Kızlar buarada sabah kayınvalidem aradı akşam ne yapalım diye bende dışarda yemek yeriz diye düşündüm dedim evde hazırlık yapamıyorum diye, isterseniz sizde gelin dedim abileri vs de gelir dışarı çıkarlarmı bilmiyorum vs bize gelin diyince bizim başbaşa yemek işi kaldı akşam ordayız
Hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz,hediye işini halletmişsin tebrik ederimmmmm
Öyle olması gerekiyormuş ya , yalan oldu benim kıyma
akşam yemekten sonra bir şey yapsanız ?
günaydııın,Teşekkür ederim canım, daha önce de beğenmiştim, indirimi ve kargo bedavayı görünce alma vaktinin geldiğini anladım
Hadi ya kötü olmuş :/Kızlar buarada sabah kayınvalidem aradı akşam ne yapalım diye bende dışarda yemek yeriz diye düşündüm dedim evde hazırlık yapamıyorum diye, isterseniz sizde gelin dedim abileri vs de gelir dışarı çıkarlarmı bilmiyorum vs bize gelin diyince bizim başbaşa yemek işi kaldı akşam ordayız
Amanın triplerdeyiz yani11-12den sonra ne yapıcaz ki hediyesi de evdeZaten sabahta kızdırdı beni biraz
Benim dereceden heralde bazen etlerin tamamı çözünmüyor , bundan sonra bölerek atarsın kuzuBuzdolabında çözülüyor, aynı oranda çözülmüştür bence
Keşke ben rez. yaptırdım yemeğe gidicez deseydin kuzu onlarlada yemekten sonra pasta keserdinizKızlar buarada sabah kayınvalidem aradı akşam ne yapalım diye bende dışarda yemek yeriz diye düşündüm dedim evde hazırlık yapamıyorum diye, isterseniz sizde gelin dedim abileri vs de gelir dışarı çıkarlarmı bilmiyorum vs bize gelin diyince bizim başbaşa yemek işi kaldı akşam ordayız
Teşekkür ederimm, ya ben hiç nişanlım için de benim için de pijama alamadım daha, bunları ucuz bulunca kaptım, ona da alıcam artık uygun bulduğum vakit.günaydııın,
Auralee aldıkların çok güzel güle güle kullan senin aldığın pijama takımlarını, şortlu takımlardan bolca aldım renkli renkli benim çok hoşuma gitmişti. Yaz gelini olacağımız için bolbol yazlık almış olduk.
Hoşgeldinnn uzun zaman oldu görmeyeligünaydın kk'nın güzelleri nasılsınızz
Aa hoşgeldin, uzun zaman oldu nasılsın :)günaydın kk'nın güzelleri nasılsınızz
Hadi ya kötü olmuş :/
Amanın triplerdeyiz yani
Yemeğe gideriz diye düşündüm isterseniz sizde gelin dedim anlaması lazımdı sankiKeşke ben rez. yaptırdım yemeğe gidicez deseydin kuzu onlarlada yemekten sonra pasta keserdiniz
11-12den sonra ne yapıcaz ki hediyesi de evdeZaten sabahta kızdırdı beni biraz
Ama öyle düşünülmez ki işteYemeğe gideriz diye düşündüm isterseniz sizde gelin dedim anlaması lazımdı sanki
Ya bence ayıp olmamalı sonuçta yeni evliler tabi ki başbaşa kutlamak isteyebilirlerhımm o da doğru, hediyesini evde verirsin artık . baş başa yemeğe gidicez desen çok mu ayıp olurdu ki?niye kızdın sen
Benim dereceden heralde bazen etlerin tamamı çözünmüyor , bundan sonra bölerek atarsın kuzu
Daha açık demen lazımdı anlayası gelmemiş olabilirAman ne bileyim sinir oldum işte
Yemeğe gideriz diye düşündüm isterseniz sizde gelin dedim anlaması lazımdı sanki
aaaa:)))aaaa kim gelmiş
kuzu köfte yapsan :) yada tam bilmiyorum ama kavurup tekrar dondursan olurmu acaba. hani pişmiş olacak ya.baya da fazla ya, mümkün değil iki günde bitmesi
iyi yanından bakalım :) maddi olarak sıkıştık demiştin vardır bundada bir hayır :)Kızlar buarada sabah kayınvalidem aradı akşam ne yapalım diye bende dışarda yemek yeriz diye düşündüm dedim evde hazırlık yapamıyorum diye, isterseniz sizde gelin dedim abileri vs de gelir dışarı çıkarlarmı bilmiyorum vs bize gelin diyince bizim başbaşa yemek işi kaldı akşam ordayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?