- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Dimi ben geçen gün onu düşündüm biliyomusun kendi kendime şimdi doğum gününde bizde gelelim beraber kutlayalım muhabbeti olurmu diyeAma öyle düşünülmez ki işteSen keşke @Conchiglia nın dediğini söyleseymişsin kesin çözüm :)
hosbuldum:)Hoşgeldinnn uzun zaman oldu görmeyeli
hosbuldm canım.İyiyim siz nasılsnz..Aa hoşgeldin, uzun zaman oldu nasılsın :)
evet kavurma olabilir sankikuzu köfte yapsan :) yada tam bilmiyorum ama kavurup tekrar dondursan olurmu acaba. hani pişmiş olacak ya.
ufak parçalarda koymak gerekiyor.
iyi yanından bakalım :) maddi olarak sıkıştık demiştin vardır bundada bir hayır :)
bütün kıyafetleri ütülü dolapta olduğu halde hersey eksik dedi de beyefendi atıştık birazhımm o da doğru, hediyesini evde verirsin artık . baş başa yemeğe gidicez desen çok mu ayıp olurdu ki?niye kızdın sen
Ama öyle düşünülmez ki işteSen keşke @Conchiglia nın dediğini söyleseymişsin kesin çözüm :)
Bilmiyorum işte diyemedimYa bence ayıp olmamalı sonuçta yeni evliler tabi ki başbaşa kutlamak isteyebilirler
Yukarda dediğim gibi kıyafet yüzünden kuzucumDaha açık demen lazımdı anlayası gelmemiş olabilirneden sinir oluyosun hayırdır
Polyannacılık diyorsun kuzu mantıklıkuzu köfte yapsan :) yada tam bilmiyorum ama kavurup tekrar dondursan olurmu acaba. hani pişmiş olacak ya.
iyi yanından bakalım :) maddi olarak sıkıştık demiştin vardır bundada bir hayır :)
İnşallah canım
Ya bence ayıp olmamalı sonuçta yeni evliler tabi ki başbaşa kutlamak isteyebilirler
kuzu köfte yapsan :) yada tam bilmiyorum ama kavurup tekrar dondursan olurmu acaba. hani pişmiş olacak ya.
Olmamalı benceDimi ben geçen gün onu düşündüm biliyomusun kendi kendime şimdi doğum gününde bizde gelelim beraber kutlayalım muhabbeti olurmu diye
Aynı işte ne olsun gün sayıyoruz hala :) Nasıl gidiyor evlilik?hosbuldm canım.İyiyim siz nasılsnz..
Nasıl gidiyor
Çok zor bir şey istedin benceevet kavurma olabilir sankigreenandblue yada kıymalı börek yap at buzluğa :)
evet kavurma olabilir sankigreenandblue yada kıymalı börek yap at buzluğa :)
Evlilik gayet iyi iş sorunlarım olmasa(nakil kadro vs)Olmamalı bence
Aynı işte ne olsun gün sayıyoruz hala :) Nasıl gidiyor evlilik?
Çok zor bir şey istedin bence
Uuu yaşasıın, çok güzel hepsi kuzucum güle güle kullan. Şimdi senin yüzünden english home u karıştırmak farz olduGünaydın kızlar, albüm güncelliyorumMrs Pink için rahat etsin kuzu alışveriş var :)
Hihi :) Ben de hep minik minik poşetlere ayırdım onları bu sebepten. Olsun kuzu köfte olmasa da dedikleri gibi börek falan yap. Sonra çıkarır yersiniz falan arada iyi olur Çöpe gitmesin değerlendirmek gerek :)kuzu bana köfte demekedilere köfte yapıyorum ben bilemedim ya, en iyisi eşime transfer edeyim yapacaksa da o yapsın köfteyi
bütün kıyafetleri ütülü dolapta olduğu halde hersey eksik dedi de beyefendi atıştık biraz
Bilmiyorum işte diyemedimBencede ayıp değil ama ben karşı taraf anlar diye düşünmüştüm
Yukarda dediğim gibi kıyafet yüzünden kuzucum
Polyannacılık diyorsun kuzu mantıklı
Olur öyle şeyler kuzu sıkma canını bizdede çorap mevzusu olmuştu içerde katlamamıştık görememiş beni arayıp çoraplarım nerde diye hışımla sormuştu, babanın uşağımı var ara bul didimbütün kıyafetleri ütülü dolapta olduğu halde hersey eksik dedi de beyefendi atıştık biraz
Bilmiyorum işte diyemedimBencede ayıp değil ama ben karşı taraf anlar diye düşünmüştüm
Yukarda dediğim gibi kıyafet yüzünden kuzucum
Polyannacılık diyorsun kuzu mantıklı
AAAA bu arada HİCRİ YILBAŞINIZ kutlu olsun kızlar:)
Hadi birileri aşure yapsın da yiyelimmm
börekte güzel fikiryani bencede
kuzu bana köfte demekedilere köfte yapıyorum ben bilemedim ya, en iyisi eşime transfer edeyim yapacaksa da o yapsın köfteyi
Ayyy biraz geç oldu ama Günaydın kuzulaaar :)
Uuu yaşasıın, çok güzel hepsi kuzucum güle güle kullan. Şimdi senin yüzünden english home u karıştırmak farz oldu
@blisss kuzucuum, inşallah güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz :) Başbaşa yemek planı da iptal olmuuş, daha net konuşsan anlardı herhalde ama.. Tabi insan bu cümleye de anlayış bekliyor. Neyse sağlık olsun hediye kısmını çözmüşsün en azından :)
Hihi :) Ben de hep minik minik poşetlere ayırdım onları bu sebepten. Olsun kuzu köfte olmasa da dedikleri gibi börek falan yap. Sonra çıkarır yersiniz falan arada iyi olur Çöpe gitmesin değerlendirmek gerek :)
hayııırr evden çıkarken yaşandı bu olayuyanamamıştır o, uyku sersemi görmemiştir .:)
Hahah ay vallahi süperlur öyle şeyler kuzu sıkma canını bizdede çorap mevzusu olmuştu içerde katlamamıştık görememiş beni arayıp çoraplarım nerde diye hışımla sormuştu, babanın uşağımı var ara bul didimsonra yerini mesaj atmıştım ama ayyy sonrada anlatıp gülüyoruz işte evliliğin tuzu biberi bunlar dermişim
Kızdım ama ben herşey dolapta hasta halimle ağzım yüzüm aka aka ütü yaptım yaranamıyorum herşey eksikmişOlur öyle şeyler kuzu sıkma canını bizdede çorap mevzusu olmuştu içerde katlamamıştık görememiş beni arayıp çoraplarım nerde diye hışımla sormuştu, babanın uşağımı var ara bul didimsonra yerini mesaj atmıştım ama ayyy sonrada anlatıp gülüyoruz işte evliliğin tuzu biberi bunlar dermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?