktı , benden 1 saat sonra evde oldu
iş kısmı geçici olduğu için böyle bir şey yaptım ama , cezamı çekiyorum
o nasıl oluyorsizinki büyük başarı havuz problemi gibi zeroglu havuzu 15 dk dolduruuyor bliss 2 dk boşaltıyorBizim ev iş arası 15 dk en fazla ama biz 45 dkda falan evde oluyoruz
evet ya ben şimdi o kadar alıştım ki trafik yok pat diye evde olmaya haftasonu sıkıntı basıyo yollardaAy şaka gibi gerçekten bizde burda ki trafikten dert yanıyoruz
burda trafik yok ama ben 9 a kadar çalışıyorum hıh
sonuç yine akşamın bir köründe evdeyim
o nasıl oluyorsizinki büyük başarı havuz problemi gibi zeroglu havuzu 15 dk dolduruuyor bliss 2 dk boşaltıyor
Gittiğim doktor ona yönlendirdi canım acaba diyorum maksadı para kazandırmakmııBenim gittiğim başka bi doktordu ama bunuda biliyorum kuzu inşallah hayırlısıyla temiz çıksın
Sen şanslısın kuzu gerçektenevet ya ben şimdi o kadar alıştım ki trafik yok pat diye evde olmaya haftasonu sıkıntı basıyo yollarda
evet canım sabahta akşamda bir saat sürüyor. trafiğe göre saatlerimizi ayarlıyoruz biz. okullar açıkken bi 10 dkka erken çıkmak çok farkettiriyor mesela. böyle böyle yollarını öğrendik napalım sende metrobüs metro falan yapsan daha kısa olmazmıgerçekten o bir kaç dakika , neleri değiştiriyor ya. Seninde 1 saat sürüyor demekki
kaçmak için bahane arama canımO da senin şanssızlığın kuzucum.
Bizim trafikte bu kadar oluyor işte yarım saat geciktiriyor eve
Gittiğim doktor ona yönlendirdi canım acaba diyorum maksadı para kazandırmakmıı
Birileri hala kaçmaya bahane yaratmaya çalışıyorO da senin şanssızlığın kuzucum.
bişey soracağım dalı ne korkutmak istemem epilepside uykusuz mr çekerler emg falan istedi mi korkma ama ihmal etme içimiz rahat etsinO da senin şanssızlığın kuzucum.
Düşünme öyle ya son bi kez git bakalım artık özel diye öyle düşünüyosun tabiO da senin şanssızlığın kuzucum.
kaçmak için bahane arama canım
hahah tamam kızlar tamamBirileri hala kaçmaya bahane yaratmaya çalışıyor
canım emg çekilecek zaten mr değil epilepsiden şüpheleniyor şuan doktorbişey soracağım dalı ne korkutmak istemem epilepside uykusuz mr çekerler emg falan istedi mi korkma ama ihmal etme içimiz rahat etsin
evet zaten gittiğim doktorda özeldi ama arkadaşına yönlendirince o geldi aklıma birde madem makinan iyi sonuç vermio neden çektiriosun dierk yolla dimi diğer hastaneye dimiDüşünme öyle ya son bi kez git bakalım artık özel diye öyle düşünüyosun tabi
Bizim ev iş arası 15 dk en fazla ama biz 45 dkda falan evde oluyoruz
Sonuçları alalım ona ayrı laf sayıcaz tabiki kuzu :)hahah tamam kızlar tamam
canım emg çekilecek zaten mr değil epilepsiden şüpheleniyor şuan doktor
evet zaten gittiğim doktorda özeldi ama arkadaşına yönlendirince o geldi aklıma birde madem makinan iyi sonuç vermio neden çektiriosun dierk yolla dimi diğer hastaneye dimi
evet canım senin durum gerçekten vahimyarım saat fark ediyor demek ki, on da bile razıyım ben
tamam hep birlikte sayalım amaSonuçları alalım ona ayrı laf sayıcaz tabiki kuzu :)
Haha isteğe bak yatamam hep birlikte sayalım ama
Ay çok severiz bilirsintamam hep birlikte sayalım ama
Böyle isteğe böyle cevap ben ne diyim daha yaHaha isteğe bak ya
Sen iste kuzu, ben çevremden de rica ederim , büyük bir grup halinde sayarız ne var ne yoksa
Haha başka türlüsü olmazdı kuzu, anca bu kurtarır durumu dedimBöyle isteğe böyle cevap ben ne diyim daha ya
canım makinası bozuksa başta oyalamasına bende kızdım ama belli ki emin olmak istemişhahah tamam kızlar tamam
canım emg çekilecek zaten mr değil epilepsiden şüpheleniyor şuan doktor
evet zaten gittiğim doktorda özeldi ama arkadaşına yönlendirince o geldi aklıma birde madem makinan iyi sonuç vermio neden çektiriosun dierk yolla dimi diğer hastaneye dimi