2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar buarada sabah kayınvalidem aradı akşam ne yapalım diye bende dışarda yemek yeriz diye düşündüm dedim evde hazırlık yapamıyorum diye, isterseniz sizde gelin dedim abileri vs de gelir dışarı çıkarlarmı bilmiyorum vs bize gelin diyince bizim başbaşa yemek işi kaldı akşam ordayız

akşam yemekten sonra bir şey yapsanız ?

Teşekkür ederim canım, daha önce de beğenmiştim, indirimi ve kargo bedavayı görünce alma vaktinin geldiğini anladım
günaydııın,
Auralee aldıkların çok güzel güle güle kullan senin aldığın pijama takımlarını, şortlu takımlardan bolca aldım renkli renkli benim çok hoşuma gitmişti. Yaz gelini olacağımız için bolbol yazlık almış olduk.

Hadi ya kötü olmuş :/
11-12den sonra ne yapıcaz ki hediyesi de evde Zaten sabahta kızdırdı beni biraz
Amanın triplerdeyiz yani

Keşke ben rez. yaptırdım yemeğe gidicez deseydin kuzu onlarlada yemekten sonra pasta keserdiniz

Teşekkür ederimm, ya ben hiç nişanlım için de benim için de pijama alamadım daha, bunları ucuz bulunca kaptım, ona da alıcam artık uygun bulduğum vakit.

baya da fazla ya, mümkün değil iki günde bitmesi
kuzu köfte yapsan :) yada tam bilmiyorum ama kavurup tekrar dondursan olurmu acaba. hani pişmiş olacak ya.
ufak parçalarda koymak gerekiyor.
iyi yanından bakalım :) maddi olarak sıkıştık demiştin vardır bundada bir hayır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…