• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar hiç güleceğim yoktu ya valla sabah sabah :KK70::KK70: hadi gelip beni doktora götürün valla bişey çıkmıcak ya demişti dersiniz boşa gittin diceksiniz :rolleyes:
Ayrıca o espriyi yapmak zorundaydım çok güzel denk geldi :KK70:
tüm kaynanaların hırsını senden çıkartırız bak söylemedi deme :D

Kızlar hiç güleceğim yoktu ya valla sabah sabah :KK70::KK70: hadi gelip beni doktora götürün valla bişey çıkmıcak ya demişti dersiniz boşa gittin diceksiniz :rolleyes:
inan tutup kolundan götürürdüm sabah basardım ofisini @blisss düş önüme gidiyoruz derdim ne yaramazmışssın sen ya
söz dinlemiyosun hiç

Son bir kere daha sık dişini, içinin rahat eder en azından..:KK55:

Şu taşınma işini ciddi ciddi düşünelim biz ya, dün 2,30 saatte eve girdim ben :KK57::KK43:

Sıkmak zorundayım baksana üstüme geliyor herkes :-) Amann neden o kadar geç gittinn :KK57:

tüm kaynanaların hırsını senden çıkartırız bak söylemedi deme :KK70:
Haahha fena olur o hırs ozaman :rolleyes:

inan tutup kolundan götürürdüm sabah basardım ofisini @blisss düş önüme gidiyoruz derdim ne yaramazmışssın sen ya
söz dinlemiyosun hiç
Hahah napıyım ya napıyım içimden gelmiyor kim uykusuz kalacak yine o kadar saat :KK70:

Sıkmak zorundayım baksana üstüme geliyor herkes :-) Amann neden o kadar geç gittinn :KK57:

Hahah napıyım ya napıyım içimden gelmiyor kim uykusuz kalacak yine o kadar saat :KK70:
uykusuz olmasını neden istemişler. uykuyla alakalı bi durummu acaba

maşşallah kızlara :21: trafik denen bir illet yüzünden maalesef

Sen gitti bişey çıkmasın kuzu :) ayrıca gidip gitmediini kontrol ederimm bak kentteki bi çok doktoru biliyorum :D

İnşallah öyle diycez :) Maksat sana işkence olsun biz eğlenelim :P
Şu taşınma işini ciddi ciddi düşünelim biz ya, dün 2,30 saatte eve girdim ben :KK57::KK43:
Ben de 2 :( Kaçıp gidelim buralardan

Biz şu izmire taşınma eylemleri adı altında bi ön ziyarete gidip, gitmişken de @blisss i kolundan kapıp doktora görürelim diyorum :KK70:
Haha tutar bu plan kuzu, bence gitmişken ev bakarız desek daha doğru olacak sanki. Asıl amaç @blisss i sürüklemek :D
Ayy yok artık ama yaa. Kuzu İstanbulda yapılabilecek en çılgın şeyi sen yapmışsın ama bir yakada otur diğer yakada çalış. Çok fena yaaa

maşşallah kızlara :21: trafik denen bir illet yüzünden maalesef
Kaç saat trafikte kaldın işte onu çözeemedim ben :KK57:
hım ozaman yorgunluktan uykusuzluktan ortaya çıkan bişi demekki
Bilmiyorum ki canım hiç fikrim yok
Sen gitti bişey çıkmasın kuzu :) ayrıca gidip gitmediini kontrol ederimm bak kentteki bi çok doktoru biliyorum :KK70:
hadi yaa tehlikeli ozaman bu :D

Haha tutar bu plan kuzu, bence gitmişken ev bakarız desek daha doğru olacak sanki. Asıl amaç @blisss i sürüklemek :KK70:

Ayy yok artık ama yaa. Kuzu İstanbulda yapılabilecek en çılgın şeyi sen yapmışsın ama bir yakada otur diğer yakada çalış. Çok fena yaaa
Kız çaktırma asıl amacı @blisss çakmasın diye söylememiştim :D

İnşallah öyle diycez :) Maksat sana işkence olsun biz eğlenelim :p

Ben de 2 :KK43: Kaçıp gidelim buralardan

Haha tutar bu plan kuzu, bence gitmişken ev bakarız desek daha doğru olacak sanki. Asıl amaç @blisss i sürüklemek :KK70:

Kız çaktırma asıl amacı @blisss çakmasın diye söylememiştim :KK70:

Hahha hain planlar dönüyor burada sanki :D

Back