tüm kaynanaların hırsını senden çıkartırız bak söylemedi demeKızlar hiç güleceğim yoktu ya valla sabah sabahhadi gelip beni doktora götürün valla bişey çıkmıcak ya demişti dersiniz boşa gittin diceksiniz
Ayrıca o espriyi yapmak zorundaydım çok güzel denk geldi
inan tutup kolundan götürürdüm sabah basardım ofisini @blisss düş önüme gidiyoruz derdim ne yaramazmışssın sen yaKızlar hiç güleceğim yoktu ya valla sabah sabahhadi gelip beni doktora götürün valla bişey çıkmıcak ya demişti dersiniz boşa gittin diceksiniz
oha demek istiyorum 2:30 saat yol mu çekilir zaten yorgunsun offf bencede taşınŞu taşınma işini ciddi ciddi düşünelim biz ya, dün 2,30 saatte eve girdim ben
Son bir kere daha sık dişini, içinin rahat eder en azından..
Şu taşınma işini ciddi ciddi düşünelim biz ya, dün 2,30 saatte eve girdim ben
Haahha fena olur o hırs ozamantüm kaynanaların hırsını senden çıkartırız bak söylemedi deme
Hahah napıyım ya napıyım içimden gelmiyor kim uykusuz kalacak yine o kadar saatinan tutup kolundan götürürdüm sabah basardım ofisini @blisss düş önüme gidiyoruz derdim ne yaramazmışssın sen ya
söz dinlemiyosun hiç
uykusuz olmasını neden istemişler. uykuyla alakalı bi durummu acabaSıkmak zorundayım baksana üstüme geliyor herkesAmann neden o kadar geç gittinn
Haahha fena olur o hırs ozaman
Hahah napıyım ya napıyım içimden gelmiyor kim uykusuz kalacak yine o kadar saat
oha demek istiyorum 2:30 saat yol mu çekilir zaten yorgunsun offf bencede taşın
öyle çekiliyormuş iyice yorgun olmak lazımmış çekilirken uyuyacakmışım 1 saatuykusuz olmasını neden istemişler. uykuyla alakalı bi durummu acaba
Sıkmak zorundayım baksana üstüme geliyor herkesAmann neden o kadar geç gittinn
Haahha fena olur o hırs ozaman
Hahah napıyım ya napıyım içimden gelmiyor kim uykusuz kalacak yine o kadar saat
hım ozaman yorgunluktan uykusuzluktan ortaya çıkan bişi demekkiöyle çekiliyormuş iyice yorgun olmak lazımmış çekilirken uyuyacakmışım 1 saat
Sen gitti bişey çıkmasın kuzu :) ayrıca gidip gitmediini kontrol ederimm bak kentteki bi çok doktoru biliyorumKızlar hiç güleceğim yoktu ya valla sabah sabahhadi gelip beni doktora götürün valla bişey çıkmıcak ya demişti dersiniz boşa gittin diceksiniz
İnşallah öyle diycez :) Maksat sana işkence olsun biz eğlenelimKızlar hiç güleceğim yoktu ya valla sabah sabahhadi gelip beni doktora götürün valla bişey çıkmıcak ya demişti dersiniz boşa gittin diceksiniz
Ben de 2Şu taşınma işini ciddi ciddi düşünelim biz ya, dün 2,30 saatte eve girdim ben
Şu taşınma işini ciddi ciddi düşünelim biz ya, dün 2,30 saatte eve girdim ben
Haha tutar bu plan kuzu, bence gitmişken ev bakarız desek daha doğru olacak sanki. Asıl amaç @blisss i sürüklemekBiz şu izmire taşınma eylemleri adı altında bi ön ziyarete gidip, gitmişken de @blisss i kolundan kapıp doktora görürelim diyorum
Ayy yok artık ama yaa. Kuzu İstanbulda yapılabilecek en çılgın şeyi sen yapmışsın ama bir yakada otur diğer yakada çalış. Çok fena yaaaŞu taşınma işini ciddi ciddi düşünelim biz ya, dün 2,30 saatte eve girdim ben
Hihio ne ya şehirler arası gibi
Kaç saat trafikte kaldın işte onu çözeemedim benmaşşallah kızlaratrafik denen bir illet yüzünden maalesef
Bilmiyorum ki canım hiç fikrim yokhım ozaman yorgunluktan uykusuzluktan ortaya çıkan bişi demekki
hadi yaa tehlikeli ozaman buSen gitti bişey çıkmasın kuzu :) ayrıca gidip gitmediini kontrol ederimm bak kentteki bi çok doktoru biliyorum
Kız çaktırma asıl amacı @blisss çakmasın diye söylememiştimHaha tutar bu plan kuzu, bence gitmişken ev bakarız desek daha doğru olacak sanki. Asıl amaç @blisss i sürüklemek
Ayy yok artık ama yaa. Kuzu İstanbulda yapılabilecek en çılgın şeyi sen yapmışsın ama bir yakada otur diğer yakada çalış. Çok fena yaaa
Emin ol gidemez. Sen o taraflarda trafik yok zannediyorsun galiba cicim, yoo dostum yoo çok büyük bi yanılgı içindesinHihiVallahi kız Tekirdağda otursa daha çabuk gidecek aslında eve
İnşallah öyle diycez :) Maksat sana işkence olsun biz eğlenelim
Ben de 2Kaçıp gidelim buralardan
Haha tutar bu plan kuzu, bence gitmişken ev bakarız desek daha doğru olacak sanki. Asıl amaç @blisss i sürüklemek
Ayy yok artık ama yaa. Kuzu İstanbulda yapılabilecek en çılgın şeyi sen yapmışsın ama bir yakada otur diğer yakada çalış. Çok fena yaaa
Kız çaktırma asıl amacı @blisss çakmasın diye söylememiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?