2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

evet kavurma olabilir sanki greenandblue yada kıymalı börek yap at buzluğa :)

hımm o da doğru, hediyesini evde verirsin artık . baş başa yemeğe gidicez desen çok mu ayıp olurdu ki? niye kızdın sen
bütün kıyafetleri ütülü dolapta olduğu halde hersey eksik dedi de beyefendi atıştık biraz
Ama öyle düşünülmez ki işte Sen keşke @Conchiglia nın dediğini söyleseymişsin kesin çözüm :)
Ya bence ayıp olmamalı sonuçta yeni evliler tabi ki başbaşa kutlamak isteyebilirler
Bilmiyorum işte diyemedim Bencede ayıp değil ama ben karşı taraf anlar diye düşünmüştüm
Daha açık demen lazımdı anlayası gelmemiş olabilir neden sinir oluyosun hayırdır
Yukarda dediğim gibi kıyafet yüzünden kuzucum
Polyannacılık diyorsun kuzu mantıklı

Ya bence ayıp olmamalı sonuçta yeni evliler tabi ki başbaşa kutlamak isteyebilirler

yani bencede

kuzu bana köfte deme kedilere köfte yapıyorum ben bilemedim ya, en iyisi eşime transfer edeyim yapacaksa da o yapsın köfteyi

Dimi ben geçen gün onu düşündüm biliyomusun kendi kendime şimdi doğum gününde bizde gelelim beraber kutlayalım muhabbeti olurmu diye
Olmamalı bence
hosbuldm canım.İyiyim siz nasılsnz..
Nasıl gidiyor
Aynı işte ne olsun gün sayıyoruz hala :) Nasıl gidiyor evlilik?
evet kavurma olabilir sanki greenandblue yada kıymalı börek yap at buzluğa :)
Çok zor bir şey istedin bence

Ayyy biraz geç oldu ama Günaydın kuzulaaar :)
Günaydın kızlar, albüm güncelliyorum Mrs Pink için rahat etsin kuzu alışveriş var :)
Uuu yaşasıın, çok güzel hepsi kuzucum güle güle kullan. Şimdi senin yüzünden english home u karıştırmak farz oldu
@blisss kuzucuum, inşallah güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz :) Başbaşa yemek planı da iptal olmuuş, daha net konuşsan anlardı herhalde ama.. Tabi insan bu cümleye de anlayış bekliyor. Neyse sağlık olsun hediye kısmını çözmüşsün en azından :)

kuzu bana köfte deme kedilere köfte yapıyorum ben bilemedim ya, en iyisi eşime transfer edeyim yapacaksa da o yapsın köfteyi
Hihi :) Ben de hep minik minik poşetlere ayırdım onları bu sebepten. Olsun kuzu köfte olmasa da dedikleri gibi börek falan yap. Sonra çıkarır yersiniz falan arada iyi olur Çöpe gitmesin değerlendirmek gerek :)

uyanamamıştır o, uyku sersemi görmemiştir .:)

Olur öyle şeyler kuzu sıkma canını bizdede çorap mevzusu olmuştu içerde katlamamıştık görememiş beni arayıp çoraplarım nerde diye hışımla sormuştu, babanın uşağımı var ara bul didim sonra yerini mesaj atmıştım ama ayyy sonrada anlatıp gülüyoruz işte evliliğin tuzu biberi bunlar dermişim

Günaydın canım geçmi kaldın işe akşamı düşünüp düşünüp sinir oluyorum şuan

uyanamamıştır o, uyku sersemi görmemiştir .:)
hayııırr evden çıkarken yaşandı bu olay

Hahah ay vallahi süper Önce kızıp sonra mesaj atma olayı bende de var çok eğlenceli

Kızdım ama ben herşey dolapta hasta halimle ağzım yüzüm aka aka ütü yaptım yaranamıyorum herşey eksikmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…